راز خوشمزگی نان قهوه و فوت و فن نان قهوه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی و فوت و فن چلو قلوه گاه گوسفندی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی و فوت و فن چلو قلوه گاه گوسفندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی مربای گل و نکات پخت مربای گل خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای گل راز خوشمزگی مربای گل و نکات پخت مربای گل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای گل محمدی یا گلسرخ یکی از …
راز خوشمزگی فریتاتای مرغ و فوت و فن فریتاتای مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی فریتاتای مرغ راز خوشمزگی فریتاتای مرغ و فوت و فن فریتاتای مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. فریتاتای مرغ، این غذای …
راز خوشمزگی نان قهوه
راز خوشمزگی نان قهوه و فوت و فن نان قهوه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
نان قهوه، یک نان شیرین و خوشمزه است که با عطر و طعم قهوه، میتواند هر کسی را مجذوب خود کند. این نان که در تهیه آن از قهوه دم کرده یا پودر قهوه استفاده میشود، بافت نرم و طعم منحصربهفردی دارد و میتواند به عنوان یک میان وعده یا دسر لذیذ مصرف شود. اگرچه اطلاعات دقیقی در مورد تاریخچه نان قهوه در دسترس نیست، اما با توجه به استفاده از قهوه که مبدا آن به کشورهای آفریقایی بازمیگردد، میتوان حدس زد که این نان در ابتدا در مناطقی که قهوه به وفور یافت میشده ابداع شده و سپس به سایر نقاط جهان راه پیدا کرده است. امروزه نان قهوه با تنوع در روشهای پخت و مواد مورد استفاده، در بسیاری از کشورها پخته میشود و طرفداران خاص خود را دارد.
مواد اولیه برای تهیه نان قهوه (برای ۴ نفر)
آرد: ۳ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
قهوه دم کرده غلیظ: ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه نان قهوه
ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، شکر و تخم مرغها را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
شیر، روغن مایع و قهوه دم کرده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
مواد خشک را به تدریج به مواد تر اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
وانیل را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
خمیر را در قالب لوف که از قبل چرب کرده و آردپاشی کردهاید، بریزید.
قالب را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.
پس از پخت، اجازه دهید نان کمی خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
نان قهوه را میتوانید به صورت ساده یا با رویههای مختلف مانند شکلات ذوب شده، خامه و یا گردو تزئین و سرو کنید.
راز خوشمزگی نان قهوه
راز خوشمزگی نان قهوه در استفاده از قهوه با کیفیت و همچنین پخت صحیح نان است. استفاده از پودر کاکائو و وانیل نیز طعم و عطر خاصی به این نان میبخشد. همچنین میتوانید برای تنوع در طعم نان قهوه، از مغزهای مختلف مانند گردو، بادام و یا پسته نیز در تهیه خمیر استفاده کنید.
نکات تکمیلی
میتوانید به جای قهوه دم کرده از پودر قهوه فوری نیز استفاده کنید. در این صورت، ۲ قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری را در ۱/۲ پیمانه آب جوش حل کرده و به مواد اضافه کنید.
برای اینکه نان شما بافت نرم و اسفنجی داشته باشد، مواد را زیاد مخلوط نکنید.
میتوانید نان قهوه را در قالبهای مختلف مانند قالب گرد یا قالب کیک نیز تهیه کنید.
۱۰ مورد از خواص نان قهوه
منبع غنی از کربوهیدرات و انرژی
تقویت سیستم ایمنی بدن
کمک به هضم غذا
کنترل وزن و کاهش چربی خون
پیشگیری از یبوست
بهبود عملکرد دستگاه گوارش
افزایش انرژی و شادابی
حفظ سلامت پوست و مو
منبع غنی از آنتی اکسیدانها
بهبود تمرکز و حافظه