;
راز خوشمزگی خورشت هلو و نکات پخت خورشت هلو شمالی - مُچُم
راز خوشمزگی خورش تره و فوت و فن خورش تره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش تره و فوت و فن خورش تره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش تره راز خوشمزگی خورش تره و فوت و فن خورش تره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش‌ها به عنوان بخش مهم …

راز خوشمزگی شیرین عسل و نکات پخت شیرین عسل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرین عسل و نکات پخت شیرین عسل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرین عسل راز خوشمزگی شیرین عسل و نکات پخت شیرین عسل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرین عسل، یکی از دلپذیرترین و به …

راز خوشمزگی اشترودل گوشت و فوت و فن اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اشترودل گوشت و فوت و فن اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اشترودل گوشت راز خوشمزگی اشترودل گوشت و فوت و فن اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اشترودل گوشت، متشکل از خمیر …

راز خوشمزگی خورشت هلو

 خورشت هلو آبه طرز تهیه هلو آبه شمالی طرز تهیه هلو پلو خورشت آلو خورشت شلیل طرز تهیه غذای شمالی هولابه هندوانه پلو طرز تهیه هلی او مازندرانی

راز خوشمزگی خورشت هلو و نکات پخت خورشت هلو شمالی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش هلو یکی از خورش‌های مشهور و مجلسی در ایران است. این خورش به دلیل طعم و عطر بسیار بی‌نظیری که دارد، بسیار محبوب است. همچنین، استفاده از هلو در تهیه آن باعث می‌شود خورشت هلو برای بدن نیز مفید باشد. این خورش به عنوان یک غذای تابستانی شناخته می‌شود، اما در صورت تمایل، می‌توانید با استفاده از کمپوت هلو، آن را در تمام فصول سال تهیه کنید.

هلو دارای خواص فراوانی است که با تهیه این خورش می‌توانید از آن‌ها بهره‌برید. به عنوان مهمترین خواص هلو می‌توان به سلامتی و جوانسازی پوست، تقویت موهای سر، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تقویت اعصاب و سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.

خورشت هلو به طور معمول با گوشت مرغ تهیه می‌شود، اما می‌توانید از گوشت‌های قرمز مانند گوشت گوساله و گوسفندی نیز استفاده کنید. همچنین، این خورشت را می‌توانید بدون استفاده از گوشت و به صورت کاملاً گیاهی نیز تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه این خورشت، برای ۴ نفر است. اگر تمایل دارید مقدار کمتر یا بیشتری از خورشت را تهیه کنید، می‌توانید مقادیر مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم

آلو بخارا ۶ عدد

پیاز بزرگ ۱ عدد

هلوی متوسط ۴ عدد

آرد ۱ ق غذا خوری

آبلیمو ۲ ق غذا خوری

روغن مایع به مقدار لازم

شکر ۱ ق مربا خوری

زعفران دم کرده ۱ ق غذا خوری

گوشت مرغ ۸۰۰ گرم (۴ عدد)

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

آموزش پخت خورشت هلو

ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات کوچکتر خرد کنید. سپس قطعات مرغ را در روغن مایع ماساژ دهید تا کاملاً روغن بپوشد. سپس کمی نمک بر روی تکه‌های مرغ بپاشید و مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن در داخل قابلمه بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیاز را اضافه کرده و آن را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود.

مرغ را از یخچال بیرون آورده و به قابلمه اضافه کنید. سپس مرغ را کمی تفت دهید تا قطعات مرغ سرخ شوند. پس از تغییر رنگ مرغ، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت متوسط بپزد.

بعد از پخت کامل مرغ، آبلیمو را همراه با شکر و زعفران در یک کاسه مخلوط کنید و به خورشت اضافه کنید. در مرحله بعد، آرد را در کمی آب جوش حل کنید و به خورشت اضافه کنید.

 خورشت هلو آبه طرز تهیه هلو آبه شمالی طرز تهیه هلو پلو خورشت آلو خورشت شلیل طرز تهیه غذای شمالی هولابه هندوانه پلو طرز تهیه هلی او مازندرانی

آلو بخارا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس به خورشت اضافه کنید. در مرحله بعد، هلوها را پوست گیری کرده و هسته‌های آنها را خارج کنید. سپس هلوها را به اندازه دلخواه خرد کنید.

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در داخل آن بریزید. هلوها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا هلوها سرخ شوند، به‌طوری‌که در زمان اضافه کردن به خورشت، به راحتی له نشوند. پس از سرخ شدن به‌خوبی، هلوها را همراه با کمی نمک و فلفل به خورشت اضافه کنید.

حرارت زیر خورش را کاهش دهید تا کاملاً جا بیفتد. توجه داشته باشید که هلو نباید مدت طولانی داخل قابلمه باقی بماند زیرا ممکن است له شود و ظاهر خورش را خراب کند. پس از اینکه خورشت جا افتاد، آن را همراه با برنج سرو کنید.

برای متعادل شدن طعم خورشت هلو چکار کنیم

اگرچه خورش هلو طعم شیرینی دارد، اما در صورتی که از این طعم شیرین خوشتان نمی‌آید، می‌توانید طعم آن را تغییر دهید و آن را مانند خورش فسنجان ملس کنید. برای این منظور، می‌توانید مقداری آبلیمو یا آب‌غوره را به خورشت اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.