راز خوشمزگی گولاش و فوت و فن گولاش خوشمزه و خانگی درجه یک
راز خوشمزگی حمص و نکات پخت حمص عربی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حمص راز خوشمزگی حمص و نکات پخت حمص عربی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حمص یک نوع دیپ یا اسپری بسیار خوشمزه است …
راز خوشمزگی نان آرد نخودچی و فوت و فن نان آرد نخودچی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان آرد نخودچی راز خوشمزگی نان آرد نخودچی و فوت و فن نان آرد نخودچی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان …
راز خوشمزگی دسر هلو و فوت و فن دسر هلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی دسر هلو راز خوشمزگی دسر هلو و فوت و فن دسر هلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دسر هلو یکی از …
راز خوشمزگی گولاش
راز خوشمزگی گولاش و فوت و فن گولاش خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
خوراک گولاش، که ریشههایش به کشور مجارستان و دوران قرون وسطی باز میگردد، ابتدا توسط چوپانان پخته شد. این غذا با گوشت گاو، انواع سبزیجات و ادویهجات تهیه میشود و بسیار رضایتبخش و سیرکننده است. در دستور پخت سنتی خوراک گولاش، گوشت و سبزیجات برای مدت زمانی طولانی و تا حصول نرمی کامل گوشت، روی حرارت آرام میپزند. با این حال، روشهای معرفی شده در ادامه برای پخت این خوراک مجاری، سادهتر بوده و زمان رسیدن به نتیجهی دلخواه را کاهش میدهند.
مواد اولیه برای تهیه گولاش
گوشت بیاستخوان گاو: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
گوجه: ۲ تا ۳ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
خامه: ۱ قاشق غذاخوری
برگ بو: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودر پاپریکا: ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه گولاش
ابتدا پیازهای خلالی شده را در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند. سپس گوشت گاو را که قبلاً شسته و خرد کردهاید، به قابلمه اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید تا رنگ گوشتها تغییر کند. بعد از آن، سیر رنده شده را اضافه کرده و مخلوط را کمی بیشتر تفت دهید. نمک، فلفل، پاپریکا، و برگ بو به همراه رب گوجهفرنگی را به مواد افزوده و خوب هم بزنید.
پس از مخلوط شدن کامل مواد، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و حرارت را افزایش دهید تا خوراک به نقطه جوش برسد. سپس، حرارت را کاهش داده و گوشت را روی حرارت ملایم بپزید. در حین پخت گوشت، سیبزمینی و گوجهفرنگی را پوست بکنید و به همراه فلفل دلمهای خرد کرده و در روغن دیگری تفت دهید. پس از نیمپز شدن گوشت، مخلوط سیبزمینی، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید.
برای غلظت بخشیدن به خوراک، آرد را در کمی روغن تفت داده و یک پیمانه آب به آن بیفزایید. آرد را هم بزنید تا یک مخلوط یکدست بدون گلوله تهیه شود. سپس، این مخلوط را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید غذا برای مدتی دیگر روی حرارت بماند. پس از آنکه خوراک گولاش آماده شد، حرارت را خاموش کرده و برگ بو را از آن خارج کنید. در هنگام سرو، اگر دوست داشتید، میتوانید کمی خامه نیز به خوراک اضافه کنید.
مواد اولیه برای تهیه گولاش با ماکارونی
گوشت چرخکرده: ۱ کیلوگرم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خردشده: ۱ فنجان
آب گوشت: ۳ فنجان
سیر: ۳ حبه
پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
گوجهفرنگی: ۴۰۰ گرم
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای: ۱ عدد
برگ بو: ۲ عدد
ماکارونی فرمی: ۲ فنجان
پنیر چدار: ۱ فنجان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه گولاش با ماکارونی
پیاز، فلفل دلمهای و گوشت چرخ کرده را در روغن زیتون سرخ کنید تا گوشت رنگ خود را عوض کند. بعد از این مرحله، سیر خرد شده را به مخلوط افزوده و برای حدود ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که عطر سیر به مشام برسد، سرخ کنید. پس از آن، رب گوجهفرنگی، آب گوشت، گوجهفرنگی تکه تکه شده، نمک، فلفل، برگ بو، و ماکارونی را به مخلوط گوشت و سبزیجات بیفزایید. حرارت را افزایش داده و منتظر بجوش آمدن خوراک شوید. سپس، حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید غذا برای ۲۰ دقیقه روی شعله کم بماند تا پخته شود. در پایان، برگ بو را از داخل غذا بردارید و پنیر چدار ریز شده را به آن اضافه کنید. غذا را به خوبی هم بزنید تا پنیر در میان مواد به خوبی مخلوط شود. غذا را درون ظرف مورد نظر ریخته و آماده سرو کنید.
راز خوشمزگی گولاش
برای افزایش زیبایی رنگ خوراک گولاش، استفاده از فلفل دلمهای رنگهای قرمز و زرد توصیه میشود تا طعم و رنگ جذابتری به آن ببخشند.
زمانی که میخواهید گولاش را با روش دیگری آماده کنید، بهتر است از یک قابلمه بزرگ استفاده نمایید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شده و ماکارونی به خوبی بپزد.
افزودن خامه به دستور پخت گولاش بسته به سلیقه شخصی شما است و انجام آن الزامی نمیباشد.
اگر ترجیح میدهید که گولاش دارای غلظت مشابه به سوپ باشد، میتوانید مقدار بیشتری آب گوشت به آن افزوده تا رقیقتر شود؛ در حالت استاندارد، گولاش غلظتی همانند خورشت دارد.
همچنین، میتوانید در دستور پخت گولاش از انواع دیگر سبزیجات نظیر ذرت، نخود فرنگی، هویج خرد شده، لوبیا سبز یا حتی اسفناج استفاده کنید تا تنوع و غنای بیشتری به غذایتان ببخشید!