راز خوشمزگی تی تاپ و نکات پخت تی تاپ خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی ته چین و فوت و فن ته چین رستورانی با ماست معمولی

راز خوشمزگی ته چین و فوت و فن ته چین رستورانی با ماست معمولی

راز خوشمزگی ته چین راز خوشمزگی ته چین مرغ و فوت و فن ته چین رستورانی با ماست معمولی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی ته …

راز خوشمزگی باقلوای سید و فوت و فن باقلوای سید خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باقلوای سید و فوت و فن باقلوای سید خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باقلوای سید راز خوشمزگی باقلوای سید و فوت و فن باقلوای سید خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. باقلوای سید یا باقلوای …

راز خوشمزگی شله زرد و فوت و فن و رفع شوری شله زرد

راز خوشمزگی شله زرد و فوت و فن و رفع شوری شله زرد

راز خوشمزگی شله زرد راز خوشمزگی شله زرد و فوت و فن و رفع شوری شله زرد و نکات پخت شله زرد در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شله …

راز خوشمزگی تی تاپ

 کرم داخل تی تاپ طرز تهیه مواد میانی تی تاپ کیک تی تاپ قدیمی فیلم طرز تهیه تی تاپ خانگی کرم تی تاپ مخصوص بانوان تی تاپ شیرین عسل طرز تهیه تی تاپ آشپزخانه کوچک من طرز تهیه تی تاپ بازاری

راز خوشمزگی تی تاپ و نکات پخت تی تاپ خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

تی تاپ خانگی یکی از انواع کیک‌های سنتی و دوست‌داشتنی ایرانی است که در نسخه‌های بازاری آن بسیار محبوب است. شما هم می‌توانید به آسانی در خانه و حتی بدون نیاز به فر، این کیک را در تابه تهیه کنید. تی تاپ از دو لایه کیک کوچک همراه با یک لایه کرم میانی تشکیل شده است که به آن طعم خاص و منحصر به فردی می‌بخشد. با ظاهری چشم‌نواز و بافتی نرم و پنبه‌ای، تی تاپ گزینه‌ای سالم و عالی برای تنقلات کودکان به شمار می‌رود.

مواد لازم

آرد سفید قنادی ۱ پیمانه

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

آب ولرم ۱/۴ پیمانه

شکر ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ درشت ۳ عدد

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری

عسل ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای کرم میانی –

شیر گرم ۱/۴ پیمانه

شکر ۲/۳ پیمانه

کره ۲۰ گرم

خامه ۱ قاشق غذا خوری پر

پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

برای پخت کیک تی تاپ خانگی، ابتدا آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه ریخته، مخلوط کرده و دو بار الک کنید و کنار بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده‌ها را با همزن بزنید. پس از کف کردن سفیده‌ها، نصف شکر را به تدریج اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بزنید تا سفت شوند و با برگرداندن کاسه نریزند.

زرده‌ها را با نصف باقی‌مانده شکر و وانیل به خوبی هم بزنید تا رنگ آن‌ها کرمی و حجم آن‌ها افزایش یابد.

عسل را با آب ولرم مخلوط کرده و به همراه روغن به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس زرده‌ها را به سفیده‌ها اضافه کنید و فقط تا حد مخلوط شدن هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

حدود ۲ قاشق از مایع کیک را با پودر کاکائو مخلوط کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را در سینی ریخته و یکدست کنید. مایه کاکائو را با قیف روی کیک بکشید و سپس قالب را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.

برای پخت بدون فر، کف تابه را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. مایه کیک را به صورت یکنواخت درون تابه بریزید و با مواد کاکائویی به شکل موج دار روی کیک طرح بکشید. تابه را روی شعله‌پخش‌کن به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.

خامه را به شیر گرم اضافه و خوب مخلوط کنید. شکر را در یک تابه کوچک روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شود. پس از ذوب شدن شکر، شیر و خامه را اضافه کرده و به سرعت هم بزنید.

در نهایت کره و پودر کاکائو را اضافه کنید و وقتی مخلوط یکدست شد، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

کیک را پس از خنک شدن برش زده، مواد میانی را بین دو لایه کیک بریزید و لایه‌ها را روی هم بگذارید. سپس کیک را در کنار یک نوشیدنی خوشمزه نوش جان کنید.

راز خوشمزگی تی تاپ

زمانی که مواد آرد و بکینگ پودر را به مایه کیک اضافه می‌کنید، از هم زدن بیش از حد آن خودداری کنید تا حجم و پف کیک حفظ شود.

قبل از برش زدن، صبر کنید تا کیک به طور کامل خنک شود، سپس آن را به اندازه‌های دلخواه برش دهید.

کرم میانی را پس از اینکه کمی خنک شد، روی کیک ریخته و لایه‌های کیک را با آن پر کنید.

برای پخت تی تاپ، از قالبی به اندازه ۲۰ در ۳۰ سانتی‌متر استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.