;
راز خوشمزگی ته چین ماهی و فوت و فن ته چین ماهی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سوپ کدو حلوایی و نکات سوپ کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ کدو حلوایی و نکات سوپ کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ کدو حلوایی راز خوشمزگی سوپ کدو حلوایی و نکات سوپ کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کدو حلوایی، که به …

راز خوشمزگی کوکو پیازچه و فوت و فن کوکو پیازچه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو پیازچه و فوت و فن کوکو پیازچه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو پیازچه راز خوشمزگی کوکو پیازچه و فوت و فن کوکو پیازچه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکو پیازچه، یکی از غذاهای …

راز خوشمزگی کیک در توستر و نکات پخت کیک در توستر خانگی

راز خوشمزگی کیک در توستر و نکات پخت کیک در توستر خانگی

راز خوشمزگی کیک در توستر راز خوشمزگی کیک در توستر و نکات پخت کیک در توستر خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. می‌خواهم اشاره کنم که هر کیکی …

راز خوشمزگی ته چین ماهی

 طرز تهیه ته چین ماهی خوزستانی طرز تهیه ته چین ماهی بندری ته چین ماهی با سبزی پلو ته چین ماهی جنوبی طرز تهیه ته چین ماهی هوور طرز تهیه ته چین ماهی ساده ته چین تن ماهی با شوید طرز تهیه ته چین ماهی بوشهری

راز خوشمزگی ته چین ماهی و فوت و فن ته چین ماهی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

ته‌چین ایرانی به دو قسمت اصلی تقسیم می‌شود؛ بخش اول، لایه ضخیمی از ته‌دیگ زعفرانی که به آرامی با گوشت چرخ‌کرده یا قطعات مرغ پخته قالب‌بندی شده است. بخش دوم، برنج سفید که بر روی این لایه قرار می‌گیرد و در هنگام سرو، زیر یا کنار ته‌دیگ قرار می‌گیرد و تکمیل‌کننده آن است.

ته‌چین، یکی از پیش‌غذاهای مجلل ایرانی است که در مهمانی‌ها و جشن‌های گوناگون به شکل‌های متفاوت با انواع گوشت یا سبزیجات تهیه می‌شود. استفاده از ماهی در ته‌چین، به دلیل نگرانی‌های معمول درباره بوی ماهی، معمول نیست. با این حال، با شناخت ترفندهای پخت ماهی بدون انتشار بو، می‌توان از گوشت ماهی نیز در تهیه ته‌چین بهره برد و غذایی لذیذ و سرشار از مواد مغذی به سفره روزانه اضافه کرد.

مواد اولیه برای تهیه ته چین ماهی

فیله ماهی سی‌بس ۴۰۰ گرم

برنج ۲ پیمانه

ماست ۱ پیمانه

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

پیاز ۱عدد متوسط

روغن به میزان لازم

آبلیمو به میزان لازم

زعفران دم شده ⅓ پیمانه

ماست پرچرب ⅔پیمانه

رزماری ۳ برگ

ادویه ترکیبی (پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، کاری) دو قاشق مربا خوری

سیر تازه ۱ بوته

سبزی پلویی(شامل گشنیز، شوید، جعفری، شنبلیله) ⅔ پیمانه

طرز تهیه ته چین ماهی

برای تهیه املت ماهی لذیذ، ابتدا فیله ماهی را بشویید و به تکه‌های به اندازه دلخواه تقسیم کنید. اطمینان حاصل کنید که ماهی تازه است، زیرا تازگی ماهی عامل کلیدی برای پیشگیری از بوی نامطبوع است. برای اطلاعات بیشتر در مورد تشخیص ماهی تازه، مقالات مرتبط را مطالعه کنید و نکات مهم را بیاموزید تا از هرگونه بوی ماهی خلاص شوید.

فیله‌های ماهی را با آبلیمو، کمی روغن، رزماری، و ادویه‌های دلخواه ماساژ دهید. پس از آماده‌سازی، فیله‌ها را در ظرفی قرار داده، ظرف را با سلفون بپوشانید و به ماهی اجازه دهید برای مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند. توجه داشته باشید که اجازه دادن به ماهی برای استراحت طولانی‌تر ممکن است باعث شل شدن بافت آن شود، به‌خصوص اگر از فیله ماهی استفاده می‌کنید.

برای پخت، ماهی‌ها را به روش بن‌ماری آماده کنید. همچنین می‌توانید فیله‌های ماهی را برای اضافه کردن به ته‌چین از یک طرف سرخ کنید. اگر از ماهی با پوست استفاده می‌کنید، فقط سمت مخالف پوست را کمی سرخ کنید.

برنج را به دقت بشویید تا آب آن کاملاً شفاف شود، سپس برنج را در آب جوش شور بریزید و منتظر بمانید تا حد نیم‌پز شدن بپزد. مراقب باشید برنج به اندازه کافی پخته شود اما هنوز مغز آن سفت باشد.

زرده تخم‌مرغ، ماست، کمی نمک، و زعفران را مخلوط کرده و سپس این ترکیب را با برنج آبکش شده ترکیب کنید. این مرحله نیازمند دقت و صبر است تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

برای پخت ته‌چین، از قابلمه‌ای با سطح وسیع استفاده کنید تا بتوانید لایه ته‌دیگ زیبا و خوشمزه‌ای داشته باشید. کف قابلمه را با روغن چرب کرده، ماهی‌ها را در آن بچینید و برنج مخلوط شده را در سه مرحله به قابلمه اضافه کنید، هر بار با فشار ملایم برنج را محکم کنید.

قابلمه را روی شعله قرار دهید، ابتدا بر روی حرارت زیاد و سپس با کم کردن شعله اجازه دهید ته‌چین به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. به این ترتیب، ته‌چین ماهی خوش طعم و خوش عطری خواهید داشت که می‌توانید از آن لذت ببرید.

راز خوشمزگی ته چین ماهی

برای تهیه ته‌چینی که به زیبایی از ظرف جدا شود، پیشنهاد می‌شود از ظروف تفلون استفاده نمایید. قبل از انتقال ته‌چین به ظرف سرو، آن را برای چند لحظه در آب خنک قرار دهید تا جداسازی از قابلمه آسان‌تر صورت گیرد.

برای کسانی که به تأثیر طبع مواد غذایی توجه دارند: تغییر خواص ماست با گرما باعث می‌شود که دیگر سردی آن اثر منفی بر مصرف همزمان با ماهی نداشته باشد. اگر ترجیح می‌دهید ماهی و ماست را با هم مصرف نکنید، می‌توانید از اضافه کردن ماست و زرده‌ی تخم‌مرغ خودداری کرده و به جای آن، در لحظات پایانی پخت برنج، سبزی‌های معطر را به آن افزوده و باقی مراحل را طبق دستور پیش ببرید.

برای افزودن به زیبایی و طعم ته‌چین ماهی، استفاده از برگ‌های سبزی مانند شوید، گشنیز، یا جعفری توصیه می‌شود. پیش از چیدمان ماهی‌ها در قابلمه، این برگ‌های سبزی را در کف آن قرار داده و سپس ماهی‌ها را روی آنها بچینید تا طعم و ظاهری دلنشین‌تر داشته باشید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.