راز خوشمزگی قنبر پلو و فوت و فن قنبر پلو خوشمزه و خانگی
مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن
مدل دسته گل مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی
مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …
مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها
مدل سرویس طلا جدید عروس مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
راز خوشمزگی قنبر پلو
راز خوشمزگی قنبر پلو و فوت و فن قنبر پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
قنبر پلو، غذایی سرشار از طعم و سنت، متعلق به استان فارس است، که با گوشت، برنج، زعفران، و رب انار تهیه میشود و طعمی استثنایی و دلنشین ارائه میدهد. این پلوی شاهانه، گزینهای عالی برای مجالس و مهمانیهای خاص شما محسوب میشود.
مواد لازم برای تهیه قنبر پلو
برنج: ۳ پیمانه
گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم
گردو: ۵۰ گرم
کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
زعفران: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه قنبر پلو
برای آمادهسازی مواد میانی، یک پیاز را رنده نموده و آب اضافهاش را خارج کنید.
مخلوطی از پیاز رنده شده، گوشت چرخکرده، نمک، فلفل، و زردچوبه را ورز دهید تا یکدست شود.
به گوشت ورز داده شکل قلقلی بدهید و سپس آنها را در روغن سرخ کنید.
پیاز دیگری را به شکل خلالی خرد کرده و در همان تابه تفت دهید.
به تابه پیاز تفت داده شده، کشمش، گردو و زعفران افزوده و تفت دهید.
سپس رب انار را به ترکیب افزوده و تمام مواد را بهخوبی مخلوط کنید.
برنج را درون آب جوش بریزید و بعد از اینکه نرم شد، آن را آبکش کنید.
روغن را در قابلمه ریخته و تهدیگ دلخواه خود را در ته آن قرار دهید.
لایههای برنج و مواد گوشتی را به ترتیب در قابلمه بچینید.
درپوش قابلمه را بسته و اجازه دهید قنبر پلو برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.
پس از دم کشیدن، قنبر پلو را در ظرف مورد نظر خود انتقال دهید و با بخشی از مواد گوشتی تزئین کنید.
راز خوشمزگی قنبر پلو
استفاده از خلال بادام و زرشک برای زیباسازی قنبر پلو توصیه میشود.
چنانچه تمایل به طعمی ترشتر دارید، افزایش میزان رب انار در دستور پخت امکانپذیر است.
برای ایجاد تهدیگ مطلوب، استفاده از سیب زمینی یا نان لواش انتخابهای مناسبی هستند.