;
راز خوشمزگی کباب زردک و فوت و فن کباب زردک خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار قزوین

راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار قزوین

راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار راز خوشمزگی خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار قزوین در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از خورشت‌های سنتی و محبوب …

راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی و نکات پخت قلیه ماهی خوشمزه

راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی و نکات پخت قلیه ماهی خوشمزه

راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی و نکات پخت قلیه ماهی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش قلیه ماهی، یک غذای محلی است …

راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی و نکات پخت سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی و نکات پخت سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی راز خوشمزگی سوپ تره فرنگی و نکات پخت سوپ تره فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ تره فرنگی، با …

راز خوشمزگی کباب زردک

کباب مشتی با هویج طرز تهیه ماش و زردک اصفهانی پلو زردک اصفهانی مشتی کباب شمال کباب مشتی اصفهان کباب اصفهانی کباب مشتی طرز تهیه مشتی کباب اهواز

راز خوشمزگی کباب زردک و فوت و فن کباب زردک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کباب از دیرباز در فرهنگ غذایی ایرانیان جایگاه ویژه‌ای داشته و در انواع و اقسام مختلفی تهیه و پذیرایی می‌شود، هر نوعی با طعم و شیوه‌ی پخت منحصر به فرد خود، طرفداران مخصوص به خود را دارد. بعید است کسی باشد که حداقل یک یا دو نوع از این کباب‌ها را تجربه نکرده باشد.

این دستورالعمل کبابی را ارائه می‌دهد که به لحاظ بافت و طعم، به شامی کباب یا کتلت نزدیک است، اما با این تمایز که به جای به کار بردن سیب‌زمینی، از هویج بهره می‌برد و در نهایت در یک سس غنی و غلیظ طبخ و عرضه می‌گردد.

این کباب را می‌توان همراه با نان یا برنج به عنوان یک وعده‌ی کامل سرو کرد. آماده‌سازی آن سریع و بی‌دردسر است و به مواد زیادی نیاز ندارد، ایده‌آل برای وعده‌های شام یا ناهار است.

مواد اولیه برای تهیه کباب زردک

گوشت چرخ کرده آهو ۴٠٠ گرم

هویج یک یا دو عدد متوسط

پیاز بزرگ یک عدد

رب گوجه فرنگی دو تا سه قاشق غذاخوری

آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری

زعفران یک قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز به میزان لازم

دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

سرکه سفید دو قاشق غذاخوری

شکر در صورت تمایل یک قاشق چایخوری

گوجه فرنگی در صورت تمایل

طرز تهیه کباب زردک

برای شروع ساخت این غذای دلپذیر، ابتدا پیاز و هویج را از پوست جدا کرده و آن‌ها را به صورت ریز رنده کنید. گوشت چرخ‌کرده را درون ظرف بزرگی قرار دهید.

ادویه‌جاتی مانند زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین را به گوشت افزوده، سپس پیاز رنده شده‌ای که آب آن گرفته شده است را نیز به مخلوط اضافه نمایید.

با استفاده از دست، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. در این مرحله، هویج رنده شده را به مخلوط اضافه کرده و دوباره به ورز دادن و مخلوط کردن ادامه دهید تا هویج به طور کامل با گوشت، پیاز و ادویه‌جات ترکیب شود. پایاناً، آرد نخودچی را به ترکیب بیافزایید و مخلوط را به دقت ورز دهید.

گوشت را به مقدار دلخواه برداشته، فرم دهید و در سینی قرار دهید. این کار را برای کل مایه تکرار کرده و سپس سینی را برای مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کمی استراحت کنند.

پس از این مدت، مقداری روغن در تابه نچسب ریخته و پس از داغ شدن روغن، تکه‌های گوشتی را برای سرخ شدن در آن قرار دهید. هنگامی که یک طرف کباب سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را نیز به همان شکل سرخ کنید.

پس از اینکه هر دو طرف کباب طلایی و برشته شد، آن‌ها را از تابه خارج کرده و بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. در پایان، پس از سرخ کردن تمام کباب‌ها، مراحل تهیه سس را مطابق با دستور پیش ببرید.

طرز تهیه سس کباب زردک

در ادامه پخت، دو یا سه قاشق غذاخوری از رب گوجه فرنگی را به تابه‌ای که در آن کباب‌ها را سرخ کردید، اضافه کنید. به این پوره گوجه فرنگی، کمی سرکه سفید بیفزایید و بعد نمک را بپاشید. سپس یک فنجان آب را به ترکیب گوجه فرنگی بیفزایید و مخلوط را روی حرارت ملایم به جوش آورید.

هنگامی که مخلوط به جوش آمد، کباب‌های سرخ شده را به آن افزوده و آن‌ها را به خوبی در سس قرار دهید. اگر مایلید، می‌توانید تکه‌های گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کنید.

در تابه را بگذارید و اجازه دهید سس روی شعله ملایم به تدریج غلظت پیدا کند و کباب‌ها با آن خوب جا بیفتند.

زمانی که سس به اندازه کافی غلظت یافت، غذا آماده سرو است. برنج را جوشانده و سپس با کباب همراهی کنید.

برای ارائه‌ای چشم‌نواز، کباب را همراه با برش‌های گوجه فرنگی در بشقاب بچینید و با برگ‌های تازه ریحان تزئین نمایید. این دستور پخت، طعمی متمایز و لذت‌بخش به کباب می‌بخشد، مشابه سایر کباب‌های سنتی با طعم دلپذیر و کمی شوری.

راز خوشمزگی کباب زردک

در تهیه سیخ مشتی معروف اصفهان، ابتدا پیاز را رنده و آب آن را جدا کنید. اگر هویجی که استفاده می‌کنید آبدار است، آب آن را نیز خارج کرده و با گوشت مخلوط نمایید.

برای سس خاص این کباب، معمولا از یک قاشق چای‌خوری شکر بهره گرفته می‌شود که در هنگام افزودن سرکه به سس، شکر را نیز اضافه می‌کنند. البته اگر تمایل دارید، می‌توانید از افزودن شکر صرف‌نظر کنید.

برای ارائه‌ای زیبا و طعمی بهتر، کنار سیخ‌های کباب از برش‌های گوجه فرنگی بهره ببرید که نه تنها زمان سرو طعم دلپذیری به کباب می‌افزاید، بلکه ظاهری دلنشین به غذا می‌بخشد.

امیدواریم از این راهنمایی بهره‌مند شده باشید و بتوانید این غذای لذیذ و ساده را به راحتی در خانه آماده و از خوردن آن لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.