راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی و فوت و فن جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم پلو و فوت و فن گل کلم پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم پلو راز خوشمزگی گل کلم پلو و فوت و فن گل کلم پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل …
راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خوراک گل کلم راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل کلم، این …
راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد گل کلم راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد …
راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی
راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی و فوت و فن جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کباب مرغ به سبک یونانی، با گوشت مرغ و انواع سبزیجات تهیه شده و در سراسر جهان به خاطر طعم دلپذیرش شناخته شده است. در این دستور، مرغ به وسیله ادویهجات خاصی مزهدار میشود و سپس با سبزیجاتی نظیر فلفل دلمهای روی آتش کبابی میشود.
برای پخت این کباب لذیذ، روشهای متفاوتی وجود دارد. یکی از آنها استفاده از تابه است که سادهترین و متداولترین روش میباشد. روش دیگر، پخت در فر و روش سوم، کباب کردن روی زغال است.
مواد اولیه برای تهیه جوجه کباب یونانی
سیر ۲ حبه
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
پودر جعفری ۱ ق غذا خوری
پودر اورگانو ۱/۲ ق سوپ خوری
پودر آویشن ۱ ق سوپ خوری
روغن زیتون ۲ ق غذا خوری
آبلیموی تازه ۳ ق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
نمک ، فلفل سیاه و سیخ چوبی به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه کباب یونانی
ابتدا مرغ را تمیز کرده و آن را به اندازههای متناسب برای کباب تقطیع نمایید و درون ظرفی مناسب قرار دهید. سپس سیر را له کرده و به همراه پودر پارسلی، آویشن و اورگانو به مرغ افزوده و مخلوط کنید.
در ادامه، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ترکیب مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمامی قطعات مرغ به طور یکنواخت با ادویه آغشته شوند.
پوششی پلاستیکی روی ظرف بکشید و آن را برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزهدار شود. سپس، مرغ را از یخچال خارج کرده و آماده پخت کنید.
فلفل دلمهای را به شکل مکعبی برش دهید تا در فاصله قطعات مرغ بر روی سیخ قرار گیرند. پس از اتمام سیخ زدن، یک تابه مناسب را با کمی روغن گرم کنید و سیخها را داخل آن قرار دهید تا کباب شوند.
مطمئن شوید که سیخها را چندین بار بچرخانید تا از همه طرف به خوبی پخته شوند. برای افزایش طعم جوجه کباب، میتوانید از گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده نیز بهره ببرید. پس از آماده شدن، کباب را همراه با نان یا برنج سرو نمایید.
تاریخچه جوجه کباب
کباب از زمانهای قدیم در فرهنگ و تاریخ ایران اهمیت بالایی داشته است. در دوران گذشته، به جای استفاده از سیخهای فلزی، از شاخههای باریک درختان برای پخت کباب استفاده میشد. کبابهای مدرنی که امروزه در ایران پخته میشوند، ریشه در دوره ناصرالدین شاه قاجار دارند. ناصرالدین شاه پس از سفری به روسیه، آشپزهای محلی را به ایران آورد و از آن زمان تاکنون، کبابهای متنوعی نظیر جوجه کباب در ایران به شهرت رسیدهاند.
در سطح جهانی نیز کباب جایگاه مهمی در فرهنگ و تاریخ بسیاری از کشورها دارد. کبابهای بینالمللی شناخته شدهای مانند کباب مغولی، کباب ترکی و کباب یونانی نمونههایی از این دست هستند. ترکیبات مورد استفاده برای مزهدار کردن جوجه کباب در هر کشوری متفاوت است، به عنوان مثال در کشورهای غربی از سس باربیکیو برای افزودن طعم به مرغ استفاده میشود.