راز خوشمزگی سوفله اسفناج و نکات پخت سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ساندویچ مرغ تنوری و فوت و فن ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ساندویچ مرغ تنوری راز خوشمزگی ساندویچ مرغ تنوری و فوت و فن ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ساندویچ …
راز خوشمزگی کباب لقمه و فوت و فن کباب لقمه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب لقمه راز خوشمزگی کباب لقمه و فوت و فن کباب لقمه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب لقمهای یکی از پرطرفدارترین …
راز خوشمزگی ترشی گل کلم و نسبت آب و سرکه در ترشی گل کلم
راز خوشمزگی ترشی گل کلم راز خوشمزگی ترشی گل کلم و نسبت آب و سرکه در ترشی گل کلم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مواد لازم برای ترشی …
راز خوشمزگی سوفله اسفناج
راز خوشمزگی سوفله اسفناج و نکات پخت سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
سوفله اسفناج به عنوان یکی از انواع سوفلههای پرطرفدار و لذیذ در جهان شناخته میشود. این غذای خوشمزه نه تنها به عنوان یک پیشغذا بلکه به عنوان یک وعده غذایی سبک برای ناهار یا شام نیز قابل سرو است.
مواد لازم
آرد ¼ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر پامزان ۱ لیوان
شیر سرد ۱ لیوان
اسفناج تازه ۳۰۰ گرم
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری
طرز تهیه
برای پخت سوفله اسفناج، ابتدا اسفناجها را با احتیاط بشویید، سپس آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود. بعد اسفناجها را یا در دستگاه خردکن ریخته و یا دستی روی تخته آشپزخانه خرد کنید.
در یک قابلمه کوچک روی شعله کم، کره را ذوب کنید و سپس آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. پس از آن، به آرامی شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه کنید تا در سس ذوب شود.
زردههای تخممرغ را از سفیدهها جدا کرده و سفیدهها را کنار بگذارید. زردهها را در یک کاسه بزرگ بریزید و اسفناج خرد شده و جوزهندی را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرند و اگر ظرف را برگردانید، سفیده بیرون نریزد.
سفیدهها را به آرامی به مخلوط اسفناج اضافه کرده و با حرکت دورانی از پایین به بالا مخلوط کنید و سس را هم به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که هر چه هوای بیشتری در مایه سوفله باشد، تردتر خواهد شد.
سپس فر را روشن کنید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد. ظرف پیرکس را با کره و قلمو چرب کنید و مایه سوفله را به آرامی درون آن بریزید تا لایههای هوا ایجاد شوند.
ظرف را در فر قرار دهید و به مدت ۳۵ دقیقه بپزید. از باز کردن در فر در ۳۰ دقیقه اول خودداری کنید تا پف سوفله فرو نریزد. ممکن است پخت کامل به ۴۵ دقیقه هم برسد، پس عجله نکنید.
اگر روی سوفله هنوز طلایی نشده، شعله بالایی فر را روشن کنید تا رنگ آن طلایی شود، فقط چند دقیقه کافی است. سوفله آماده را گرم سرو کنید زیرا طعم آن پس از خنک شدن با زمان داغ بودن متفاوت است.
راز خوشمزگی سوفله اسفناج
سوفله را هم به عنوان یک وعده غذای اصلی و هم به عنوان دسر میتوانید سرو کنید. برای تنظیم دمای فر، به تجربیات خودتان تکیه کنید، اما به طور کلی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای پخت سوفله مناسب است.
اگر مایل هستید، افزودن مقداری جوش شیرین به سوفله میتواند به پف کردن بیشتر آن کمک کند. برای آسانتر کردن فرآیند مخلوط کردن سفیدهها، میتوانید مواد را به ۲ یا ۳ بخش تقسیم کرده و به تدریج با سفیدهها مخلوط نمایید.