راز خوشمزگی آش گندم و نکات پخت آش گندم خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی خورش قورمه سبزی گیلانی و فوت و فن خورش قورمه سبزی گیلانی

راز خوشمزگی خورش قورمه سبزی گیلانی و فوت و فن خورش قورمه سبزی گیلانی

راز خوشمزگی خورش قورمه سبزی گیلانی راز خوشمزگی خورش قورمه سبزی گیلانی و فوت و فن خورش قورمه سبزی گیلانی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش قورمه …

راز خوشمزگی پاستا و فوت و فن پاستا حرفه ای و درجه یک

راز خوشمزگی پاستا و فوت و فن پاستا حرفه ای و درجه یک

راز خوشمزگی پاستا راز خوشمزگی پاستا و فوت و فن پاستا حرفه ای و درجه یک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.برای بهبود خوشمزه بودن پاستا، چند روش می‌توانید …

راز خوشمزگی پیازو و فوت و فن پیازو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیازو و فوت و فن پیازو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیازو راز خوشمزگی پیازو و فوت و فن پیازو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیازو، یکی از غذاهای محلی و سنتی …

راز خوشمزگی آش گندم

آش گندم ساده آش گندم بدون سبزی طرز تهیه اش گندم امام حسینی آش گندم مشهدی طرز تهیه آش گندم کرمانشاهی اش گندم وجو آش گندم دندونی طرز تهیه آش گندم مشهدی

راز خوشمزگی آش گندم و نکات پخت آش گندم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش گندم یزدی یکی از دستورهای سنتی و بسیار لذیذ استان یزد است که به خاطر طعم فوق‌العاده‌اش شناخته می‌شود و از لحاظ ذائقی به آش عباسعلی کرمانشاهی نزدیکی دارد. این آش معمولاً در ماه‌های محرم و صفر تهیه می‌شود و از گوشت و دبنه بهره می‌برد که به ترکیب این دو ماده اصلی می‌توان اعتبار طعم بی‌نظیر آن را نسبت داد. در فصل سرما و روزهای سرد زمستان، می‌توانید این آش مقوی را به‌صورت خانگی تهیه کنید. استان یزد به‌خاطر دارا بودن یک فرهنگ غنی و غذاهای سنتی خوشمزه شناخته می‌شود، که برخی از این غذاها امروزه ممکن است به کمتر از گذشته شنیده شوند. آش گندم یزدی که همچنین با نام‌های آش امام حسین یا امام حسینی نیز شناخته می‌شود، از جمله غذاهای بی‌نظیر این منطقه به‌شمار می‌رود.

مواد لازم

پیاز ۱ عدد

گوشت ۳۰۰ گرم

دنبه ۵۰ گرم

بلغور گندم ۲ پیمانه

نخود ۲ پیمانه

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

عدس ۱ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آش گندم

برای تهیه آش گندم یزدی، ابتدا نخود و لوبیای چیتی را از شب قبل خوب خیس کنید و چندین بار آب حبوبات را تعویض کنید تا علاوه بر گرفتن نفخ، به راحتی بپزند. همچنین، بلغور گندم را از چند ساعت پیش خیس کنید و عدس را نیز حدود یک ساعت پیش از پخت، در آب خیسانید. سپس نخود و لوبیای چیتی را به صورت جداگانه در کمی آب بپزید تا پخته شوند.

پیاز را پوست بزنید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس آن را در قابلمه با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشت را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس دنبه را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در انتها، زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کنید.

حالا روی مواد آب جوش بریزید و مجاز به پخت گوشت شوید. می‌توانید برای سهولت در کار از زودپز استفاده کنید. گوشت را پس از پخت ریش ریش کنید و دنبه را نیز کوبیده و کنار قرار دهید. سپس گندم و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا عدس و گندم نیز پخته شوند.

وقتی عدس پخته شد، نوبت اضافه کردن نخود و لوبیاست. اجازه دهید همه مواد به خوبی پخته شوند و آش جاافتاده باشد. سپس نمک را اضافه کنید و گوشت ریش شده و دنبه کوبیده شده را نیز به مواد اضافه کنید و مدتی زمان دهید تا آش جاافتاده شود. در انتها، نمک را تنظیم کنید و آش را در کاسه‌های گلی خود سرو کنید. همراه با پیاز داغ و کشک، لذت ببرید.

راز خوشمزگی آش گندم

می‌توانید این آش را بدون استفاده از گوشت تهیه کنید.

اگر از دنبه در آش استفاده نمی‌کنید، می‌توانید آن را حذف نمایید.

همچنین، در آخرین مرحله می‌توانید روی آش پودر دارچین و پیاز داغ بریزید و آن را سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.