راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر و فوت و فن فیله ماهی با سس سیرخوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد تبوله و نکات سالاد تبوله خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد تبوله راز خوشمزگی سالاد تبوله و نکات سالاد تبوله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد تبوله، یکی از غذاهای معروف و …
راز خوشمزگی چیکن تیکا ماسالا و فوت و فن چیکن تیکا ماسالا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی چیکن تیکا ماسالا راز خوشمزگی چیکن تیکا ماسالا و فوت و فن چیکن تیکا ماسالا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک …
راز خوشمزگی واویشکا گوشت و فوت و فن واویشکا گوشت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی واویشکا گوشت راز خوشمزگی واویشکا گوشت و فوت و فن واویشکا گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. واویشکا، این غذای خوشعطر …
راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر
راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر و فوت و فن فیله ماهی با سس سیرخوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
فیله ماهی با سس سیر، با طعمی لذیذ و عطری دلنشین، یکی از غذاهای دریایی محبوب در سراسر جهان است که با ترکیب فیله ماهی و سس سیر معطر، تجربهای خوشمزه و سالم را برای شما رقم میزند. اگرچه تاریخچه دقیقی از پیدایش این غذا در دست نیست، اما میتوان حدس زد که با توجه به دسترسی به ماهی و سیر در مناطق ساحلی و استفاده از آنها در پخت و پز از دیرباز، این غذا نیز از قدیم در برخی فرهنگها تهیه میشده است. احتمالا مردم با ترکیب فیله ماهی و سس سیر و اضافه کردن چاشنیهای مختلف به آن، این غذای خوشمزه را به وجود آوردهاند. فیله ماهی با سس سیر به دلیل سهولت در تهیه و طعم لذیذ آن، به عنوان یک غذای اصلی در کنار پلو و یا به عنوان پیش غذا سرو میشود و به دلیل ارزش غذایی بالا و طعم منحصر به فرد خود، مورد علاقه بزرگسالان و کودکان است. این غذا نشان دهنده خلاقیت و توانایی انسان در استفاده از مواد غذایی دریایی و ترکیب آنها با چاشنیهای مختلف برای ایجاد تنوع و لذت در سفره غذایی است.
مواد اولیه برای تهیه فیله ماهی با سس سیر (برای ۴ نفر)
فیله ماهی: ۵۰۰ گرم (از هر نوع ماهی سفید مانند تیلاپیا، هامور یا حلوا میتوانید استفاده کنید)
سیر: ۶ حبه (له شده)
کره: ۵۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه فیله ماهی با سس سیر
فیلههای ماهی را شسته و با دستمال کاغذی خشک کنید.
در یک تابه بزرگ، کره و روغن زیتون را روی حرارت متوسط داغ کنید.
سیر له شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. مراقب باشید سیر نسوزد.
فیلههای ماهی را به تابه اضافه کرده و هر طرف آنها را حدود ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
آبلیمو، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و مخلوط کنید.
حرارت را کم کرده و اجازه دهید سس برای چند دقیقه روی ماهی بجوشد تا غلیظ شود.
فیله ماهی با سس سیر را در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه پلو، سبزی پلو یا سالاد میل نمایید.
راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر
استفاده از فیله ماهی تازه و با کیفیت
تفت دادن سیر تا مرحله طلایی شدن و آزاد شدن عطر آن
استفاده از کره و روغن زیتون برای طعم و عطر بهتر
اضافه کردن آبلیمو و جعفری برای ایجاد طعمی متعادل و لذیذ
پخت ماهی در زمان مناسب تا کاملا پخته و نرم شود
نکات تکمیلی
میتوانید به جای جعفری از شوید یا گشنیز نیز استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید کمی فلفل دلمهای خرد شده به سس اضافه کنید.
میتوانید فیله ماهی را قبل از سرخ کردن در آرد سوخاری بغلطانید.
۱۰ مورد از خواص فیله ماهی با سس سیر
منبع غنی از پروتئین
حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و مفید برای سلامت قلب
سرشار از ویتامین D و کلسیم و تقویت استخوانها
حاوی سلنیوم و تقویت سیستم ایمنی بدن
کمک به بهبود عملکرد مغز
کاهش خطر ابتلا به افسردگی
بهبود سلامت پوست و مو
کمک به کنترل فشار خون
کاهش التهاب در بدن
پیشگیری از برخی انواع سرطان