راز خوشمزگی دونات سیب زمینی و فوت و فن دونات سیب زمینی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد پیازچه و نکات تهیه سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد پیازچه راز خوشمزگی سالاد پیازچه و نکات تهیه سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد پیازچه یک پیشغذای شهی و لذیذ …
راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و سوسیس و فوت و فن گراتن سیب زمینی و سوسیس
راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و سوسیس راز خوشمزگی گراتن سیب زمینی و سوسیس و فوت و فن گراتن سیب زمینی و سوسیس در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی سوپ جعفری و فوت و فن سوپ جعفری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سوپ جعفری راز خوشمزگی سوپ جعفری و فوت و فن سوپ جعفری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوپ جعفری یکی از …
راز خوشمزگی دونات سیب زمینی
راز خوشمزگی دونات سیب زمینی و فوت و فن دونات سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
دونات سیب زمینی با طعم بینظیر خود، به خاطر ظاهر منحصربهفردش به این نام شهرت یافته است. این غذای فریبنده، انتخاب عالیای برای پذیرایی در مهمانیها و جشن تولدها است، که میتوان آن را همراه با سایر خوراکیها سرو نمود. برای پخت دونات سیب زمینی نیازی به استفاده از فر نیست و میتوانید آنها را در روغن سرخ کنید، اما اگر به دنبال گزینهای سالمتر هستید، میتوانید آنها را در قالبهای مخصوص دونات در فر بپزید. این دوناتها با پنیر درست میشوند که میتوانید از پنیر گودا، پنیر رنده شده یا ورقهای استفاده نمایید. همچنین امکان افزودن انواع سبزیجات برای ایجاد طعمی متفاوت به دوناتها وجود دارد.
مواد لازم برای تهیه دونات سیب زمینی
۲ عدد سیب زمینی درشت
۵۰۰ گرم آرد گندم
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذا خوری خمیرمایه
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه دونات سیب زمینی
قطعات سیب زمینی را بزرگ برش دهید و در قابلمهای پر از آب قرار دهید تا پخته شوند.
پس از پخت، سیب زمینیها را همراه با نمک و نصف فنجان آب پخت آنها پوره کنید.
سپس، تخم مرغ، شکر، و خمیرمایه را افزوده و ترکیب کنید.
آرد الک شده را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی ورز دهید.
سطح خمیر را چرب کرده و آن را به مدت نیم ساعت در مکان گرمی برای استراحت قرار دهید.
پس از آن، خمیر را دوباره ورز دهید تا حبابهای هوای اضافی خارج شوند، سپس خمیر را به ۱۲ بخش مساوی تقسیم کرده و در سینی بچینید.
خمیرها را دوباره بپوشانید و برای بیست دقیقه دیگر استراحت دهید.
روغن را در یک تابه عمیق بریزید و پس از داغ شدن، دوناتها را در آن سرخ کنید و همراه با سس مورد علاقه سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه دونات سیب زمینی پنیری
سیب زمینی ۵ عدد
پنیر پیتزا ۱۰ ق غذا خوری
گشنیز یا جعفری ۲ ق غذا خوری
هویج ۱ عدد
آرد ۳ ق غذا خوری
نشاسته ذرت ۳ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه دونات سیب زمینی پنیری
اولین قدم، شستن سیب زمینیها و پختن آنها در قابلمهای مملو از آب است. پس از پخت، سیب زمینیها را زیر آب سرد قرار دهید، پوست آنها را بگیرید، خرد کرده و داخل کاسهای بریزید تا سرد شوند. جعفری یا گشنیز را تمیز کرده، بشویید و به صورت ریز خرد کنید.
هویجها را پوست کنده، نیمپز کرده و به شکل مکعبی خرد کنید. سیب زمینیهای پخته را له کنید تا پوره شود، سپس تمام مواد را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ در نهایت، پنیر پیتزای رنده شده یا خرد شده را بیفزایید تا مخلوط کاملاً همگن شود.
دستانتان را مرطوب کرده، مقداری از مخلوط به اندازه یک نارنگی بردارید، به شکل گرد درآورید و با انگشت، مرکز آن را خالی کنید. روغن را در شیرجوش بریزید و اجازه دهید داغ شود، سپس دوناتها را یکی یکی درون روغن قرار دهید تا به رنگ طلایی درآیند و در نهایت، آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
برای پختن دوناتها در فر، باید از قالب مخصوص دونات استفاده کنید، خمیر را در قالب بریزید و در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد و سپس آنها را از قالب خارج کنید. دوناتهای سیب زمینی را همراه با سس مورد نظرتان سرو نمایید.
راز خوشمزگی دونات سیب زمینی پنیری
سیب زمینیها باید به طور کامل خنک شوند پیش از اینکه آنها را پوره نمایید.
در صورت تمایل، میتوانید فلفل دلمهای را نیز به ترکیب اضافه کنید.
نشاسته ذرت را به تدریج به مخلوط افزوده و به دقت ورز دهید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
چنانچه مخلوط به اندازه کافی چسبندگی ندارد، میتوانید یک عدد تخممرغ به آن بیفزایید تا بافتی مناسب حاصل شود.