راز خوشمزگی پوره سیب زمینی و فوت و فن پوره سیب زمینی ترکیه ای
مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک
مدل سایه مو مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بدون شک …
مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت
مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابروها یکی از مهمترین …
مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها
مدل سرویس طلا جدید عروس مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
راز خوشمزگی پوره سیب زمینی
راز خوشمزگی پوره سیب زمینی و فوت و فن پوره سیب زمینی ترکیه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از غذاهای پرطرفدار و فوری در جهان، پوره سیب زمینی است که معمولاً در کنار غذاهای دیگر به عنوان طبقهٔ جانبی سرو میشود. همچنین میتوانید از این غذای خوشمزه برای تزئین غذاهای دیگر نیز استفاده کنید.
مقادیر این دستور آشپزی برای تهیه ۴ پرتی پوره سیب زمینی مناسب است. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری پوره سیب زمینی تهیه کنید، میتوانید مقدار مواد را به دلخواه خود تعدیل کنید.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی
۱۰۰ گرم کره
۱/۲ پیمانه شیر
۴ عدد سیب زمینی
۱ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه پوره سیب زمینی
ابتدا باید کره را از یخچال دربیاورید و آن را در دمای آشپزخانه قرار دهید تا با دمای محیط نرم شود. در مرحله بعدی سیب زمینیها را با آب بشویید و سپس آنها را در یک قابلمه قرار دهید و آب را بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب زمینیها آبپز شوند. البته میتوانید از روش بخارپز استفاده کنید. سپس اجازه دهید تا سیب زمینیها خنک شوند و پوست آنها را پوشانده و با گوشتکوب له کنید. سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و شیر، نمک و فلفل را همراه با جعفری به آن اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و آنها را زیر و رو کنید تا منسجم شوند. سپس پوره را در بشقابی بریزید و با نان سرو کنید. بهتر است پوره گرم سرو شود. لذت ببرید!
مواد لازم برای تهیه پوره کلم و سیب زمینی ایرلندی
گل کلم متوسط: ۱ عدد، خرد شده
سیب زمینی متوسط: حدود ۸ عدد، پوست کنده و رنده شده
شیر: ۲ فنجان
پیازچه: ۱ فنجان، خرد شده
نمک: ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل: ۲/۱ قاشق چایخوری
کره آب شده: ۱/۴ فنجان
جعفری تازه: مقداری، خرد شده
طرز تهیه پوره کلم و سیب زمینی ایرلندی
فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (حدود ۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. سبزیجات را خرد کنید. میتوانید سبزیجات را به قطعات نسبتاً بزرگ برش دهید.
برای پخت سبزیجات، مقداری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بریزید و پیاز را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس هویج را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید. این باعث میشود سبزیجات سفت تر نرم شوند و همچنین طعم بیشتری ایجاد کنند.
در مرحله بعد، مواد باقی مانده را اضافه کنید: سیب زمینی، سیر، سبزیجات، سرکه بالزامیک، و آب. قابلمه را بپوشانید و آن را در فر بگذارید و به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزید، تا زمانی که بزرگترین تکههای سبزیجات وقتی با چنگال روی آنها میزنید نرم باشند.
پس از گذشت این مدت، سبزیجات را از فر بردارید و در بشقاب سرو کنید. آب انها که در ظرف فر پس دادهاند را جمع کرده و چند دقیقه روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا غلیظ و به شکل سس شود. سپس این سس را روی سبزیجات بریزید و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
سیب زمینی پخته: ۵ عدد
کره: ۲۰ گرم
شیر: نصف پیمانه
زعفران حل شده در آب جوش: ۲ قاشق چای خوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
قارچ خرد شده: ۶-۷ عدد
ذرت: نصف پیمانه
هویج نگینی: نصف پیمانه
نخود سبز: نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده: نصف یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، و آویشن: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: مقداری
طرز تهیه پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
ابتدا، سیب زمینیهای پخته شده را با کره، شیر، زعفران حل شده در آب جوش، نمک و فلفل به صورت پوره درآورده و در کف یک ظرف پیرکس چرب شده ریخته و صاف کنید. سپس این پوره را کنار بگذارید.
در یک تابه، مقداری روغن را ریخته و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را در آن ریخته و تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید.
بعد از آن، قارچها را اضافه کنید و دوباره با هم تفت دهید. سپس ذرت، هویج نگینی، نخود سبز و فلفل دلمهای را همراه با رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و آویشن به تابه اضافه کرده و با هم تفت دهید تا کمی بپزند.
بعد از آن، یک استکان آب را به مواد اضافه کنید تا کاملاً بپزند و آب آن تمام شود. سپس این مواد را روی پوره سیب زمینی ریخته و صاف کنید. در نهایت، پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و آن را در فر ۱۸۰ درجه در طبقه وسط به مدت حدود یک ربع قرار دهید تا پنیر آن ذوب شود.
راز خوشمزگی پوره سیب زمینی
برای داشتن پوره سیب زمینی نرم و خوش طعم، میتوانید از چند ترفند ساده استفاده کنید. بهتر است از آب سرد برای پختن سیب زمینی استفاده کنید، زیرا این کار میتواند باعث پخته شدن یکنواخت سیب زمینی شود. در صورت استفاده از آب گرم یا جوشانده شده، سطح خارجی سیب زمینی ممکن است بپزد و داخل آن سفت و نارس باقی بماند.
کره و خامه را پیش از مخلوط کردن با سیب زمینی گرم کنید، زیرا در این صورت بهتر با سیب زمینی مخلوط میشوند. بهترین راه برای پوره کردن سیب زمینی، استفاده از پوره ساز است، به شرطی که سیب زمینیها به خوبی پخته شده و شیر و کره گرم باشند. همچنین برای درست کردن پوره سیب زمینی، هیچوقت از غذاساز یا همزن استفاده نکنید زیرا ممکن است باعث چسبندگی و داشتن حالت چسبناک شود.
گرم کردن دوباره پوره سیب زمینی
شما میتوانید پوره سیب زمینی را با استفاده از مایکروویو یا فر دوباره گرم کنید. برای گرم کردن با مایکروویو، کافی است ظرف پوره سیب زمینی را برای چند دقیقه داخل مایکروویو بگذارید و بعد از گرم شدن آن را خوب هم بزنید تا بافت آن یکسان شود. همچنین برای گرم کردن در فر، بهتر است هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید و اگر لازم بود کمی کره و ادویه را قبل از سرو به آن اضافه کنید.