;
راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو و فوت و فن چلوی زعفرانی چیست - مُچُم
راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سرشیر راز خوشمزگی سرشیر و فوت و فن سرشیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خامه، که به نام قیماق نیز شناخته می‌شود، …

راز خوشمزگی دمپخت عدس و کلم و فوت و فن دمپخت عدس و کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دمپخت عدس و کلم و فوت و فن دمپخت عدس و کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دمپخت عدس و کلم راز خوشمزگی دمپخت عدس و کلم و فوت و فن دمپخت عدس و کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …

راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم

راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم

راز خوشمزگی ماهیچه راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در …

راز خوشمزگی چلو

فوت و فن چلو گوشت خوشمزه ادویه چلو گوشت چیه طرز تهیه چلو گوشت خانگی ادویه چلو گوشت پسران کریم فوت و فن چلو گوشت خوشمزه نی نی سایت ادویه چلو گوشت مجلسی طرز تهیه چلو ماهیچه گوسفندی فیلم طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو و فوت و فن چلوی زعفرانی چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

چلو یک نوع غذای برنجی است که به سادگی و بدون استفاده از مواد اضافی طبخ می‌شود. روش پخت آن به دو صورت انجام می‌شود: یکی به صورت دمی یا کته و دیگری به صورت آبکش. این غذا معمولاً با خورشت، کباب و سایر غذاها سرو می‌شود.

چکار کنیم که چلو خوشمزه شود

تلاش کنید همیشه از ظرفی بزرگتر از حجم برنج برای شستن و خیس کردن آن استفاده کنید. برای هر کیلو برنج، نیم کیلو سنگ نمک کافی است. اگر نمک سنگ در دسترس نیست، می‌توانید ۶-۷ قاشق سوپخوری نمک عادی را در یک کیسه کوچک بریزید و آن را در لایه برنج قرار دهید تا از رسوب نمک در برنج جلوگیری شود.

اگر خرده برنج در منزل دارید، بهتر است آن را غربال کنید و خرده برنج باقیمانده را برای تهیه آش، شله زرد، کوفته، شیر برنج، دلمه و سایر غذاها استفاده کنید.

برای پخت بهتر برنج، از قابلمه‌ای بزرگ با دیواره‌های ضخیم و درب محکم استفاده کنید تا برنج بهتر پخته شود و روی هم انباشته و خمیری نشود.

برای پخت برنج، قابلمه‌ای بزرگ با دیواره‌های ضخیم و درب محکم نیاز دارید. برای شروع، نصف قابلمه را با آب پر کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

سپس برای آماده کردن برنج، مقداری آب نمک را صاف درون قابلمه ریخته و به آب جوش آماده شده اضافه کنید. سپس با استفاده از یک کفگیر، به آرامی و با حرارت یکنواخت، برنج را هم زنید تا به طور یکنواخت در آب جوش پخته شود. در این مرحله، بهتر است برنج را زیاد نخورید تا مغز آن زیاد نرم نشود.

سپس برای تفکیک آب و لعاب برنج، آن را داخل آبکش ریخته و با آبکش روی برنج مقداری آب گرم بپاشید. این کار باعث خارج شدن لعاب و نمک اضافی از برنج می‌شود.

در مرحله بعدی، کمی روغن را در قسمت پایین قابلمه ریخته و برنج را روی آن اضافه کنید. سپس ۲ قاشق سوپخوری روغن را با یک فنجان آب جوش مخلوط کنید و بر روی برنج بریزید. سپس قابلمه را ببندید و با حرارت کم، برنج را نیم ساعت بخار کنید تا کاملاً پخته شود.

فوت کوزه گری چلو

برای افزایش رنگ زعفران به طریقی جذاب، ابتدا زعفران را به طور کامل خمیرکرده و سپس یک قاشق چایخوری زعفران خشک ساییده شده را در نصف استکان آب جوشانده قرار داده و برای یک ساعت روی بخار آب داغ کتری قرار بدهید.

برای ته دیگ خوشمزه، از برگ کاهو برای سبزی پلو، از مرصع پلو و زرشک پلو با مرغ از لواش و برای ته چین از مخلوط زرده تخم مرغ، ماست و زعفران استفاده کنید. همچنین، در طبخ ماکارونی می‌توانید از حلقه‌های سیب‌زمینی استفاده کنید.

برای بهترین زرشک پلو، پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده و سپس بلافاصله شکر و کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد. با این روش، زرشک نرم می‌شود و در عین حال سریعتر پخته می‌شود.

فوت و فن چلو گوشت خوشمزه ادویه چلو گوشت چیه طرز تهیه چلو گوشت خانگی ادویه چلو گوشت پسران کریم فوت و فن چلو گوشت خوشمزه نی نی سایت ادویه چلو گوشت مجلسی طرز تهیه چلو ماهیچه گوسفندی فیلم طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

دانستنی های پخت پخت چلو

زمانی که برنج تازه است، بهتر است آن را در آب و نمک خیس کنید. اما اگر برنج کهنه‌تر است، باید زمانی که در آب و نمک می‌ماند بسیار بیشتر از برنج تازه باشد.

در هنگام دم‌گذاشتن برنج، سعی کنید تا حداقل مقدار آب را برای برنج استفاده کنید تا جدا نشود و یا شفته نشود.

برای داشتن برنجی با طولانی و سفید، می‌توانید وقتی در حال جوش است، یک لیوان آب یخ را به آن اضافه کنید.

برای داشتن برنجی سفید، شفاف و با کیفیت، وقتی برنج در حال جوش است، فقط کافیست کمی آب نارنج یا ابلیمو تازه به آن اضافه کنید.

وقتی می‌خواهید برنج را به شکل کته بپزید، بهتر است فقط از یک بند انگشتی آب روی سطح آن در قابلمه استفاده کنید.

در صورتی که می‌خواهید برنج را ابکش کنید، مهم نیست چقدر نمک به آب اضافه می‌کنید، زیرا بعد از ابکشی برنج را به خوبی می‌شورید. اما در هنگام نمک‌ریزی برای برنج کته، به دقت کافی توجه کنید تا برنج شور نشود.

برای سریع‌تر بالا آمدن بخار برنج پس از آبکش کردن، بهتر است با استفاده از دسته قاشق یا کفگیر با حفره‌های کوچک روی برنج فشار بیاورید. این باعث می‌شود بخار زودتر بالا رود و برنج بهتر دم می‌کشد. همچنین، برای اینکه برنج به صورت طولانی و بلند در بیاید، از ظرف بزرگتری برای پخت برنج استفاده کنید تا فضای کافی برای دانه‌های بلند شدنش فراهم شود.

اگر می‌خواهید برنج خود شور نشود، هنگام آبکش کردن به هیچ عنوان از آب سرد استفاده نکنید. اگر برنجی شور شده است، می‌توانید با قرار دادن چند تکه سیب‌زمینی پوست کنده لابه‌لای برنج، شوری آن را کم کنید.

در صورتی که برنج شما ته گرفته و سوخته است، با قرار دادن پیاز یا چند تکه نان روی برنج، بوی سوختگی آن را به طور کامل از بین ببرید.

هنگام پخت برنج، اگر زمان زیادی را جوش دادید، برای آبکش کردن از آب یخ‌زده استفاده کنید تا از شفته شدن جلوگیری کنید. همچنین، هنگامی که برنج زیاد جوشیده است، از روغن و آب استفاده نکنید.

برای برنج خیس نخورده، باید حدود ۲ پیمانه آب استفاده کنید و برای برنج خیس‌خورده حدود ۱ پیمانه آب. همچنین، برای جلوگیری از شفته شدن برنج، هنگام خیساندن به برنج نمک فراوان اضافه کنید تا پس از جوشیدن حالتش را از دست ندهد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 24 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.