;
راز خوشمزگی کتلت روسی و فوت و فن کتلت روسی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی بستنی زمستانی و نکات بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بستنی زمستانی و نکات بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بستنی زمستانی راز خوشمزگی بستنی زمستانی و نکات بستنی زمستانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بستنی زمستانی یک خاطره شیرین و نوستالژیک …

راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ و ادویه زرشک پلو با مرغ

راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ و ادویه زرشک پلو با مرغ

راز خوشمزگی زرشک پلو راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ و ادویه زرشک پلو با مرغ و نکات پخت زرشک پلو با مرغ در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

راز خوشمزگی خورشت بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه

راز خوشمزگی خورشت بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه

راز خوشمزگی خورشت بامیه راز خوشمزگی خورشت بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه و نکات خورش بامیه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بامیه یکی از …

راز خوشمزگی کتلت روسی

کتلت گوشت با نان باگت طرز تهیه کتلت روسی با مرغ طرز تهیه کباب روسی طرز تهیه کتلت فرانسوی طرز تهیه کتلت با خمیر نان ساندویچی طرز تهیه کتلت با مغز نان سفید راز خوشمزگی کتلت سیب زمینی شامی با نون باگت

راز خوشمزگی کتلت روسی و فوت و فن کتلت روسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کتلت روسی، که به کتلت پوژارسکی هم معروف است، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که اصالتاً روسی دارد و در حال حاضر در بسیاری از کشورهای دنیا طبخ می‌شود. این غذا از گوشت چرخ‌کرده، نان، پیاز، تخم مرغ، ادویه و سبزیجات معطر تهیه می‌شود و معمولاً به عنوان پیش‌ غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود.

کتلت روسی را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد، اما مواد اصلی و مراحل پخت آن به طور کلی به شرح زیر است:

مواد لازم برای تهیه کتلت روسی

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

نان تست: ۲ عدد

شیر: ۱/۲ پیمانه

پیاز: ۱ عدد

تخم مرغ: ۱ عدد

جعفری: ۱/۴ پیمانه

سیر: ۱ حبه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت روسی

نان تست‌ها را در شیر خیس کنید و سپس آن‌ها را فشار دهید تا شیر اضافی‌شان گرفته شود.

پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ‌کرده، نان تست خیس‌شده، تخم مرغ، جعفری ساطوری، سیر رنده‌شده، نمک و فلفل مخلوط کنید.

مایه کتلت را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

از مایه کتلت به اندازه دلخواه بردارید و به آن شکل کتلت بدهید.

کتلت‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید.

کتلت‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.

کتلت‌های آماده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

کتلت روسی را همراه با نان، سیب‌زمینی سرخ‌شده، سالاد یا مخلفات دلخواه سرو کنید.

راز خوشمزگی کتلت روسی

برای اینکه کتلت روسی طعم و مزه بهتری داشته باشد، می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده مخلوط (گوساله و گوسفند) استفاده کنید.

همچنین می‌توانید به مایه کتلت کمی پنیر رنده‌شده یا گردو خردشده اضافه کنید.

اگر کتلت‌ها را در روغن کم سرخ کنید، ممکن است وا بروند.

برای اینکه کتلت‌ها تردتر شوند، می‌توانید آن‌ها را بعد از سرخ شدن در فر قرار دهید تا کمی گرم شوند.

کتلت روسی یک غذای خوشمزه و پر انرژی است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این غذا برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها نیز بسیار مناسب است.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 25 فروردین 1403

1 دیدگاه

  • ناشناس آوریل 14, 2024 در 8:44 ب.ظ

    البته فقط کتلت روسی خوشمزه نیست بلکه فریبکاری و دقلبازی روس ها هم از دیر باز خوشمزه بود

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.