راز خوشمزگی شکلات چیپسی و فوت و فن شکلات چیپسی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک هویج و نکات پخت کیک هویج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک هویج راز خوشمزگی کیک هویج و نکات پخت کیک هویج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک هویج یکی از دسرهایی است که …
راز خوشمزگی آش شیر و نکات پخت آش شیر خوشمزه و رستورانی
راز خوشمزگی آش شیر راز خوشمزگی آش شیر و نکات پخت آش شیر خوشمزه و رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش بلغور شیر یک غذای سنتی استانهای …
راز خوشمزگی کیک شیر داغ و فوت و فن کیک شیر داغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک شیر داغ راز خوشمزگی کیک شیر داغ و فوت و فن کیک شیر داغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیکها به …
راز خوشمزگی شکلات چیپسی
راز خوشمزگی شکلات چیپسی و فوت و فن شکلات چیپسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
در سال ۱۹۳۷، در حالی که روث گریوز ویکفیلد در هتل تول هاوس ویتمن به پخت شیرینی مشغول بود، نمیدانست که یک تغییر ساده در دستور پخت شیرینیاش سرنوشت او را دگرگون خواهد کرد. او دریافت که دیگر شکلات مخصوص قنادی ندارد، بنابراین تصمیم گرفت از شکلات نیمه شیرین نستله استفاده کند و آن را خرد کرده و به مخلوط کوکی اضافه کند. به زودی، طعم بینظیر این کوکیها دهان به دهان چرخید و نستله از این فرصت برای تبلیغ استفاده کرد. شرکت نستله از ویکفیلد خواست تا دستور پخت کوکیها را در اختیارشان قرار دهد و در مقابل، به او وعده داد تا پایان عمر شکلات رایگان دریافت کند. نستله دستور پخت را بر روی بستهبندیهای شکلات منتشر کرد و حتی وسیلهای برای خرد کردن شکلات تولید نمود. در نهایت، در سال ۱۹۴۱، نستله تولید شکلات چیپسی را آغاز کرد تا تهیه این کوکیهای لذیذ برای عموم آسانتر شود.
مواد اولیه برای تهیه شکلات چیپسی
پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
آب ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شکلات چیپسی
برای ساخت شکلات چیپسی در خانه، ابتدا پودر قند و پودر کاکائو را داخل یک کاسه مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم. بعد از آن، این مخلوط را سه بار از الک عبور میدهیم تا یکدست شود.
پس از آن، پودر قند الک شده را همراه با نمک داخل کاسهای دیگر میریزیم و دوباره مخلوط میکنیم. به تدریج آب را به این مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر شکلاتی غلیظ و انعطافپذیری حاصل شود.
اگر خمیر شکلاتی بیش از حد رقیق شد، میتوان با اضافه کردن پودر قند یا پودر کاکائو آن را تنظیم کرد. سپس، این مایه را درون یک قیف یکبار مصرف میریزیم.
کاغذ روغنی را روی سطح کار پهن کرده و با استفاده از قیف، مایه شکلات را به شکل دانههای به اندازه عدس یا به سایز دلخواه، روی کاغذ میریزیم. این شکلاتها را برای ۲۴ ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم تا خشک شوند.
برای به دست آوردن شکلات چیپسی با ظاهری مشابه با نمونههای بازاری، میتوان از قالب سیلیکونی استفاده کرد، با این تفاوت که قبل از استفاده از قالب، آن را با کمی روغن چرب میکنیم تا شکلاتها به راحتی جدا شوند.
پس از خشک شدن، شکلاتهای چیپسی را از روی کاغذ روغنی یا قالب جدا کرده، درون یک کیسه فریزر میریزیم و برای نگهداری طولانیمدت در یخچال قرار میدهیم. این شکلاتها را میتوان برای زیباسازی انواع کیک و شیرینیها به کار برد.
راز خوشمزگی شکلات چیپسی
هنگامی که شکلات چیپسی در محیط سرد مانند یخچال یا فریزر نگهداری میشود، درخشندگی اولیه خود را از دست میدهد.
شکلات را بهتر است داخل ظرفی ذوب کنید که ایدهآلترین ماده برای آن استیل است.
اگر برای ذوب کردن شکلات از مایکروویو استفاده میکنید، دقت کنید که شکلات ته نگیرد. آن را هر ۲۰ ثانیه از مایکروویو خارج ساخته، با یک همزن پلاستیکی به خوبی هم بزنید و این فرآیند را چندین بار تکرار کنید تا شکلات به طور یکنواخت ذوب شود.