راز خوشمزگی سس مایونز و فوت و فن سس مایونز خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سوپ جعفری و فوت و فن سوپ جعفری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سوپ جعفری راز خوشمزگی سوپ جعفری و فوت و فن سوپ جعفری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوپ جعفری یکی از …
راز خوشمزگی لازانیا و فوت و فن لازانیا و چیکار کنیم لازانیا بهم نچسبه
راز خوشمزگی لازانیا راز خوشمزگی لازانیا و فوت و فن لازانیا و چیکار کنیم لازانیا بهم نچسبه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لازانیا از آن دسته غذاهایی است …
راز خوشمزگی آش گوشت و فوت و فن آش گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش گوشت راز خوشمزگی آش گوشت و فوت و فن آش گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش گوشت، یکی از غذاهای …
راز خوشمزگی سس مایونز
راز خوشمزگی سس مایونز و فوت و فن سس مایونز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
مایونز یکی از انواع سسهای پرطرفدار است که به دلیل کاربردهای گستردهاش محبوبیت زیادی دارد. شما قادرید مایونز را با میزان چربی کم یا زیاد در خانه بسازید. برای ساخت این سس، موادی نظیر زردهی تخم مرغ، روغن زیتون، سرکه، پودر خردل، آب لیمو، شکر، نمک، و فلفل سفید به کار میروند.
کچاپ، مایونز، سس سفید، و سس قارچ نمونههایی از سسهایی هستند که در تهیهی فست فودها و غذاهای متنوع کاربرد دارند. این سسها را میتوانید به شیوهای بهداشتی در خانه تولید کنید.
مواد اولیه برای تهیه سس مایونز
روغن زیتون : دو لیوان
سفیده تخم مرغ : دو عدد
پودر خردل : یک قاشق چایخوری
سرکه : دو قاشق غذاخوری
شکر : یک قاشق چایخوری
آبلیمو : ۴ قاشق چایخوری
فلفل سفید : نصف قاشق چایخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه سس مایونز
ابتدا برای آمادهسازی سس مایونز، زرده و سفیدهی تخممرغها را از هم جدا کنید. بهترین زمان برای این کار، بلافاصله پس از خارج کردن تخممرغها از یخچال است تا هنوز سفت باشند و راحتتر جدا شوند.
سپس سفیدهها را به همراه پودر خردل، نمک، و شکر در مخلوطکن بریزید و آنها را به خوبی مخلوط کنید تا به رنگ کرمی درآیند.
در مرحلهی بعد برای ادامهی ساخت سس، آبلیمو و سرکه را با هم مخلوط کنید. نصف از این مخلوط را آهسته و به شکل قطرهای به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و در همین حین، میکسر را روشن نگه دارید و مخلوط را به طور مداوم هم بزنید. پس از آن، نیمی از روغن زیتون را نیز به همین ترتیب به مخلوط اضافه کنید تا غلظت مناسب سس حاصل شود. سپس، باقیماندهی مخلوط آبلیمو و روغن زیتون را به آرامی و به تدریج به سس افزوده و همچنان هم بزنید تا سسی یکدست و لذیذ به دست آید.
در آخرین مرحله از آمادهسازی، فلفل سفید را به سس تهیه شده اضافه کرده و اجازه دهید سس برای ۱ تا ۲ ساعت در دمای اتاق استراحت کند. سپس، سس را در یک ظرف شیشهای با درپوش بریزید و برای حداکثر یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
راز خوشمزگی سس مایونز
مراقب باشید که افزودن ناگهانی روغن یا ترکیب سرکه به مخلوط سس میتواند باعث بریده شدن سس مایونز شود. همچنین، هنگام جداسازی زرده از سفیده تخممرغ، دقت کافی را به خرج دهید؛ حتی کوچکترین میزانی از زرده که با سفیده مخلوط شود، میتواند به بریده شدن سس منجر شود. اگر تصمیم گرفتهاید در ساخت سس مایونز از زرده استفاده کنید، اطمینان حاصل کنید که آن را به خوبی هم زدهاید تا سس به رنگ دلخواهتان درآید. استفاده از فلفل سیاه نیز در تهیهی سس مایونز خانگی امکانپذیر است.
استفاده از روغن زیتون در دستور پخت سس مایونز، کیفیت ظاهری و طعم آن را بهبود میبخشد. شما میتوانید با اضافه کردن انواع سبزیجات و ادویهجات در پایان فرایند آمادهسازی، مایونزی با طعم منحصر به فرد تولید کنید.
توجه داشته باشید که سس مایونز خانگی بدون مواد نگهدارنده است و این امر آن را سالمتر میکند، اما به همین دلیل تنها میتوانید آن را برای مدتی کوتاه تا یک هفته در یخچال نگهداری نمایید، چرا که پس از این مدت احتمال فساد سس وجود دارد. برای جلوگیری از بریده شدن سس، میتوانید ظرف مخلوط را حین تهیه بر روی بستهی یخ یا سطحی خنک قرار دهید.