;
راز خوشمزگی کباب ترش و فوت و فن کباب ترش خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی پلو یونانی و فوت و فن پلو یونانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو یونانی و فوت و فن پلو یونانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو یونانی راز خوشمزگی پلو یونانی و فوت و فن پلو یونانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. از نام این غذا، پلو …

راز خوشمزگی دال عدس و نکات پخت دال عدس و فوت و فن دال عدس خوشمزه

راز خوشمزگی دال عدس و نکات پخت دال عدس و فوت و فن دال عدس خوشمزه

راز خوشمزگی دال عدس راز خوشمزگی دال عدس و نکات پخت دال عدس و فوت و فن دال عدس خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دال عدس، نوعی …

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه و نکات پخت آبگوشت سنتی متنجنه

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه و نکات پخت آبگوشت سنتی متنجنه

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه و نکات پخت آبگوشت سنتی متنجنه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت متنجنه یا مطنجنه یکی از غذاهای …

راز خوشمزگی کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش مرغ کباب ترش مرغ گیلانی طرز تهیه کباب ترش خاور خانم طرز تهیه کباب ترش تابه ای طرز تهیه کباب ترش با گوشت چرخ کرده بهترین قسمت گوشت برای کباب ترش طرز تهیه کباب ترش مازندران با گوشت طرز تهیه کباب ترش مرحله به مرحله

راز خوشمزگی کباب ترش و فوت و فن کباب ترش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کباب ترش، که در زبان محلی به “ترش کباب” معروف است، یک دستور غذایی بومی منطقه شمال کشور، به ویژه گیلان، است. این کباب با طعم ترش خاص خود، نمونه‌ای از غنای طعم غذاهای شمالی را به نمایش می‌گذارد و برای کسانی که به دنبال تجربه‌ای جدید از کباب هستند، گزینه‌ای ایده‌آل محسوب می‌شود.

سرّ ممتاز بودن و طعم بی‌نظیر ترش کباب در استفاده از سبزیجات خوشبوی بومی منطقه است. در صورت نبود این سبزیجات، می‌توانید از گزینه‌های جایگزین پیشنهادی که در ادامه معرفی می‌کنیم بهره ببرید. این کباب مانند سایر انواع کباب، همراه با برنج یا نان به عنوان یک وعده غذایی کامل قابل سرو است.

مواد اولیه برای تهیه کباب ترش

گوشت گوسفند یا گوساله نیم کیلو

پیاز ۱ عدد

رب انار ۳ قاشق سوپ‌خوری

گردوی آسیاب شده ۱۰۰ گرم

سبزی (جعفری، ترخون، گشنیز، مرزه، چوچاق) ۲ قاشق سوپ‌خوری

سیر ۲ حبه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب ترش

اولین گام، خرد کردن گوشت به تکه‌های کوچک مخصوص کباب و شستن آن‌ها است. پس از شستشو، گوشت‌ها را برای خشک شدن کنار بگذارید.

پیاز را پوست بزنید، بشویید و با استفاده از یک رنده دانه ریز، رنده کنید.

گردوها را در یک دستگاه خردکن ریز کنید یا با استفاده از هاون له کنید و به پیازهای خرد شده اضافه نمایید. همچنین، رب انار را به این ترکیب بیفزایید.

سبزیجات را تمیز کرده، خرد کنید و به مخلوط پیاز، گردو و رب انار اضافه کنید. برای رقیق‌تر کردن سس، امکان افزودن مقداری آب انار وجود دارد. استفاده از سبزیجات خاص منطقه شمالی نظیر چوچاق، خالواش و بینه به غذا طعمی بی‌نظیر می‌بخشد.

به این مخلوط، سیر رنده شده را افزوده و در نهایت فلفل سیاه را بیفزایید.

مراقب باشید که نمک را در این مرحله اضافه نکنید، زیرا گوشت را سفت می‌کند.

گوشت‌ها را درون این سس قرار دهید، ظرف را بپوشانید و برای حداقل ۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا مزه‌دار شوند. زمان بیشتری که گوشت در سس بماند، طعم آن عمیق‌تر می‌شود.

برای نرم‌تر شدن گوشت، اضافه کردن کیوی رنده شده به ترکیب پیشنهاد می‌شود.

پس از خارج کردن گوشت از یخچال، آن‌ها را به سیخ بکشید و بر روی زغال داغ کباب کنید. هنگام کباب کردن، سیخ‌ها را مرتب بچرخانید تا کباب به طور یکنواخت بپزد و نسوزد.

گوجه‌های شسته شده را نیز به سیخ بزنید و آن‌ها را کباب کنید.

اکنون کباب ترش شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

طرز تهیه ترش کباب رشتی روی گاز در ماهیتابه یا قابلمه

برای پخت کباب ترش بر روی اجاق، ابتدا تکه‌های گوشت را به اندازه دلخواه برش دهید و آن‌ها را کمی مالش دهید تا نرم و آماده پذیرش طعم‌ها شوند.

در مرحله بعد، گردوی خرد شده، رب انار، سبزی‌های خوشبو و نیز ادویه‌جاتی چون نمک و فلفل را در ظرفی گسترده به هم بیفزایید و خوب با گوشت مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود.

آب و کمی روغن را به مواد افزوده و حرارت را به آرامی تنظیم نمایید تا گوشت به آرامی و کامل بپزد. پخت کباب ترش بر روی اجاق گاز شاید به اندازه پخت با زغال آتشین طعم‌دار نشود، اما یک گزینه عالی برای زمان‌هایی است که امکان استفاده از زغال و منقل وجود ندارد.

راز خوشمزگی کباب ترش

در تهیه این غذای شمالی از سبزی مخصوصی به نام چوچاق استفاده می‌شود. در صورت نبود چوچاق، می‌توانید با استفاده از ترکیبی از نعناع، گشنیز، و جعفری به عنوان جایگزین، طعمی مشابه تولید کنید.

برای تنظیم میزان ترشی در کباب ترش بسته به سلیقه خود، انتخاب رب انار ترش یا ملس را داشته باشید، یا حتی می‌توانید از رب نارنج به عنوان جایگزین استفاده کنید، اما به خاطر داشته باشید که رب نارنج طعم ترشی قوی‌تری دارد و باید به میزان کمتری مورد استفاده قرار گیرد.

نمک را باید در لحظات پایانی پخت روی زغال به کباب افزود تا نرمی و تردی گوشت حفظ شود، زیرا افزودن نمک در ابتدای پخت باعث خشکی و سفت شدن گوشت می‌شود.

مراقب باشید که آتش منقل ملایم باشد تا از سوختن رب انار آغشته به گوشت‌ها و تغییر طعم کباب به ناخوشایند جلوگیری شود.

برای پخت در خانه، می‌توانید گوشت‌ها را در تابه با کمی روغن سرخ کنید.

افزودن فلفل بیشتر به کباب ترش، طعم تند و لذیذی به آن می‌بخشد.

به سس حاوی رب انار، گردو، و سبزی‌ها می‌توانید کمی روغن زیتون نیز افزوده تا طعمی غنی‌تر داشته باشید.

برداشتن کباب از روی آتش در حالی که هنوز کمی آبدار است، مهم است تا از خشک شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.

استفاده از انار رنده شده به جای رب انار نیز یک گزینه دیگر برای افزودن به گوشت است.

سرو کباب ترش با کته، به ویژه با سیر ترشی، تجربه‌ای خوشمزه‌تر از چلو ارائه می‌دهد، و در مناطق شمالی ایران، معمولاً به این صورت مصرف می‌شود.

کباب ترش را می‌توانید در کنار ترشی، زیتون یا سیر ترشی برای تجربه‌ای غنی از طعم‌های مختلف سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.