;
راز خوشمزگی میت بال و فوت و فن میت بال خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مارمالاد هلو و فوت و فن مارمالاد هلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مارمالاد هلو و فوت و فن مارمالاد هلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مارمالاد هلو راز خوشمزگی مارمالاد هلو و فوت و فن مارمالاد هلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مارمالادها برای استفاده در شیرینی‌جات، …

راز خوشمزگی حلوا عربی و نکات پخت حلوا عربی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوا عربی و نکات پخت حلوا عربی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوا عربی راز خوشمزگی حلوا عربی و نکات پخت حلوا عربی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوای عربی، با بافت کشدار و طعم …

راز خوشمزگی کیم بستنی و نکات تهیه کیم بستنی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیم بستنی و نکات تهیه کیم بستنی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیم بستنی راز خوشمزگی کیم بستنی و نکات تهیه کیم بستنی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بستنی خانگی کیم، نوعی دسر خوشمزه …

راز خوشمزگی میت بال

پاستا میت بال طرز تهیه میت بال سوخاری پیتزا میت بال ساندویچ میت بال بازی میت بال میت بال فارسی میت بال با پوره سیب زمینی میت بال ایتالیایی

راز خوشمزگی میت بال و فوت و فن میت بال خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

تولید گوشت قلقلی یا همان میت بال، یکی از ساده‌ترین و لذیذترین دستورهای غذایی است، شرط اینکه توانایی ایجاد طعم دلپذیر در گوشت را داشته باشید. علاوه بر سس معروف این غذا، موادی مانند زیره، سیر و جوز هندی نیز به لطیفه و طعم دلپذیر گوشت قلقلی اضافه می‌شوند. همراهی در مراحل تهیه این دستورغذایی را با ما تجربه کنید.

مواد اولیه برای تهیه میت بال

گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم

پودر سوخاری (بدون رنگ افزودنی) سه‌چهارم فنجان

شیر یک‌چهارم فنجان

تخم مرغ بزرگ یک عدد

پیاز قرمز بزرگ رنده شده یک عدد

سیر رنده شده دو حبه

نمک یک قاشق چای‌خوری

جوز هندی رنده شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

زیره یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

مواد اولیه برای تهیه سس سوئدی

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری

آرد همه منظوره سه قاشق غذاخوری

آب گوشت دو فنجان

شیر پر چرب نصف فنجان

خامه نصف فنجان

فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

نودل یا پوره سیب زمینی برای سرو به مقدار لازم

جعفری تازه برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه میت بال

همه مواد مورد نیاز را درون کاسه‌ای بزرگ ریخته و به خوبی با دست‌ها مخلوط کنید تا ترکیبی همگن به دست آید. میت بال‌ها را به اندازه توپ‌های پینگ پنگ شکل دهید و آن‌ها را در کنار هم قرار دهید تا از مخلوط گوشت استفاده شود.

در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن به همراه یک قاشق غذاخوری کره را داغ کنید. نیمی از میت بال‌ها را در تابه قرار داده و هر چند دقیقه یکبار بچرخانید تا از هر طرف برشته و قهوه‌ای شوند. پس از سرخ شدن، آن‌ها را از تابه خارج و باقی میت بال‌ها را نیز به همین ترتیب تفت دهید.

تابه را خالی کرده و آرد را روی چربی باقی‌مانده بپاشید. با استفاده از پشت قاشق چوبی، آرد را خوب بسایید و با حرارت ملایم برای یک دقیقه تفت دهید. سپس، آب گوشت اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

پس از چند دقیقه، میت بال‌ها را به تابه بازگردانید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه در سس بپزند.

از حرارت برداشته و شیر و خامه را افزوده، مزه کنید و نمک و فلفل بیافزایید تا طعم دلخواهتان حاصل شود. سپس، میت بال‌های سوئدی را همراه با نودل، پاستا یا پوره سیب زمینی سرو نمایید.

راز خوشمزگی میت بال

به جای استفاده از آرد سوخاری، ممکن است خمیر داخل نان باگت خشک شده را به کار ببرید که خاصیتی نزدیک به آرد سوخاری ارائه می‌دهد.

انتخاب ایده‌آل گوشت برای این دستور پخت می‌تواند ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله باشد، یا حتی می‌توانید از گوشت بوقلمون چرخ‌کرده استفاده کنید.

این غذا را می‌توانید با سس قرمز سرو نمایید، تا طعمی دلپذیر و متفاوت را به ارمغان بیاورد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.