;
راز خوشمزگی دلمه فلفل و نکات پخت دلمه فلفل حرفه ای و اصیل - مُچُم
راز خوشمزگی مرغ شکم پر و فوت و فن مرغ شکم پر رستورانی

راز خوشمزگی مرغ شکم پر و فوت و فن مرغ شکم پر رستورانی

راز خوشمزگی مرغ شکم پر راز خوشمزگی مرغ شکم پر و فوت و فن مرغ شکم پر رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ شکم‌پر، یکی از جمله …

راز خوشمزگی شربت گلاب و فوت و فن شربت گلاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت گلاب و فوت و فن شربت گلاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت گلاب راز خوشمزگی شربت گلاب و فوت و فن شربت گلاب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شربت گلاب یک نوشیدنی خنک …

راز خوشمزگی خورش فسنجان و فوت و فن خورش فسنجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش فسنجان و فوت و فن خورش فسنجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش فسنجان راز خوشمزگی خورش فسنجان و فوت و فن خورش فسنجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. فسنجان، خورشتی معتبر از آشپزخانه …

راز خوشمزگی دلمه فلفل

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر در قابلمه طرز تهیه دلمه فلفل برای 6 نفر فیلم طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای طرز تهیه دلمه فلفل دلمه فلفل دلمه ای نی نی سایت سبزی دلمه فلفل طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای برای ۴ نفر دلمه بادمجان

راز خوشمزگی دلمه فلفل و نکات پخت دلمه فلفل حرفه ای و اصیل در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل

فلفل دلمه ای رنگی: ۴ عدد

برنج: ۱/۲ پیمانه

لپه: ۱/۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

سبزی دلمه: ۱۵۰ گرم

رب: ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آبلیمو به میزان دلخواه

آموزش پخت دلمه فلفل

ابتدا، پیش از تهیه برنج، چند ساعت قبل برنج را با مقداری نمک خیس کنید تا آماده شود. سپس آن را بر روی حرارت قرار داده و به نیم‌پز درآورید. به عبارت دیگر، هنگامی که دانه‌های برنج را فشار می‌دهید، اطراف برنج باید کمی نرم و وسط آن سفت باشد. همچنین، لپه را نیز از یک ساعت قبل خیس کرده و با مقداری نمک بپزید تا آماده شود. همچنین، فلفل دلمه‌ها را بشویید و سر آن‌ها را جدا کرده و تخم‌های داخل آن‌ها را خارج کنید.

پس از آن، در یک ماهیتابه، مقداری روغن ریخته و پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید تا به رنگ طلایی برسد. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و آن را تفت دهید تا گوشت رنگ تغییر دهد. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و به ترتیب برنج، لپه و رب را هم اضافه کنید و آن را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب به خوبی رنگ آمیزی شود. در آخر، سبزی دلمه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و دلمه‌ها را با مواد میانی پر کنید و با دقت فشار دهید تا در هنگام پخت خارج نشوند.

پیاز باقیمانده را در یک قابلمه دیگر با مقداری روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیاید. سپس فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و دو قاشق غذاخوری رب را به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید تا بوی خامی رب برود و رنگ آن بهبود یابد. در نهایت، مقداری آب و چند قاشق آبلیمو را به آن اضافه کرده و نمک سس را تنظیم کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده تا سس جوش آید. پس از جوش آمدن سس، فلفل دلمه‌های خود را در قابلمه بچینید. توصیه می‌شود دلمه‌ها را زیاد نپزید تا شکل خود را حفظ کنند و زشت نشوند. حالا می‌توانید از دلمه‌های خوشمزه‌تان لذت ببرید.

راز خوشمزگی دلمه فلفل

به جای آب، می‌توانید از عصاره گوشت یا آب قلم استفاده کنید. برای جلوگیری از واژگونی فلفل‌های دلمه‌ای در زمان جوش سس، سایز قابلمه باید به گونه‌ای باشد که آن‌ها بدون فاصله کنار هم قرار بگیرند. همچنین، ارتفاع سس درون قابلمه باید طوری تنظیم شود که فلفل‌ها تا نیمی از ارتفاع سس درون قابلمه قرار بگیرند. هنگامی که فلفل‌ها را در سس قرار می‌دهید، حرارت را ملایم کنید تا سس به طور ریز جوش آید. در طول پخت، می‌توانید قابلمه را برداشته و مقداری از سس را روی فلفل بریزید تا سس جذب شود و طعم بهتری به دست آید و به خوبی جا افتاده شود. همچنین، برای تنوع، می‌توانید به جای برنج، از بلغور استفاده کنید.

فوت و فن دلمه فلفل

یکی از نکات مهم در پخت فلفل دلمه‌ای، انتخاب فلفل‌هایی با برجستگی در انتهای آن‌هاست. بهتر است فلفل‌هایی که این ویژگی را دارند را انتخاب کنید، زیرا سایر فلفل‌های دلمه‌ای که این ویژگی را ندارند، پس از پخت تلخ و ناخوشایند می‌شوند.

اگر می‌خواهید فلفل‌های دلمه‌ای را پخت کنید، حجم سس موجود در قابلمه باید به گونه‌ای باشد که نصف ارتفاع فلفل‌ها را بپوشاند. این کار باعث می‌شود فلفل‌ها به طور یکنواخت و کامل پخت شوند. همچنین، قابلمه‌ای با عمق زیاد را انتخاب کنید تا فلفل‌ها به‌طور کامل در داخل آن قرار بگیرند.

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر در قابلمه طرز تهیه دلمه فلفل برای 6 نفر فیلم طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای طرز تهیه دلمه فلفل دلمه فلفل دلمه ای نی نی سایت سبزی دلمه فلفل طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای برای ۴ نفر دلمه بادمجان

آموزش پخت سس خوشمزه برای دلمه فلفل

برای تهیه سس دلمه با چهار مزه متفاوت و ایده آل، مواد لازم عبارتند از:

مواد لازم:

رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری

آب: ۱ پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری

سیر خرد شده: ۲ حبه

عصاره لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ قاشق چایخوری

آبغوره: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

سس دلمه تند:

برای ساخت سس دلمه تند:

به مواد لیست بالا، ۲ قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده و ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده اضافه کنید.

بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی، به جای نعناع خشک، ۱ قاشق چایخوری زیره خرد شده را به مواد اضافه کنید.

برای ساخت سس دلمه شیرین:

به مواد لیست بالا، ۱ قاشق غذاخوری سس سویا و ۱ قاشق چایخوری شیرین کننده مایع اضافه کنید.

بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی، ۱ قاشق چایخوری پودر سرکه را به مواد اضافه کنید.

برای ساخت سس دلمه شور:

به مواد لیست بالا، ۱ قاشق چایخوری سس سویا و ۲ قاشق چایخوری سرکه سفید اضافه کنید.

بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی، ۱ قاشق چایخوری پودر سیر و ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل را به مواد اضافه کنید.

برای ساخت سس دلمه تند و شیرین:

به مواد لیست بالا، ۲ قاشق غذاخوری شیرین کننده مایع و ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.