راز خوشمزگی پاپ کورن مرغ و فوت و فن پاپ کورن مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مرغ سوخاری در فر و فوت و فن مرغ سوخاری در فر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مرغ سوخاری در فر راز خوشمزگی مرغ سوخاری در فر و فوت و فن مرغ سوخاری در فر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی واویشکا مرغ و فوت و فن واویشکا مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی واویشکا مرغ راز خوشمزگی واویشکا مرغ و فوت و فن واویشکا مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. واویشکا مرغ، خورشی اصیل …
راز خوشمزگی دسر موکا و فوت و فن دسر موکا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی دسر موکا راز خوشمزگی دسر موکا و فوت و فن دسر موکا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دسر موکا، با طعم …
راز خوشمزگی پاپ کورن مرغ
راز خوشمزگی پاپ کورن مرغ و فوت و فن پاپ کورن مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ممکن است نام مرغ پاپ کورن را در فهرست غذاهای فست فودی دیده باشید، که به عنوان یک پیش غذای محبوب و خوشمزه اغلب در کنار سیب زمینی عرضه میشود. سطح بیرونی مرغها در این غذا با پودر سوخاری پوشیده شده و بسیار ترد است. در این نوشتار، قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ پاپ کورنی را در خانه بیان کنیم تا شما بتوانید به آسانی و در چند گام ساده این غذای لذیذ را آماده سازید.
مواد لازم برای تهیه پاپ کورن مرغ سوخاری
سینه مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق مرباخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
ماست ۱ لیوان
پودر سیر و روغن به مقداری کافی
طرز تهیه پاپ کورن مرغ سوخاری
تکههای کوچک مرغ را آماده کرده، بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها گرفته شود و کاملا خشک شوند.
مرغها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
به مرغ ماست، نمک و فلفل اضافه کنید و آنها را به خوبی مخلوط کنید.
کاسه حاوی مرغ را با سلفون بپوشانید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.
در همین زمان، آرد را در کاسهای جداگانه بریزید.
ادویههایی مانند نمک، فلفل، پودر پیاز، پاپریکا و آویشن را به آرد اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.
یک قابلمه را روی شعله قرار دهید، روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود.
کنار دست خود، یک ظرف آب ولرم و کاسهای حاوی مخلوط آرد آماده کنید.
مرغها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس در آب ولرم فرو ببرید و دوباره در آرد آغشته کنید.
مرغها را در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند.
پس از سرخ شدن، تکههای مرغ را روی سبدی یا دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
حالا میتوانید مرغ پاپ کورنی را در کنار سس سالسا یا سس قارچ سرو نمایید. دستور پخت مرغ پاپ کورنی به اینجا ختم میشود.
مواد لازم برای تهیه چیکن پاپ کورن پنیری
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پاپریکا و پودر سیر ½ قاشق از چایخوری
زنجبیل و ادویه کاری ½ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه چیکن پاپ کورن پنیری
پیاز را به وسیله رندهی ریز رنده کنید و سپس از یک صافی عبور دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
سینه مرغ را درون یک دستگاه غذاساز قرار دهید و آن را تا حدی له کنید که کاملا نرم و یکدست شود.
به مخلوط مرغ، نمک، زنجبیل، پاپریکا، پودر سیر، و ادویه کاری را افزوده و به خوبی هم بزنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
تخم مرغ را در ظرفی مجزا شکسته و با استفاده از چنگال آن را به خوبی بزنید تا کاملا همگن شود.
مرغ را به قطعات کوچک برش دهید، مقداری پنیر پیتزا روی هر کدام ریخته و آنها را به شکل توپهای کوچک فرم دهید.
این توپهای مرغی را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده، سپس در تخم مرغ زده شده بغلطانید تا به طور کامل به این مواد آغشته شوند.
در مرحله بعد، توپها را دوباره در پودر سوخاری بغلتانید تا آماده برای سرخ شدن شوند.
یک تابه را روی شعله متوسط گرم کنید و مقداری روغن در آن ریخته، اجازه دهید داغ شود.
توپهای مرغی را در روغن داغ سرخ کنید تا روی آنها به رنگ طلایی درآید.
پس از سرخ شدن، توپها را روی دستمال کاغذی یا سبدی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
پاپ کورن مرغی پنیری شما حالا آماده سرو است.
راز خوشمزگی پاپ کورن مرغ
پاپ کرن مرغ سوخاری، غذایی محبوب و دلپذیر است که با توجه به نکات زیر، طعمی فوقالعاده خواهد داشت.
در دستور پخت مرغ پاپ کورنی به سبک کرهای، فرآیند پخت مشابه است اما تفاوت اصلی در اضافه کردن حجم بیشتری فلفل به آن است.
برای آمادهسازی این غذا، استفاده از آرد سفید با کیفیت بالا، مانند آرد گندم سه صفر یا آرد مخصوص شیرینیپزی، توصیه میشود.
استفاده از نشاسته ذرت در تهیه این غذا به ترد شدن بیشتر سطح آن کمک خواهد کرد.
روغن مورد استفاده برای سرخ کردن مرغها باید به اندازهای داغ باشد که تکههای مرغ به خوبی در آن فرو روند و به اندازه کافی وجود داشته باشد تا مرغها در آن غرق شوند.
این روش پخت را میتوانید برای تهیه ران مرغ سوخاری نیز به کار برید.