راز خوشمزگی برنج پاکستانی و نکات پخت برنج پاکستانی حرفه ای - مُچُم
راز خوشمزگی کشک کدو و فوت و فن کشک کدو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کشک کدو و فوت و فن کشک کدو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کشک کدو راز خوشمزگی کشک کدو و فوت و فن کشک کدو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کشک کدو، این غذای …

راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد گل کلم راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد …

راز خوشمزگی سالاد هاوایی و فوت و فن سالاد هاوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد هاوایی و فوت و فن سالاد هاوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد هاوایی راز خوشمزگی سالاد هاوایی و فوت و فن سالاد هاوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد هاوایی، برخلاف نامش، …

راز خوشمزگی برنج پاکستانی

طرز تهیه برنج پاکستانی آبکش طرز پخت برنج پاکستانی نی نی سایت طرز تهیه برنج پاکستانی مجلسی طرز پخت برنج پاکستانی ۳۸۶ طرز پخت برنج پاکستانی هاشمی طرز پخت برنج پاکستانی طبیعت طرز پخت برنج پاکستانی دانه کوتاه طرز پخت برنج پاکستانی آذرگل

راز خوشمزگی برنج پاکستانی و نکات پخت برنج پاکستانی حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

نحوه پخت اول

ابکش کردن برنج پاکستانی اولین مرحله در پخت آن است.

در دستور پخت برنج پاکستانی، بهتر است قبل از پخت آن، برنج را حدود یک ساعت در آب و نمک خیس کنید.

برای تعداد افرادی که میخواهید برنج بپزید، انتخاب ظرف مناسب بسیار مهم است.

اب را در قابلمه بریزید و اجازه دهید به طور کامل جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد، برنجی که قبلاً در آب و نمک خیس کرده‌اید، آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید.

اگر برنج شفاف، سفید و با کیفیت می‌خواهید، بهتر است به برنجی که در حال جوش است، کمی ابلیمو یا آب نارنج تازه اضافه کنید.

در هنگام جوشاندن برنج، اگر حدود یک لیوان آب سرد به قابلمه بیفزایید، ممکن است باعث کشیدگی و بلند شدن برنج شود.

وقتی برنج به اندازه کافی جوشید، آن را در آبکش ریخته و آب اضافی را از آن جدا کنید، سپس دوباره به قابلمه برگردانید و شعله را کم کنید تا برنج به خوبی پخته شود.

نحوه پخت دوم

در دستور دوم برای پخت برنج پاکستانی به شکل “کته” یا “دمی”، ابتدا برنج را پس از خیس کردن در آب و نمک به مدت یک ساعت، بشویید و به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.

زیرا به منظور پختن برنج به شکل “کته”، باید از مقدار کمی آب استفاده کنید تا برنج به هم نچسبد.

در این مرحله، نیازی به دور ریختن آب برنج نیست؛ بلکه اجازه دهید آب کاملاً تبخیر شود و برنج در همان قابلمه به آرامی بپزد.

اگر برنجی خوشمزه و پر از ویتامین می‌خواهید، بهتر است از برنج “کته” استفاده کنید که تمام ارزش غذایی، ویتامین‌ها و املاح خود را به خوبی حفظ می‌کند. با این روش، برنجی با طعم و مزه بیشتر خواهید داشت.

با آبکش کردن آب برنج، بیشتر املاح و ویتامین‌ها از بین می‌روند و خاصیت اصلی خود را از دست می‌دهند.

طرز تهیه برنج پاکستانی آبکش طرز پخت برنج پاکستانی نی نی سایت طرز تهیه برنج پاکستانی مجلسی طرز پخت برنج پاکستانی ۳۸۶ طرز پخت برنج پاکستانی هاشمی طرز پخت برنج پاکستانی طبیعت طرز پخت برنج پاکستانی دانه کوتاه طرز پخت برنج پاکستانی آذرگل

فوت کوزه گری پخت برنج پاکستانی

وقتی برنج تازه است، زمان خیس کردن آن را کمتر کنید.

اگر برنج کهنه تر است، زمان خیس کردن آن باید بیشتر از برنج تازه باشد.

در مرحله دم کردن برنج به شکل “کته”، از حداقل مقدار آب برای پختن استفاده کنید تا برنج از هم جدا نشود یا شفته نشود.

برای داشتن برنجی با قد بلند و بلند، می توانید به زمان جوشاندن آن یک لیوان آب یخ اضافه کنید.

برای داشتن برنج سفید، شفاف و با کیفیت، زمانی که برنج در حال جوش است، مقداری آب لیمو تازه یا ابلیمو را به آن اضافه کنید.

وقتی می خواهید برنج را به شکل “کته” بپزید، بهتر است فقط از یک بند انگشتی آب روی سطح آن در قابلمه استفاده کنید.

اگر قصد دارید برنج را آبکش کنید، میزان نمکی که به آب اضافه می‌کنید مهم نیست، زیرا بعد از آبکشی برنج را به خوبی بشویید. اما در ریختن نمک برنج کته دقت کنید تا شور نشود.

برای تسریع خروج بخار برنج پس از آبکشی، با استفاده از دسته قاشق یا کفگیر با چند حفره کوچک روی برنج، حفره‌ها را ایجاد کنید تا بخار به سرعت بالا برود و برنج بپزد.

در نظر داشته باشید که از ظرف بزرگتری برای پخت برنج استفاده کنید تا فضای کافی برای بلند شدن دانه‌ها ایجاد شود.

اگر می‌خواهید برنجی با قد بلند داشته باشید، هرگز از آب سرد برای آبکشی استفاده نکنید، زیرا برنج قد نخواهد کشید.

اگر حس می‌کنید برنج شور است، با قرار دادن تکه‌های کوچکی از سیب زمینی پوست کنده لابه‌لای برنج هنگام دم کردن، شوری بیش از حد را برطرف کنید.

وقتی حس می‌کنید برنج ته گرفته و سوخته است، با قرار دادن پیاز یا چند تکه نان روی برنج، بوی سوختگی را کاملاً از بین ببرید.

در نظر داشته باشید که اگر برنج را برای مدت طولانی جوش بدهید، هنگام آبکشی از آب یخ بر روی آن استفاده کنید تا از شفتگی جلوگیری کنید. همچنین، وقتی برنج به طور کامل جوشید، از روغن و آب استفاده نکنید.

میزان آب برای برنج خیس نشده حدوداً ۲ پیمانه است و برای برنج خیس شده حدوداً ۱ پیمانه آب استفاده کنید.

اگر می‌خواهید برنج از هم جدا نشود و شفته نشود، حتماً نمک به مقدار زیادی به آب اضافه کنید تا بعد از جوشاندن وضعیت خود را حفظ کند.

زمان پخت برنج پاکستانی

زمان پخت برنج پاکستانی به نوع برنج و روش پخت آن بستگی دارد. معمولا برنج‌های پاکستانی مانند باسماتی دانه بلند هستند و زمان پخت کمتری نسبت به برنج‌های ایرانی دارند. به طور کلی، زمان پخت برنج پاکستانی بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه متغیر است.

روش پخت:

ابتدا برنج را به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید. سپس در یک قابلمه مناسب، آب را به جوش بیاورید و برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید. مقداری نمک و روغن به آب اضافه کنید. پس از آنکه آب دوباره به جوش آمد، شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج به آرامی دم بکشد. پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، برنج را آبکش کنید و با مقداری روغن و زعفران دم کرده روی آن را تزیین کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 آبان 1403

2 دیدگاه

  • ناشناس جولای 5, 2023 در 1:57 ق.ظ

    آخه چه نکات مهم و تازه ای گفته ای؟

  • امید جولای 6, 2023 در 3:23 ق.ظ

    کی میتونه برنج بخوره کیلویی ۷۰هزار تا۱۰۰هزار اونم پاکستانی خدالعنت کنه دولتو

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.