راز خوشمزگی کباب کوبیده در فر و فوت و فن کباب کوبیده در فر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش هویج و جو و فوت و فن آش هویج و جو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش هویج و جو راز خوشمزگی آش هویج و جو و فوت و فن آش هویج و جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی آش کشک با جو و فوت و فن آش کشک با جو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش کشک با جو راز خوشمزگی آش کشک با جو و فوت و فن آش کشک با جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی آش کدو و فوت و فن آش کدو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش کدو راز خوشمزگی آش کدو و فوت و فن آش کدو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش کدو، یکی از …
راز خوشمزگی کباب کوبیده در فر
راز خوشمزگی کباب کوبیده در فر و فوت و فن کباب کوبیده در فر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کباب به عنوان یکی از غذاهای سنتی پرطرفدار و لذیذ ایرانی شناخته میشود که دارای تنوع بسیاری است، از کباب کوبیده که بین همه محبوب است تا کباب چنجه و کباب برگ، هر کدام طعمی بینظیر دارند و عطر و بوی جذابشان نیز قابل چشمپوشی نیست.
بسیاری از ما در تهیه کباب به ویژه کباب کوبیده تجربه داریم. بسیاری در فضای باز مانند پیکنیکها یا حیاط و بالکن خانه خود به پخت این غذای دوستداشتنی میپردازند و در کنار عزیزانشان از خوردن آن لذت میبرند. کباب کوبیده همراه با گوجه کبابی یکی از سادهترین و بهترین غذاها برای سرو در مجالس و دورهمیها است.
با این حال، پخت کباب کوبیده نیاز به دانستن نکات و فوت و فنهایی دارد که باید پیش از پختن آن آشنا شوید. متاسفانه، زندگی آپارتمانی برای بسیاری امکان پخت کباب روی منقل و زغال را محدود کرده است. امروز ما روش تهیه کباب کوبیده در فر را آموزش میدهیم که نیازی به منقل، زغال و دود ندارد.
این روش، مناسب برای آپارتماننشینها و افرادی است که به کبابهای خارج از خانه اطمینان چندانی ندارند. پخت کباب کوبیده در فر نیز نکات و ترفندهای خود را دارد که در این مقاله به شما آموزش داده خواهد شد. پس بیایید روش تهیه کباب کوبیده در فر را یاد بگیریم و از این پس کباب را به شیوهای جدید تهیه کنیم.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده در فر
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد متوسط
دمبه ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه کباب کوبیده در فر
اولین گام در تهیه کباب کوبیده، رنده کردن پیاز در یک کاسه است و سپس آب آن را فشرده و جدا میکنیم. برای این منظور میتوانید پیاز رنده شده را درون یک دستمال پاکیزه ریخته و فشار دهید تا آبش خارج شود. اما اجازه دهید که کمی از آب پیاز در مخلوط باقی بماند تا از خشکی کباب در فر جلوگیری کند.
به پیاز، گوشت چرخکرده را افزوده و موادی مانند نمک، فلفل و زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط نمایید.
گوشت را برای کباب کوبیده در فر، به خوبی ورز دهید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. سپس مخلوط مزهدار شده را درون ظرفی محکم ریخته و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند.
سطح سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و کمی روغن بمالید.
گوشت را بر روی سینی فر پهن کرده، آن را برش داده و با دست به شکل مورد نظر فرم دهید. با استفاده از انگشتان، میتوانید شیارهایی مشابه کباب کوبیده روی آن ایجاد کنید.
با استفاده از برس، کره ذوب شده را روی کبابها بمالید.
فر را از قبل برای ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سپس سینی را در فر قرار دهید. کبابها را برای مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
نیمه راه پخت، کبابها را برگردانید تا از همه طرف به طور کامل بپزند. میتوانید روی کبابها را با ترکیب زعفران دمکرده و کره رومال کنید تا مانع از خشک شدن آنها شود.
کباب کوبیدههای آماده را میتوانید همراه با برنج زعفرانی یا به صورت پرسی روی نان لواش سرو کنید، و با کمی سماق تزئین نمایید تا از این کبابهای خوش طعم پخته شده در فر لذت ببرید.
راز خوشمزگی کباب کوبیده در فر
شما میتوانید تعدادی گوجه فرنگی را از میان دو نیم کنید و در کنار کبابها روی سینی فر قرار دهید تا با آنها بپزند. مهم است که قسمت برش خورده گوجهها رو به بالا باشد تا آب آنها به زیر کبابها نفوذ نکند. همچنین میتوانید گوجههایی با اندازه کوچکتر انتخاب کرده، آنها را به سیخهایی کوچک بزنید و سپس این سیخهای گوجه را در سینی فر بچینید. در صورتی که ترجیح میدهید گوجهها بیش از حد نرم و پخته نشوند، امکان افزودن آنها به فر در میانهی زمان پخت وجود دارد.
برای استفاده از دنبه در تهیه کباب کوبیده، پیشنهاد میشود دنبه را همراه با گوشت چرخ کرده از قبل چرخ کرده و با هم مخلوط نمایید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
برای تهیه گوشت کباب کوبیده، میتوانید از گوشت گوسفند یا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله استفاده نمایید.
جهت ایجاد طعم دودی در کباب کوبیده، کافی است یک قطعه زغال کوچک را روی شعله گاز قرار داده تا کاملاً داغ و سرخ شود. در حین پخت کبابها در فر، زغال داغ را کنار کبابها روی سینی قرار داده و چند قطره روغن روی آن بچکانید تا دود کرده و به کبابها طعم دودی بدهد.
اضافه کردن زرده تخم مرغ به ترکیب کباب کوبیده مانع از پخش شدن گوشت میشود. توصیه میشود در صورت تهیه کباب کوبیده سیخی در فر، حتماً یک زرده تخم مرغ به گوشت اضافه کنید تا گوشت از سیخ نلغزد.
برای پخت مناسب کباب در فر، استفاده از هر دو حرارت بالا و پایین فر توصیه میشود تا کبابها به خوبی پخته شوند. اگر فر شما قابلیت استفاده همزمان از حرارت بالا و پایین را ندارد، پس از ده دقیقه کبابها را برگردانید.
کباب کوبیدهها را میتوانید به وسیله سیخهای مخصوص فلزی یا چوبی کوچک به سیخ بکشید و سپس روی سینی فر بچینید. برای هر سیخ کوچک حدود ۵۰ گرم و برای سیخهای بزرگتر، ۱۵۰ گرم گوشت نیاز است. برای جلوگیری از چسبیدن گوشت به دست هنگام سیخ کردن، کنار دست خود یک کاسه آب قرار دهید.
افزودن جعفری یا گشنیز خرد شده به کباب کوبیده، طعم بینظیری به آن میبخشد. در صورت تمایل، میتوانید مقداری جعفری یا گشنیز خرد شده به گوشت اضافه کنید.
برای زیبایی بیشتر کباب کوبیده میتوانید از برگهای ریحان و حلقههای پیاز به عنوان تزئین استفاده کنید. همچنین فلفل کبابی نیز میتواند طعم کباب را بهبود بخشد.
توجه داشته باشید که کباب کوبیده پس از پخت در فر اندازهاش کوچکتر میشود، پس آن را کمی بزرگتر از اندازه مورد نظرتان آماده کنید.