راز خوشمزگی آش گوجه سبز و نکات پخت آش گوجه سبز خوشمزه
راز خوشمزگی نمک پاره و فوت و فن نمک پاره خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نمک پاره راز خوشمزگی نمک پاره و فوت و فن نمک پاره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نمک پاره، این چاشنی …
راز خوشمزگی جوجه کباب باربیکیو و فوت و فن جوجه کباب باربیکیو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی جوجه کباب باربیکیو راز خوشمزگی جوجه کباب باربیکیو و فوت و فن جوجه کباب باربیکیو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. جوجه …
راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی و فوت و فن خورش قیمه یزدی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی راز خوشمزگی خورش قیمه یزدی و فوت و فن خورش قیمه یزدی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش قیمه …
راز خوشمزگی آش گوجه سبز
راز خوشمزگی آش گوجه سبز و نکات پخت آش گوجه سبز خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آش گوجه سبز یکی از آشهای بسیار خوشمزه است که از گوجه سبز تهیه میشود. شما میتوانید این آش را در تمام فصول سال تهیه کنید، سازگار با کنسرو کردن یا فریزر کردن گوجه سبز در فصل بهار، و یا میتوانید از کنسروهای آماده نیز استفاده نمایید. این آش به خصوص برای دوستداران طعم و مزه گوجه سبز بسیار جذاب است. برای افزایش طعم آش، میتوانید از عصاره قلم یا عصاره گوشت استفاده کنید و به دلخواه با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ آن را تزئین نمایید.
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
نخود ۱ پیمانه
عدس ۱/۲ پیمانه
برنح نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گوجه سبز ۳۵۰ گرم
سبزی آش ۵۰۰ گرم
عصاره گوشت ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه آش گوجه سبز
ابتدا نخود را از شب قبل بهتر است خیس کرده و چندین بار آب آن را تعویض نمایید تا نفخ آن کاهش یابد و به راحتی پخته شود. سپس آب آن را تازه کنید و آبکش کنید. در مرحله بعد، عدس را نیز برای یک ساعت خیس کرده و سپس آبکش کنید. برنج نیم دانه را دقیقاً شسته و خیس کنید.
پیاز را خلالی یا به صورت نگینی ریز خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن و زردچوبه قرار داده و آن را بپزید تا بوی خامی زردچوبه جذب شود و پیازها نرم شوند. سپس عدس، نخود و برنج خیس شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید. به مواد اضافه کنید فلفل سیاه و کمی نمک.
عصاره گوشت را در یک کاسه با آب جوش ریخته و آن را هم بزنید تا گلولههای آن باز شوند. سپس عصاره گوشت را به همراه آب ولرم بر روی مواد آش بریزید. حرارت را زیاد کنید تا ابتدا به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید تا مواد آش کمکم پخته و حبوبات نرم شوند.
گوجهسبزها را بشویید و در آبکش قرار دهید. سبزی آش را نیز خرد کنید و در آش بریزید و هم بزنید. در این مرحله درب قابلمه را باز نگذارید تا رنگ آش تیره نشود. بگذارید گوجهسبزها برای حدود ۱۵ دقیقه در آش پخته شوند. در انتها، نمک آش را تنظیم کرده و آش را در کاسه سرو کنید. پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را نیز اضافه نمایید.
راز خوشمزگی آش گوجه سبز
در این آش، میتوانید از ترکیب لوبیا چیتی، عدس، و یا لپه به عنوان حبوبات استفاده کنید.
در صورت تمایل، میتوانید از کمی گوشت چرخ کرده نیز به عنوان ترکیبی از عناصر پروتئینی استفاده نمایید.
برای افزایش عطر و طعم، میتوانید در نهایت به مواد آش کمی آبغوره اضافه کنید.
در صورت استفاده از گوجهسبزها، میتوانید آنها را با کمی آب بپزید و سپس از طریق یک صافی آن را رد کرده و هستهها را جدا کنید.
همچنین به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از تهنشینی، آش را به طور مرتب هم بزنید.