;
راز خوشمزگی سالاد خیار و فوت و فن سالاد خیار آلمانی خوشمزه - مُچُم
راز خوشمزگی گوشت بوقلمون و نکات پخت گوشت بوقلمون

راز خوشمزگی گوشت بوقلمون و نکات پخت گوشت بوقلمون

راز خوشمزگی گوشت بوقلمون راز خوشمزگی گوشت بوقلمون و نکات پخت گوشت بوقلمون در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت بوقلمون که حاوی هر دو نوع گوشت سفید و …

راز خوشمزگی آش دوغ و نکات پخت و برای اینکه آش دوغ نبرد چه کنیم

راز خوشمزگی آش دوغ و نکات پخت و برای اینکه آش دوغ نبرد چه کنیم

راز خوشمزگی آش دوغ راز خوشمزگی آش دوغ و نکات پخت و برای اینکه آش دوغ نبرد چه کنیم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی استانبولی و …

راز خوشمزگی کباب کوبیده و فوت و فن برای نرم شدن کباب کوبیده

راز خوشمزگی کباب کوبیده و فوت و فن برای نرم شدن کباب کوبیده

راز خوشمزگی کباب کوبیده راز خوشمزگی کباب کوبیده و فوت و فن برای نرم شدن کباب کوبیده در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین خوراک‌های …

راز خوشمزگی سالاد خیار

سالاد خیار و ماست طرز تهیه سالاد خیار آلمانی سالاد با خیار و گوجه و هویج سالاد خیار ورقه ای اینستا سالاد خیار و شوید سالاد خیار و گوجه و پیاز سالاد خیار تایلندی سالاد خیار چینی

راز خوشمزگی سالاد خیار و فوت و فن سالاد خیار آلمانی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

زمان لازم برای آماده‌سازی سالاد خیار به سبک آلمانی حدوداً ۱۰ دقیقه است و برای دو نفر کافی خواهد بود.

در دستور پخت اصلی سالاد خیار آلمانی، استفاده از خامه ترش معمول است. با این حال، برای افزودن پروتئین به سالاد، ممکن است ماست را به جای خامه ترش استفاده کنید. این سالاد از پیاز خام نیز تشکیل شده که اگر مایل به استفاده از آن نیستید، می‌توانید به سادگی پیاز را از دستور غذایی خود حذف نمایید.

مواد اولیه برای تهیه سالاد خیار آلمانی

خامه ترش یا ماست پر چرب ۲/۱ پیمانه

خیار ۱ عدد

گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

آب‌لیمو تازه ۱ قاشق سوپ خوری

شوید خشک شده ۲/۱ قاشق چای خوری

نمک به میزان لازم

طرز تهیه سالاد خیار آلمانی

ابتدا خیارها را پوست بگیرید و سپس خیار، گوجه‌فرنگی و پیاز را به صورت حلقه‌ای برش دهید.

شوید خرد شده و نمک را در یک ظرف مخلوط کرده و هم بزنید.

آب لیموی تازه و خامه ترش یا ماست را به ترکیب شوید و نمک افزوده و به خوبی هم بزنید تا ترکیبی صاف و همگن به دست آید.

این سس آماده شده را روی مواد خرد شده ریخته و به طور کامل با هم مخلوط کنید تا تمامی قطعات با سس آغشته شوند.

آشنایی با خامه ترش

خامه ترش، محصولی است که از تخمیر شیر توسط باکتری‌های مفید تولید می‌شود و باعث می‌گردد شیر به صورت کنترل‌شده ترش شود. این ترش شدگی، نشانه فساد نیست بلکه فرآیندی است که باعث ایجاد بافت نرم و طعم دلپذیر در خامه می‌شود. از لحاظ مواد مغذی، خامه ترش و خامه معمولی تفاوت چشمگیری ندارند و انتخاب بین آن‌ها بیشتر بر اساس سلیقه شخصی انجام می‌گیرد.

فرآیند تخمیر نه تنها ارزش غذایی ماده غذایی را افزایش می‌دهد بلکه به تولید مواد مغذی جدید مانند ویتامین‌ها، پپتیدها و بهبود جذب اسیدهای آمینه کمک می‌کند. به علاوه، جذب کلسیم و سایر مواد معدنی در بدن را بهبود می‌بخشد. خامه ترش که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد، در تهیه انواع دسرها، کیک‌ها، ساندویچ‌ها و غذاها به کار می‌رود و برای افرادی که با دیرهضم بودن غذا مواجه هستند، مفید است.

طرز تهیه خامه ترش

ماست ترش ۵۰۰ گرم

خامه ۵۰۰ گرم

برای تولید خامه ترش در خانه، نسبت‌های مساوی از ماست ترش و خامه مورد نیاز است. شروع کار با ترکیب دقیق ماست با خامه است؛ این مخلوط سپس برای رسیدن به دمای ۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌شود، بدون اینکه اجازه داده شود به نقطه جوش برسد. پس از دور کردن مخلوط از حرارت، آن را برای ۷ تا ۸ ساعت در محیط آشپزخانه نگهداری می‌کنیم تا فرآیند تخمیر انجام شود. در انتها، محتوا را در ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال می‌گذاریم.

در صورتی که نیاز فوری به خامه ترش دارید، به سادگی می‌توانید با مخلوط کردن ماست و خامه بدون نیاز به گرما یا تخمیر طولانی، نسخه سریعی از آن را تهیه کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.