راز خوشمزگی آبگوشت قنبید و نکات پخت آبگوشت قنبید چیست
راز خوشمزگی رشته پلو و نکات پخت رشته پلو خوشمزه کرمانشاهی
راز خوشمزگی رشته پلو راز خوشمزگی رشته پلو و نکات پخت رشته پلو خوشمزه کرمانشاهی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. غذای رشته پلو یکی از غذاهای قدیمی و …
راز خوشمزگی ترحلوا و نکات پخت ترحلوا حرفه ای و فرق حلو ا و ترحلوا
راز خوشمزگی ترحلوا راز خوشمزگی ترحلوا و نکات پخت ترحلوا حرفه ای و فرق حلو ا و ترحلوا در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای آشنایی با نکات …
راز خوشمزگی خلال بادام و نکات تهیه خلال بادام خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خلال بادام راز خوشمزگی خلال بادام و نکات تهیه خلال بادام خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از فاکتورهای مهم در ارزیابی کیفیت …
راز خوشمزگی آبگوشت قنبید
راز خوشمزگی آبگوشت قنبید و نکات پخت آبگوشت قنبید چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن به استان قم تعلق دارد. این غذا تاریخچهای بسیار قدیمی دارد و به همین دلیل به عنوان یک غذای ملی در سندی ثبت شده است. مستندات نشان میدهد که آبگوشت قنبید در دوران قاجار محبوب بوده است. در استان قم، از نبات در غذاها استفاده میشود که این عمل با نام “قمنبیت” شناخته میشود. مردم استان قم به دلیل خاصیت شوری آب قم و خاصیت برجسته قمنبیت (کلم قمری) که موجب از بین بردن املاح مضر از کلیهها میشود، از کلم قمری در برخی از غذاها مانند آبگوشت و لابهلای برخی از پلوها استفاده میکنند. آبگوشت قنبید یک غذا بسیار خوشمزه است و میتوانید آن را در لیست غذایی خود برای تنوع قرار دهید.
مواد لازم برای پخت آبگوشت قنبید
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
قنبید یا همان کلم قمری درشت ۲ عدد
لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
رب ۲ ق غذا خوری
گندم پوست کنده ۱۰۰ گرم
پودر لیموعمانی ۱ ق سوپ خوری
نمک، زردچوبه، ادویه کاری به مقدار لازم
آموزش پخت آبگوشت قنبید
برای آمادهسازی این غذا، ابتدا لوبیا سفید و گندم را قبل از پخت، همراه با یکدیگر خیس میکنید. میتوانید آنها را شب قبل یا حداقل ۱۲ ساعت قبل از پخت در آب قرار دهید. همچنین در طول این زمان، چندین بار آب آنها را تعویض کنید تا نفخش گرفته و پختن آنها آسانتر شود. پس از آماده شدن لوبیا سفید و گندم، پوست کلم قمری را بگیرید و آن را چند قاچه بزنید.
سپس پیاز را به صورت ریز خرد شده و به همراه کمی زردچوبه در قابلمهای بزرگ تفت میدهید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت میدهید تا بوی خامی رب از بین برود. به ترتیب، گندم خیسشده، لوبیا سفید و گوشت را به قابلمه اضافه کرده و همه را با هم تفت میدهید. در انتها، قاچهای کلم قمری را نیز به مواد اضافه کرده و چند لیوان آب روی آنها بریزید، به گونهای که گوشتها کاملاً در آب قرار گیرند و آب بر مواد برسد.
سپس حرارت را بالا ببرید تا محتویات به جوش بیایند. سپس درب قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید غذا پخته شود و آبگوشت قنبیده شود و جا بیفتد. در انتها، پودر لیمو عمانی را به غذا اضافه کنید و نمک آبگوشت را برحسب نیاز اضافه کنید. وقتی همه مواد پخته و نرم شدهاند و آبگوشت قنبیده شده است، غذای شما آماده است. میتوانید آن را با سبزیجات و دوغ همراه کنید و لذت ببرید.
راز خوشمزگی آبگوشت قنبید
توصیه میشود برای آمادهسازی این غذا، از گوشت سردست گوسفندی با استخوان استفاده کنید تا چربی و اضافات کنار گوشت در آبگوشت قنبیده حل شود و طعم آن را بهبود بخشید.
در صورتی که در حین پخت، آب کم شد، میتوانید مجدداً آب اضافه کنید تا مواد آبگوشت قنبیده پخته شوند.
ضمناً، لیموعمانی یا پودر لیموعمانی را حتماً زمانی اضافه کنید که کلم و گوشت پخته شده باشند، در غیر این صورت ممکن است باعث دیرپز شدن آنها شود.
در صورت تمایل، میتوانید به دلخواه چند عدد سیبزمینی را با پوست وارد کنید و آنها را در ۴۰ دقیقه آخر پخت آبگوشت قنبیده اضافه کنید.
همچنین، برای افزایش رنگبندی، میتوانید از چند عدد پوره گوجهفرنگی یا گوجهفرنگی ۴ قاچ شده نیز استفاده کنید.
لطفآ در آخر هر دستور غذائی جهت ارسال به واتساب رایااشتراک گذاری را قرار دهید تا درفرصت مناسب
نت برداری کنیم .سپاس