;
راز خوشمزگی کباب لبنانی و فوت و فن کباب لبنانی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی حلوا شکری و نکات تهیه حلوا شکری خوشمزه خانگی

راز خوشمزگی حلوا شکری و نکات تهیه حلوا شکری خوشمزه خانگی

راز خوشمزگی حلوا شکری راز خوشمزگی حلوا شکری و نکات تهیه حلوا شکری خوشمزه خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آیا به عنوان گزینه‌های صبحانه، نان و پنیر …

راز خوشمزگی کوکو شکم پر و نکات پخت کوکو شکم پر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو شکم پر و نکات پخت کوکو شکم پر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو شکم پر راز خوشمزگی کوکو شکم پر و نکات پخت کوکو شکم پر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکو سیب زمینی شکم …

راز خوشمزگی کال کباب و نکات کال کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کال کباب و نکات کال کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کال کباب راز خوشمزگی کال کباب و نکات کال کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آشپزی گیلانی و شمالی که به خاطر …

راز خوشمزگی کباب لبنانی

انواع کباب لبنانی طرز تهیه کباب لبنانی با مرغ ادویه مخصوص جوجه کباب لبنانی کباب لبنانی جوادجوادی کباب لبنانی مرغ جوجه کباب لبنانی سولیکو فیلم طرز تهیه جوجه لبنانی طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

راز خوشمزگی کباب لبنانی و فوت و فن کباب لبنانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کباب لبنانی نوعی کباب خوشمزه و محبوب است که شباهت زیادی به کباب کوبیده ایرانی دارد. این کباب از گوشت چرخ‌کرده گوساله یا گوسفند تهیه می‌شود و با ادویه‌جات مخصوص لبنانی طعم‌دار می‌شود.

مواد اولیه برای تهیه کباب لبنانی

گوشت چرخ‌کرده گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم

پیاز رنده‌شده: ۱ عدد

جعفری ساطوری‌شده: ۱/۴ پیمانه

نان تست: ۲ عدد

شیر: ۱/۴ پیمانه

سماق: ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه کباب لبنانی

نان تست را در شیر خیس کنید تا نرم شود.

گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، جعفری ساطوری‌شده، نان تست خیس‌شده، سماق، فلفل سیاه و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

مواد را به ‌خوبی ورز دهید تا یکدست شوند.

مخلوط گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

بعد از استراحت، از مخلوط گوشت به اندازه دلخواه بردارید و به شکل کباب کوبیده فرم دهید.

کباب‌ها را روی منقل یا تابه کباب‌پز با حرارت ملایم بپزید تا مغز پخت شوند.

راز خوشمزگی کباب لبنانی

می‌توانید به جای نان تست از آرد سوخاری هم استفاده کنید.

برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از پودر سیر و پودر پیاز هم در مواد کباب استفاده کنید.

اگر می‌خواهید کباب‌های شما تردتر باشند، می‌توانید بعد از پخت، آن‌ها را برای چند دقیقه در فر قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.