راز خوشمزگی شیر سویا و فوت و فن شیر سویا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای نارنگی راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مربای نارنگی، همچون بسیاری …
راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بیتی کباب راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بیتی کباب، این غذای …
راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیرینی مادلن راز خوشمزگی شیرینی مادلن و فوت و فن شیرینی مادلن خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی مادلن، این کوچولوهای …
راز خوشمزگی شیر سویا
راز خوشمزگی شیر سویا و فوت و فن شیر سویا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
شیر سویا، نوشیدنی بینظیر و غنی از خواص مفید است که عمدتاً در چین تولید میشود. این نوشیدنی بدون لاکتوز، که قند طبیعی موجود در شیر گاو است و بسیاری نسبت به آن حساسیت دارند، یک گزینه عالی برای جایگزینی شیر معمولی است. افرادی که به شیر گاو حساسیت دارند، به ویژه توصیه میشود که شیر سویا را امتحان کنند، زیرا میتوان آن را به آسانی در تمامی نوشیدنیها جایگزین کرد. گرچه ممکن است کودکان از طعم شیر سویا لذت نبرند، اما با مخلوط کردن آن با انواع آبمیوهها، میتوان نوشیدنی خوش طعم و سالمی را برای آنها فراهم آورد.
مواد اولیه برای تهیه شیر سویا
لوبیا سویا ۱ پیمانه
آب ۴ پیمانه
طرز تهیه شیر سویا
ابتدا سویاها را تمیز کرده و آنها را در یک کاسه بریزید، سپس به اندازهای آب سرد اضافه کنید که روی دانهها را بپوشاند. اجازه دهید سویاها برای مدت ۱۲ ساعت خیس بخورند، در این مدت چند بار آب آنها را تعویض نمایید. پس از آن، میتوانید با ایجاد یک شکاف روی دانهها با چاقو، پوست آنها را جدا کنید. اگرچه این مرحله اختیاری است، اما بر کیفیت نهایی شیر سویا تأثیر میگذارد.
دانههای سویا پوستکنده را داخل دستگاه مخلوطکن یا غذاساز بریزید، آب اضافه کنید و شروع به پالس دادن کنید تا زمانی که سویاها به صورت پودر درآیند. سپس، یک کیسه نخی را داخل یک صافی قرار دهید و زیر آن یک ظرف بگذارید، مخلوط را به داخل کیسه نخی بریزید و فشار دهید تا آب آن خارج شود. این مایع سفید رنگ که در ظرف جمع میشود، همان شیر سویا خام است. تفاله باقیمانده را دوباره به مخلوطکن برگردانید، ۳ لیوان آب اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا مایع سفید دیگری حاصل شود و آن را با مایع قبلی ترکیب کنید.
شیر سویا را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، مرتباً آن را هم بزنید تا از تهگیری جلوگیری شود و اجازه دهید تا زمانی که فوم تشکیل شود، بجوشد.
پس از برداشتن از حرارت، میتوانید شیر سویا را با افزودن انواع اسانسها یا طعمدهندهها مانند عسل، پودر کاکائو یا استویا، طعمدار کنید. شیر سویای آمادهشده را درون یک بطری بریزید و برای مدت ۴ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. از شیر سویای خانگی تهیهشده در اسموتیها و دسرهای خود لذت ببرید.
راز خوشمزگی شیر سویا با سویا خشک
برای تهیه شیر سویایی که هم بینظیر و هم پرطعم باشد، نکات کلیدی وجود دارند که باید به آنها توجه کنید. در ادامه، این نکات را مرور میکنیم:
انتخاب دانههای سویای مناسب: در میان انواع مختلف سویا که در بازار موجود است، دانههای سویای زرد برای ساخت شیر سویا انتخاب ایدهآلی هستند. این نوع سویا نه تنها طعم بهتری به شیر میدهد بلکه از نظر محتوای پروتئینی نیز غنی است.
تعیین غلظت شیر: بسته به سلیقه شخصی، ممکن است بخواهید شیر سویای خود را رقیقتر یا غلیظتر کنید. با این حال، مهم است که بدانید شیر سویا به طور طبیعی غلیظتر از سایر شیرهای گیاهی است.
اضافه کردن طعمدهندهها: برای افزایش طعم شیر سویا، میتوانید از طعمدهندههای متفاوتی استفاده کنید. اگرچه بعضی دستورالعملها پیشنهاد میکنند که کمی نمک به شیر اضافه کنید، این کاملاً اختیاری است و میتوانید با افزودن مقدار کمی نمک یا شکر به سلیقه خود شیر را طعمدار کنید.
مدت زمان نگهداری: شیر سویای تهیهشده را میتوانید برای مدتی حدود ۴ روز درون یخچال نگهداری کرده و از آن بهره ببرید.