;
راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی و فوت و فن خورش قیمه یزدی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی باسلوق و نکات پخت باسلوق خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باسلوق و نکات پخت باسلوق خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باسلوق راز خوشمزگی باسلوق و نکات پخت باسلوق خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. باسلوق، یک نوع سوغات معروف در شهرهای مراغه، ملایر و …

راز خوشمزگی کیک اسفنجی و نکات پخت کیک اسفنجی خوشمزه

راز خوشمزگی کیک اسفنجی و نکات پخت کیک اسفنجی خوشمزه

راز خوشمزگی کیک اسفنجی راز خوشمزگی کیک اسفنجی و نکات پخت کیک اسفنجی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک اسفنجی (Sponge cake) یک نوع کیک است که …

راز خوشمزگی آش شیر و نکات پخت آش شیر خوشمزه و رستورانی

راز خوشمزگی آش شیر و نکات پخت آش شیر خوشمزه و رستورانی

راز خوشمزگی آش شیر راز خوشمزگی آش شیر و نکات پخت آش شیر خوشمزه و رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش بلغور شیر یک غذای سنتی استان‌های …

راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی

ادویه قیمه یزدی عکس قیمه یزدی قیمه یزدی نی نی سایت قیمه یزدی کجا بخوریم قیمه یزدی تالار یزد طرز تهیه قیمه یزدی با نخود راز خوشمزه شدن قیمه نی نی سایت طرز تهیه قیمه یزدی مجلسی

راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی و فوت و فن خورش قیمه یزدی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

خورش قیمه یزدی، غذایی پرطرفدار و خوشمزه، از دستور پخت‌های سنتی شهر یزد است. این غذای خوش طعم به روش‌ها و با مواد اولیه متفاوتی آماده می‌شود و به خاطر طعم لذیذ و ارزش غذایی بالایش، به عنوان یکی از اصلی‌ترین غذاهای منطقه‌ای شناخته شده است.

مواد اولیه برای تهیه خورش قیمه یزدی

گوشت ریز خرد شده را بپزید ۳۰۰ گرم

نخود فرنگی ۱ فنجان

پیاز متوسط ۱ قطعه

لیمو عمانی ۳ عدد

چوب دارچین ۱ قطعه

زعفران کافی

نمک و زردچوبه کافی

فلفل کافی

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

ابتدای تهیه این غذا با قرار دادن نخودها در ظرفی از شب قبل و ریختن آب جوش بر روی آن‌ها آغاز می‌شود تا به خوبی خیس بخورند. روز بعد، پوست نخودها را بگیرید، آن‌ها را نیم کنید و در ظرفی قرار دهید.

پیازها را به شکل مکعبی ریز خرد کرده، در یک ماهی‌تابه با کمی روغن داغ کنید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. به آن تکه‌های کوچک خرد شده گوشت اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند، تفت دهید.

بعد، نخودها را اضافه کرده و همگی را تفت دهید، سپس زردچوبه و فلفل سیاه را روی آن بپاشید و مخلوط کنید تا رنگشان تغییر کند و زردچوبه خودنمایی کند.

این خورش بدون استفاده از رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و رنگ آن به واسطه زردچوبه و زعفران است. سپس، دو پیمانه آب به مواد اضافه کرده، هم بزنید و کمی چوب دارچین به آن افزوده و روی شعله ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

پس از چند جوش، حرارت را کاهش دهید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورش آرام بپزد. در این مدت، لیمو عمانی را برای نیم ساعت در آب جوش بیندازید تا تلخی آن گرفته شود.

لیمو عمانی را سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید، سپس پس از پخت کامل خورش، چوب دارچین را خارج سازید، کمی نمک بیفزایید تا طعم آن بهتر شود.

پودر زعفران را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا رنگ و عطر زعفران در خورش پخش شود. پس از پختن کامل، خورش را از روی حرارت بردارید.

خورش قیمه یزدی را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را همراه با برنج زعفرانی که همزمان با خورش پخته‌اید، سرو کنید و این غذای خوشمزه را با سالاد، ترشی، زیتون پخته، سبزیجات و دارچین تزئین کنید.

راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی

در صورت تمایل، افزودن کمی پودر گل ممکن است.

برای حفظ عطر و بوی زعفران، بهتر است آن را در پایان پخت اضافه کنید.

این خورش به طور اصلی شامل رب گوجه فرنگی یا سیب زمینی نیست، ولی بر اساس سلیقه می‌توانید آن‌ها را بیفزایید.

ترکیب ادویه‌های استفاده شده در دستور پخت قابل تنظیم و تعویض می‌باشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.