;
راز خوشمزگی خورشت قیمه ترکی و تفاوت قیمه تبریز چیست - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد کلم بروکلی و فوت و فن سالاد کلم بروکلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کلم بروکلی و فوت و فن سالاد کلم بروکلی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کلم بروکلی راز خوشمزگی سالاد کلم بروکلی و فوت و فن سالاد کلم بروکلی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالادها به …

راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آب آلبالو راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آب آلبالو، نوشیدنی‌ای بسیار ساده …

راز خوشمزگی نان قندی و نکات پخت نان قندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان قندی و نکات پخت نان قندی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان قندی راز خوشمزگی نان قندی و نکات پخت نان قندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان قندی به عنوان یکی از پرطرفدارترین …

راز خوشمزگی خورشت قیمه ترکی

راز خوشمزه شدن قیمه نی نی سایت طرز تهیه خورش قیمه مجلسی با طعمی عالی و بینظیر طرز تهیه قیمه مجلسی خوشمزه نی نی سایت غلیظ شدن خورش قیمه نی نی سایت راز خوشمزه شدن قیمه نذری ادویه برای خوشمزه شدن قیمه راز لعابدار شدن قیمه طرز تهیه خورش قیمه برای 4 نفر

راز خوشمزگی خورشت قیمه ترکی و تفاوت قیمه تبریز چیست و نکات خورشت قیمه ترکی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

برای آماده کردن قیمه به روش تبریزی، شما نیازی به استفاده از رب گوجه ندارید. قیمه تبریزی دارای ادویه‌های خاص خود است و رنگ و طعم آن از زعفران و دیگر ادویه‌های استفاده شده در آن به‌دست می‌آید. در ادامه، روش تهیه قیمه تبریزی را به شما توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای خورشت قیمه تبریزی

گوشت خورشتی گوسفند نیم کیلو

پیاز ساطوری سه عدد

لپه یک چهارم پیمانه

سیب زمینی خلالی چهار عدد

لیمو عمانی سه عدد

گرد لیمو یک قاشق چای‌خوری

زعفران ساییده یک قاشق چای‌خوری

ادویه قیمه: (دارچین، فلفل‌سیاه و میخک به نسبت یک، نصف و یک چهارم) یک قاشق چای‌خوری

روغن به مقدار لازم

نمک به میزان لازم

آموزش پخت خورشت قیمه تبریزی

لپه یا لوبیا چشم بلبلی را که قبلاً خیس کرده‌اید، همراه با یک پیمانه آب و کمی نمک را بر روی اجاق قرار دهید و آن را به جوش بیاورید. هنگامی که لپه جوش آورد، زمینه را خالی کرده و مجدداً آب را به آن اضافه کرده و لپه را برای نیم ساعت روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود. سپس لیموها را به آن اضافه کنید.

در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن به‌خوبی سرخ کنید. وقتی پیاز به رنگ طلایی درآمد، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. هنگامی که آب گوشت جمع شد، آتش را کم کنید و به مدت دو ساعت صبر کنید تا گوشت نیم‌پز شود. سپس کمی نمک، زعفران و گرد لیمو را اضافه کرده و لپه را به قابلمه اضافه کنید. سپس یک ساعت دیگر منتظر بمانید تا خورشت جا افتاده و آماده شود.

سیب‌زمینی را سرخ کرده و آن را کنار بگذارید. قبل از پایان پختن خورشت، ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. سپس گوشت‌ها را در یک ظرف و لپه‌ها را در ظرف دیگر به ترتیب مناسب مرتب کنید.

برای سیب‌زمینی قیمه، بهتر است آن را به صورت خیلی ریز خرد کنید تا به شکل چیپس خلالی سرخ شود. در زمان سرو غذا نیز، سیب‌زمینی را پس از پختن خورشت روی آن بریزید تا نم نکشد و حالت چیپسی و خشکش را حفظ کند.

راز خوشمزه شدن قیمه نی نی سایت طرز تهیه خورش قیمه مجلسی با طعمی عالی و بینظیر طرز تهیه قیمه مجلسی خوشمزه نی نی سایت غلیظ شدن خورش قیمه نی نی سایت راز خوشمزه شدن قیمه نذری ادویه برای خوشمزه شدن قیمه راز لعابدار شدن قیمه طرز تهیه خورش قیمه برای 4 نفر

راز خوشمزگی قیمه به طور کلی

رنگ‌دهنده‌های استفاده شده در خورش قیمه شامل رب گوجه‌فرنگی و زعفران هستند. با افزودن مقدار بیشتری زعفران در خورش، رنگ آن روشن‌تر خواهد شد. در خورش‌های نذری، معمولاً مقدار زیادی زعفران به کار می‌رود تا خورش به شدت روشن و خوشرنگ شود.

یک نکته دیگر مربوط به رنگ خورش قیمه است، تفت دادن رب گوجه‌فرنگی است. اگر رب گوجه‌فرنگی را به خوبی تفت دهید، این امر به طعم خورش اثر مثبتی خواهد داشت و همچنین رنگ خورش را روشن‌تر می‌کند.

برای تهیه خورش قیمه، استفاده از لیمو عمانی به جای لیموترش توصیه می‌شود زیرا استفاده مستقیم از لیموترش ممکن است باعث از بین رفتن رنگ خورش شود. همچنین برای پخت خورش‌های سنتی، ظروف مسی و روحی بهترین گزینه هستند. برای به دست آوردن خورش جا افتاده، توصیه می‌شود با شعله ملایم و به آرامی پخته شود. اضافه کردن کمی گلاب همچنین به خورش طعم و مزه بسیار خوبی می‌بخشد. برای جلوگیری از له شدن لپه، می‌توانید آن را با گوشت تفت دهید. هرچند بهتر است برای تهیه خورش از گوشت سردست گوسفند استفاده شود، اما برخی افراد بر اساس ذائقه‌شان از گوشت گوساله نیز استفاده می‌کنند.

در خورش قیمه نذری، بهتر است از اضافه کردن دارچین خودداری کرده و فقط زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید، زیرا دارچین باعث تیره شدن رنگ خورش می‌شود.

برای ترکیب ادویه‌های خورش قیمه، می‌توانید کمی زنجبیل تازه را یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل را به خورش اضافه کنید. این کار به خورش قیمه زعفرانی مجلسی تندی و طعم خوبی می‌بخشد.

همچنین، اضافه کردن گل محمدی به خورش قیمه نذری، عطر و بوی فوق‌العاده‌ای به آن می‌بخشد. بهتر است همراه با هل و چوب دارچین، گل محمدی را در ۲۰ دقیقه پایانی پخت خورش اضافه کنید.

برای طبخ خورش قیمه نذری زعفرانی و مجلسی، از لیمو عمانی رنگ روشن استفاده کنید تا خورش ظاهر بهتری پیدا کند.

در طرز تهیه قیمه مشهدی نیز مانند قیمه نذری، برای حفظ رنگ روشن، از اضافه کردن دارچین خودداری شده و از لیمو عمانی استفاده می‌شود.

در زمان‌های قدیم، به گوشت خورش قیمه که به اندازه مورچه ریز شده بود، «قیمه موری» گفته می‌شد. برای به دست آوردن یک خورش قیمه لذیذتر و غلیظ‌تر، گوشت‌ها را حسابی ریز و قیمه کنید.

اگر به جای آب، از آب گوشت برای تهیه خورش قیمه نذری و مجلسی استفاده کنید، طعم و مزه آن بهبود می‌یابد و لذیذتر می‌شود.

برای بهبود طعم و مزه خورش قیمه، تهیه پیاز‌ داغ فراوان و استفاده از آن در انتهای پخت خورش توصیه می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.