راز خوشمزگی سالاد لبو و نکات تهیه سالاد لبو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی و فوت و فن شیرینی نان چرخی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی و فوت و فن شیرینی نان چرخی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی راز خوشمزگی شیرینی نان چرخی و فوت و فن شیرینی نان چرخی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی …

راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو حرفه ای و رستورانی چیست

راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو حرفه ای و رستورانی چیست

راز خوشمزگی ژیگو راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو حرفه ای و رستورانی چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ژیگو یک مخلوط فرانسوی است که از گوشت …

راز خوشمزگی پیتزا با نان باگت و فوت و فن پیتزا با نان باگت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیتزا با نان باگت و فوت و فن پیتزا با نان باگت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیتزا با نان باگت راز خوشمزگی پیتزا با نان باگت و فوت و فن پیتزا با نان باگت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی سالاد لبو

سالاد لبو و سیب زمینی سالاد لبو و کاهو سالاد لبو و کلم سالاد لبو و هویج سالاد لبوی روسی سالاد لبو و انار و گردو سالاد لبو و ذرت

راز خوشمزگی سالاد لبو و نکات تهیه سالاد لبو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد لبو و کلم، یکی از خوشمزه‌ترین سالادهای فصل پاییز و زمستان است. با رسیدن فصل لبو، می‌توانید انواع سالادها، ترشیها، و کیک‌های متنوع با استفاده از لبو تهیه کنید. لبو یا چغندر به دلیل نیاز کم به آب و بازدهی سریع، در بیشتر شهرهای ایران کاشته می‌شود و کشاورزان به کشت این محصول تمایل زیادی دارند.

سالاد لبو و کلم، یک پیش‌غذای کامل است که برای افرادی که در حال رژیم‌دهی هستند بسیار مناسب است. این سالاد از مواد معدنی غنی است و از خواص مهم لبو، می‌توان به دارا بودن کلسیم و آهن اشاره کرد. این سالاد به درمان التهاب مثانه و بواسیر نیز بسیار مفید است. در اینجا، آموزش تهیه‌ی یک سالاد لبو و کلم بسیار خوشمزه را برای شما فراهم کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

لبو ۳ عدد

کلم سفید ۱ عدد

کلم بنفش ۱ عدد

گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه

ماست یونانی چکیده ۳ ق غذا خوری

ذرت بخار پز شده ۱/۲ پیمانه

سس مایونز ۱ ق غذا خوری

روغن زیتون ۳ ق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد لبو

ابتدا لبوها را دقیقاً بشوید و سپس آنها را در قابلمه با مقداری آب قرار دهید تا خوب پخته شوند. گردوها را به اندازه دلخواه خرد کنید.

کلم‌های سفید و بنفش را جدا کرده و بعد از شستن، تا آب آنها برود، با چاقو یا رنده درشت خرد کنید. همچنین، ذرت‌ها را پیش‌تر بخارپز کنید و کنار بگذارید.

پس از پخت لبوها، آنها را رنده کرده یا به صورت مکعبی خرد کنید. سپس در یک کاسه، لبوها را با کلم‌ها، ذرت و گردوهای خرد شده ترکیب کنید.

در یک کاسه دیگر، ماست، سس مایونز، روغن زیتون و ادویه را با هم مخلوط کرده و به خوبی همزن کنید. سپس این مخلوط را به سالاد اضافه کنید و دست به دست هم بزنید. سپس سالاد لبو و کلم را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه بگیرد.

قبل از سرو، روی سالاد جعفری خرد شده و گردو ریز شده را بپاشید و زینت دهید. سپس همراه با غذای مورد علاقه‌تان سرو کنید.

راز خوشمزگی سالاد لبو

می‌توانید از انواع سبزیجات همچون هویج، سیب‌زمینی، کلم بروکلی یا نخود فرنگی برای تنوع در سالاد استفاده کنید.

سس مایونز را می‌توانید حذف کنید.

می‌توانید از انواع مغزها در این سالاد بهره ببرید.

در صورت عدم دسترسی به روغن زیتون، می‌توانید از روغن پخت و پز یا روغن سالاد استفاده نمایید.

اندازه خرد کردن مواد به سلیقه شما بستگی دارد؛ می‌توانید آنها را کاملاً رنده کنید و در ظروف تک نفره سرو کنید.

اگر طعم و مزه سیر را ترجیح می‌دهید، با اضافه کردن دو حبه سیر رنده شده به سس سالاد، طعم ویژه‌ای به سالاد لبو و کلم ببخشید.

در صورتی که در هنگام رنده کردن مواد آب اضافی داشته باشند، حتماً آن را با استفاده از صافی حذف کنید تا از ایجاد آبکی در سالاد جلوگیری شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.