;
راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی و نکات پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه - مُچُم
راز خوشمزگی کیک توت فرنگی و نکات کیک توت فرنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک توت فرنگی و نکات کیک توت فرنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک توت فرنگی راز خوشمزگی کیک توت فرنگی و نکات کیک توت فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک توت فرنگی با …

راز خوشمزگی نوقا و نکات پخت شیرینی نوقا تیریزی در منزل

راز خوشمزگی نوقا و نکات پخت شیرینی نوقا تیریزی در منزل

راز خوشمزگی نوقا راز خوشمزگی نوقا و نکات پخت شیرینی نوقا تیریزی در منزل در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی نوقا یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی متعلق به …

راز خوشمزگی خورشت میگو و نکات پخت خورشت میگو جنوبی

راز خوشمزگی خورشت میگو و نکات پخت خورشت میگو جنوبی

راز خوشمزگی خورشت میگو راز خوشمزگی خورشت میگو و نکات پخت خورشت میگو جنوبی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش میگو بوشهری، یکی از غذاهای محلی ایران است …

راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی یونانی سالاد سیب زمینی فرانسوی سالاد سیب زمینی ایتالیایی سالاد سیب زمینی و کاهو طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید طرز تهیه سالاد سیب زمینی با مرغ طرز تهیه سالاد سیب زمینی ساده طرز تهیه سالاد سیب زمینی مجلسی

راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی و نکات پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد سیب زمینی و پیاز، یک غذای ساده و محبوب است که هم به عنوان وعده اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. این سالاد را می‌توان به روش‌های گوناگونی تهیه کرد.

این سالاد به عنوان یک وعده غذایی سبک، آسان و سریع شناخته می‌شود و بسیار خوش طعم است. با سالاد الویه شباهت دارد و به دلیل داشتن خواص مفید بسیار، یک انتخاب سالم به حساب می‌آید.

مواد لازم

سیب زمینی بزرگ دو عدد

سبزی تازه جعفری ۱۰ الی ۱۵ ساقه

سبزی شوید تازه ۱۰ الی ۱۵ ساقه

پیاز بنفش (قرمز) یک عدد

خیارشور    ۵ الی ۶ عدد

مواد لازم برای سس

نمک    به مقدار لازم

پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک)    به مقدار لازم

سماق    به مقدار لازم

روغن زیتون    به مقدار لازم

فلفل سیاه    نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا، سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته، مکعبی خرد کرده، با کمی نمک و آب می‌پزیم تا زودتر آماده شوند. مراقب باشید که سیب‌زمینی‌ها به حدی نرم نشوند که به شکل پوره درآیند. پخته شده‌ها را آبکشی کرده و خنک می‌کنیم.

در این فاصله، پیاز، جعفری، شوید و خیارشور را خرد می‌کنیم. پیاز را به صورت هلالی و خیارشور را مکعبی خرد کرده تا ظاهر سالاد زیباتر شود. سپس، وقتی سیب‌زمینی‌ها خنک شدند، بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

برای تهیه سس، نمک، سماق، پودر پول بیبر و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون درون یک شیشه کوچک می‌ریزیم، درب آن را می‌بندیم و خوب تکان می‌دهیم تا ادویه‌ها با روغن ترکیب شوند.

پس از ترکیب کامل روغن و ادویه‌ها، سس را روی مواد اصلی ریخته و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا سیب‌زمینی‌ها له نشوند و سس به خوبی با مواد ترکیب شود. حالا سالاد آماده سرو است.

راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی

این سالاد سیب زمینی و پیاز یک انتخاب سالم و رژیمی است که تهیه آن نه وقت زیادی می‌برد و نه هزینه بالایی دارد. این سالاد به راحتی در مهمانی‌ها جایگزین سالاد الویه شده و به عنوان یک پیش‌غذای تازه و جدید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این سالاد برای گیاه‌خواران نیز مناسب است چرا که فاقد گوشت است. اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه و متفاوت هستید، سالاد سیب زمینی و پیاز یکی از بهترین گزینه‌ها می‌باشد.

شوید، با خواص بی‌شمار خود، از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی غنی، به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده و در کاهش کلسترول موثر است. ترکیب شوید با جعفری تازه به این غذا طعمی خاص و دلپذیر می‌بخشد.

نکته‌ای که در پخت سیب‌زمینی‌ها مهم است، استفاده از آب سرد است. پختن سیب‌زمینی‌ها در آب سرد باعث می‌شود که از مرکز شروع به پخت شوند، در حالی که پختن در آب گرم ممکن است باعث شود که مغز آن‌ها خام بماند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.