راز خوشمزگی سیب پلو و فوت و فن سیب پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ترشی لوبیا سبز و فوت و فن ترشی لوبیا سبز خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ترشی لوبیا سبز راز خوشمزگی ترشی لوبیا سبز و فوت و فن ترشی لوبیا سبز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ترشی …
راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری و نکات پوست پرتقال شکری خانگی
راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری راز خوشمزگی پوست پرتقال شکری و نکات پوست پرتقال شکری خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پوست پرتقال شکری شکلاتی با طعم فوقالعادهای …
راز خوشمزگی اسفناج پلو و فوت و فن اسفناج پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی اسفناج پلو راز خوشمزگی اسفناج پلو و فوت و فن اسفناج پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اسفناج پلو، غذایی سنتی و …
راز خوشمزگی سیب پلو
راز خوشمزگی سیب پلو و فوت و فن سیب پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
سیب پلو کرمانشاهی، نمونهای از غذاهای متنوع پلوی ایرانی، ریشه در فرهنگ غنی آشپزی شهر کرمانشاه دارد. در این دستور غذایی، “سیب” به کار رفته اشاره به سیب زمینی دارد. با ادغام سیب زمینی، برنج، شوید، و مرغ، میتوان این پلوی مطبوع و اصیل را در خانه آماده و تجربه کرد.
مواد اولیه برای تهیه سیب پلو
برنج ۲ پیمانه
سیب زمینی ۳ عدد
شوید خشک ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه سیب پلو
اولین قدم، شستن و پوست کندن سیب زمینیها است، سپس آنها را به صورت مکعبی خرد میکنیم.
برنج را بشویید و در آب نمکدار برای مدت دو ساعت خیس دهید.
سپس، نیمی از یک قابلمه را با آب پر کرده و روی شعله قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از آن، برنج خیس خورده و کمی نمک را به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید برنج پخته و به سطح آب برسد، بعد از آن برنج را آبکشی کرده و با آب گرم بشویید.
در قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و با نان یا برشهای سیب زمینی ته قابلمه را بپوشانید. سپس لایهای از برنج آبکشی شده، لایهای از سیب زمینی برش خورده و لایهای از شوید خشک را بچینید و این روند را تا اتمام مواد تکرار کنید.
آب جوش و روغن را درون یک استکان مخلوط کرده و روی برنج بریزید، سپس دمکنی را قرار دهید و برنج را برای دم کشیدن بگذارید.
پس از دم کشیدن، سیب پلو آماده را درون ظرفی تزئینی انتقال دهید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.
راز خوشمزگی سیب پلو
برای تهیه سیب پلو، امکان استفاده از یک پیمانه شوید تازه نیز وجود دارد.
چنانچه علاقمند به طعم سیر در غذای خود هستید، میتوانید دو حبه سیر خرد شده را در کنار شوید به مخلوط برنج اضافه نمایید.
همچنین، برای زیبایی و افزودن طعم بهتر به غذا، میتوانید از کشمش و پیاز داغ به عنوان تزئین استفاده کنید.