راز خوشمزگی کباب لبنانی و فوت و فن کباب لبنانی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی ترشی انبه و فوت و فن ترشی انبه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترشی انبه و فوت و فن ترشی انبه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ترشی انبه راز خوشمزگی ترشی انبه و فوت و فن ترشی انبه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ترشی انبه، که به عنوان …

راز خوشمزگی آش پشت پا و فوت و فن آش پشت پا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پشت پا و فوت و فن آش پشت پا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پشت پا راز خوشمزگی آش پشت پا و فوت و فن آش پشت پا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …

راز خوشمزگی شربت گلاب و فوت و فن شربت گلاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت گلاب و فوت و فن شربت گلاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت گلاب راز خوشمزگی شربت گلاب و فوت و فن شربت گلاب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شربت گلاب یک نوشیدنی خنک …

راز خوشمزگی کباب لبنانی

انواع کباب لبنانی طرز تهیه کباب لبنانی با مرغ ادویه مخصوص جوجه کباب لبنانی کباب لبنانی جوادجوادی کباب لبنانی مرغ جوجه کباب لبنانی سولیکو فیلم طرز تهیه جوجه لبنانی طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

راز خوشمزگی کباب لبنانی و فوت و فن کباب لبنانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کباب لبنانی نوعی کباب خوشمزه و محبوب است که شباهت زیادی به کباب کوبیده ایرانی دارد. این کباب از گوشت چرخ‌کرده گوساله یا گوسفند تهیه می‌شود و با ادویه‌جات مخصوص لبنانی طعم‌دار می‌شود.

مواد اولیه برای تهیه کباب لبنانی

گوشت چرخ‌کرده گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم

پیاز رنده‌شده: ۱ عدد

جعفری ساطوری‌شده: ۱/۴ پیمانه

نان تست: ۲ عدد

شیر: ۱/۴ پیمانه

سماق: ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه کباب لبنانی

نان تست را در شیر خیس کنید تا نرم شود.

گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، جعفری ساطوری‌شده، نان تست خیس‌شده، سماق، فلفل سیاه و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

مواد را به ‌خوبی ورز دهید تا یکدست شوند.

مخلوط گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

بعد از استراحت، از مخلوط گوشت به اندازه دلخواه بردارید و به شکل کباب کوبیده فرم دهید.

کباب‌ها را روی منقل یا تابه کباب‌پز با حرارت ملایم بپزید تا مغز پخت شوند.

راز خوشمزگی کباب لبنانی

می‌توانید به جای نان تست از آرد سوخاری هم استفاده کنید.

برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از پودر سیر و پودر پیاز هم در مواد کباب استفاده کنید.

اگر می‌خواهید کباب‌های شما تردتر باشند، می‌توانید بعد از پخت، آن‌ها را برای چند دقیقه در فر قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.