راز خوشمزگی چیکن برگر و فوت و فن چیکن برگر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پرده پلو و فوت و فن پرده پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پرده پلو راز خوشمزگی پرده پلو و فوت و فن پرده پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پرده پلو، این غذای …
راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ و نکات پخت آش ترخینه دوغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ و نکات پخت آش ترخینه دوغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش ترخینه یا …
راز خوشمزگی آش دوغ و نکات پخت و برای اینکه آش دوغ نبرد چه کنیم
راز خوشمزگی آش دوغ راز خوشمزگی آش دوغ و نکات پخت و برای اینکه آش دوغ نبرد چه کنیم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی استانبولی و …
راز خوشمزگی چیکن برگر
راز خوشمزگی چیکن برگر و فوت و فن چیکن برگر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
چیکن برگر به عنوان یکی از خوراکیهای مورد علاقه در دنیای فست فود شناخته میشود، و تنوع روشهای پخت آن موجب جذب طرفداران بسیاری شده است. افراد مختلف بر اساس سلیقهشان ممکن است به سراغ دستور تهیه چیکن برگر سوخاری به سبک رستورانی یا نسخههای سادهتر آن بروند، در حالی که برخی رستورانها از دستورالعملهای خاصی همچون دستور پخت مخصوص چیکن برگر مک دونالد استفاده میکنند. در این مقاله، قصد داریم تا شما را با انواع مختلف دستور تهیه چیکن برگر آشنا کنیم؛ پس در ادامه با ما همراه باشید تا با جزئیات غذایی این فست فود محبوب و دلپذیر آشنا شوید.
چیکن برگر از نظر ظاهری به همبرگر شبیه است اما تفاوتهایی در مواد اولیه و روش تهیه با همبرگر مرغ سوخاری دارد. پخت یک لایه نازک از سینه مرغ برای چیکن برگر دانش و مهارت خاصی میخواهد، چرا که سینه مرغ دارای چربی کمتری نسبت به گوشتهای قرمز است و باید مراقب بود تا بیش از حد خشک و سفت نشود. در داخل نان همبرگر، سینه مرغ مزهدار شده به همراه افزودنیهایی نظیر برگ کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی و سسهایی مثل کچاپ قرار میگیرد. شما حتی میتوانید با یادگیری دستور تهیه نان همبرگر، نان این ساندویچ لذیذ را در خانه تهیه کنید. به زودی، نحوه تهیه چندین نوع چیکن برگر را بررسی خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه چیکن برگر
۱ کیلو و نیم مرغ (مخلوط ران و سینه)
۴ عدد پیاز متوسط
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری سس خردل
۱ قاشق چایخوری حریره سیر
۱ قاشق غذاخوری پودر نان
طرز تهیه چیکن برگر
مخلوطی از مرغ خرد شده، پیاز رنده شده، زردهی تخممرغ، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سس خردل، حریرهی سیر، و پودر نان را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید و با دستانتان به خوبی ورز دهید تا کاملاً مخلوط و همگن شود. این ترکیب را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد از گذشت یک ساعت، مایهی چیکن برگر را به قطعات ۱۰۰ گرمی تقسیم کرده و آنها را به شکل دایرهای فرم دهید. چیکن برگرها را روی سینی فری که از پیش آماده کردهاید بچینید و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. نانهای برگر را نیز میتوانید در فر یا روی یک گریل بپزید. چیکن برگرهای پخته شده را با افزودنیهایی مانند پنیر ورقهای، برگهای کاهو، حلقههای گوجه، خیارشور، سس مایونز و سس خردل بین دو نیمهی نان برگر قرار دهید و آمادهی سرو کنید.
راز خوشمزگی چیکن برگر
برای ساخت چیکن برگر، شما میتوانید از هر بخشی از مرغ استفاده نمایید.
در صورت استفاده از گوشت ران مرغ، ممکن است نیاز باشد که میزان پیاز را در دستور کاهش دهید.
برای افزایش طعمدهی به چیکن برگر، افزودن ادویهجاتی چون آویشن، زعفران یا کاری نیز میتواند مفید باشد.
شما امکان دارد چیکن برگرها را قبل از پخت به صورت خام یا بعد از پخت به صورت پخته در فریزر نگهداری کنید.