راز خوشمزگی دسر پان اسپانیا و فوت و فن دسر پان اسپانیا خوشمزه و خانگی
مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی
مدل شومیز مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شومیز یک کلمه فرانسوی است …
مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید
مدل مانتو جلو بسته مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی
مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …
راز خوشمزگی دسر پان اسپانیا
راز خوشمزگی دسر پان اسپانیا و فوت و فن دسر پان اسپانیا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پان اسپانیا دسری لذیذ و چشمنواز است که ریشههایی در فرهنگ اسپانیا دارد و در سراسر جهان شناخته شده است. این دسر با طعم عالی و ظاهری دلپذیر، دارای طرفداران زیادی است. در تهیه پان اسپانیا از لایههای مختلفی شامل مواد دسری، بیسکوییتهای پتی بور و انواع میوهها نظیر موز و توت فرنگی استفاده میشود. این دسر شگفتانگیز گزینهای عالی برای پذیرایی در مراسمهایی مانند جشن تولدها و سایر گردهماییها به شمار میرود، جایی که مهمانها میتوانند از طعم بیمانند آن نهایت لذت را ببرند.
مواد اولیه برای تهیه دسر پان اسپانیا
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۴ پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
موز ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
توت فرنگی به مقدار کافی
گردو نصف پیمانه
طرز تهیه دسر پان اسپانیا
برای آغاز تهیه دسر پان اسپانیا، ابتدا تخم مرغ و شکر را توسط یک همزن برقی به دقت مخلوط کنید تا یکدست شوند.
در گام بعدی، نشاسته ذرت را با کمی شیر سرد به طور کامل حل نمایید. پس از آن، باقیمانده شیر را درون یک قابلمه ریخته و مخلوط نشاسته را به آن اضافه کنید.
آرد را سه بار الک نموده و به مخلوط شیر و نشاسته در قابلمه افزوده، سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به آن بیفزایید.
محتویات قابلمه را روی شعله ملایم گرم کرده و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلظت پیدا کند. در این مرحله، وانیل و کره را به ترکیب اضافه کنید.
پس از برداشتن قابلمه از حرارت، خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید.
در صورت تمایل به داشتن طعم کاکائو در دسر، میتوانید مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو افزوده تا نیمی از دسر شکلاتی و نیمی دیگر سفید باشد.
یک ظرف مناسب انتخاب کرده و کف آن را با بیسکویتهای پتی بور پوشانید. سپس لایهای از کرم سفید را روی بیسکویتها ریخته و مجدداً یک لایه بیسکویت قرار دهید.
گردوی خرد شده را روی لایه بیسکویتها بپاشید و پس از آن، کرم شکلاتی را اضافه کنید. میتوانید برای تنوع، موز یا توت فرنگی را نیز بین لایهها بگنجانید.
ظرف را با سلفون پوشانده و برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر سرد و آماده سرو شود. پس از آماده شدن، دسر را با انواع میوههای خوش طعم تزئین و سپس میل کنید.
طرز تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی
برای تهیه دسرهایی نظیر پان یا پاناکوتا، استفاده از لیوانها یا قالبهای کوچک اختصاصی دسر امکانپذیر است. ابتدا تمام مواد لازم از جمله بیسکوییت پتی بور، گردوی خرد شده و انواع میوهها را آماده کرده و سپس آنها را به ترتیب لایهای در داخل لیوانها یا قالبهای مخصوص دسر قرار دهید. پس از چیدمان مواد، دسرها را با توجه به ذوق و سلیقه شخصی خود زینت دهید.
راز خوشمزگی دسر پان اسپانیا
هنگامی که مواد را روی شعله گرم میکنید، برای جلوگیری از چسبیدن نشاسته در ته ظرف، به طور پیوسته آنها را هم بزنید.
استفاده از نوعی شکلات تختهای و مغزدار برای ساختن دسر پان اسپانیایی توصیه میشود.
این دسر را میتوانید با بستنی شکلاتی یا وانیلی تزئین و سرو کنید.
پان اسپانیا با ژله، دسری است که به سادگی و سرعت آماده میشود و در آن از یک لایه ژلاتینی بهره گرفته میشود.
برای زیبایی بیشتر دسر پان اسپانیا میتوانید از زعفران استفاده کنید.
تزئین این دسر لذیذ با استفاده از انواع میوهها، پودر پسته و دیگر مغزهای خرد شده امکانپذیر است، که این روش را میتوانید در دستور پخت دسر مگنولیا نیز به کار ببرید.
این دسر زیبا را میتوان به دو صورت، در لیوان یا به شکل دایرهای مانند کیک تولد، آماده کرد.
برای افزایش طعم دلپذیر دسر پان اسپانیا، از پودر کافی میکس استفاده کنید.
پیش از افزودن آرد به مواد دسر، آرد را چند بار الک کنید تا خامهای نرم، شفاف و همگن به دست آید.
تزئین دسر با شکلات ذوب شده و خامه فرم گرفته قبل از سرو، جلوهای زیبا به آن میبخشد.
نگهداری دسر در یخچال، به بهبود طعم و بافت آن کمک میکند.
برای تهیه دسر پان اسپانیا میتوان از انواع بیسکوئیت استفاده کرد.
استفاده از نشاسته ذرت در دستور پخت دسر پان اسپانیا امری مرسوم است و نسخههای بدون نشاسته کمتر مورد استقبال قرار میگیرند.