;
راز خوشمزگی قنبر پلو و فوت و فن قنبر پلو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی گوش فیل و نکات پخت گوش فیل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی گوش فیل و نکات پخت گوش فیل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی گوش فیل راز خوشمزگی گوش فیل و نکات پخت گوش فیل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. “گوش فیل” یکی از دسرهای سنتی ایرانی …

راز خوشمزگی کباب ترش و فوت و فن کباب ترش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب ترش و فوت و فن کباب ترش خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کباب ترش راز خوشمزگی کباب ترش و فوت و فن کباب ترش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب ترش، که در زبان …

راز خوشمزگی سیب زمینی تنوری و نکات پخت سیب زمینی تنوری

راز خوشمزگی سیب زمینی تنوری و نکات پخت سیب زمینی تنوری

راز خوشمزگی سیب زمینی تنوری راز خوشمزگی سیب زمینی تنوری و نکات پخت سیب زمینی تنوری در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سیب‌زمینی می‌تواند به روش‌های متعدد طبخ و …

راز خوشمزگی قنبر پلو

قنبر پلو اصفهانی قنبر پلو نواب ابراهیمی طرز تهیه قنبر پلو با هویج طرز تهیه قنبر پلو تهران، استان تهران قنبر پلو با زرشک قنبر پلو ساناز سانیا طرز تهیه قنبر پلو مجلسی قنبر پلو شیرازی با مرغ

راز خوشمزگی قنبر پلو و فوت و فن قنبر پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

قنبر پلو، غذایی سرشار از طعم و سنت، متعلق به استان فارس است، که با گوشت، برنج، زعفران، و رب انار تهیه می‌شود و طعمی استثنایی و دلنشین ارائه می‌دهد. این پلوی شاهانه، گزینه‌ای عالی برای مجالس و مهمانی‌های خاص شما محسوب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه قنبر پلو

برنج: ۳ پیمانه

گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم

گردو: ۵۰ گرم

کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد

زعفران: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه قنبر پلو

برای آماده‌سازی مواد میانی، یک پیاز را رنده نموده و آب اضافه‌اش را خارج کنید.

مخلوطی از پیاز رنده شده، گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل، و زردچوبه را ورز دهید تا یکدست شود.

به گوشت ورز داده شکل قلقلی بدهید و سپس آن‌ها را در روغن سرخ کنید.

پیاز دیگری را به شکل خلالی خرد کرده و در همان تابه تفت دهید.

به تابه پیاز تفت داده شده، کشمش، گردو و زعفران افزوده و تفت دهید.

سپس رب انار را به ترکیب افزوده و تمام مواد را به‌خوبی مخلوط کنید.

برنج را درون آب جوش بریزید و بعد از اینکه نرم شد، آن را آبکش کنید.

روغن را در قابلمه ریخته و ته‌دیگ دلخواه خود را در ته آن قرار دهید.

لایه‌های برنج و مواد گوشتی را به ترتیب در قابلمه بچینید.

درپوش قابلمه را بسته و اجازه دهید قنبر پلو برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.

پس از دم کشیدن، قنبر پلو را در ظرف مورد نظر خود انتقال دهید و با بخشی از مواد گوشتی تزئین کنید.

راز خوشمزگی قنبر پلو

استفاده از خلال بادام و زرشک برای زیباسازی قنبر پلو توصیه می‌شود.

چنانچه تمایل به طعمی ترش‌تر دارید، افزایش میزان رب انار در دستور پخت امکان‌پذیر است.

برای ایجاد ته‌دیگ مطلوب، استفاده از سیب زمینی یا نان لواش انتخاب‌های مناسبی هستند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.