فوت و فن تپسی کباب و راز خوشمزگی تپسی کباب خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم
راز خوشمزگی ماهیچه راز خوشمزگی ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در …
راز خوشمزگی سالاد لبنانی و فوت و فن سالاد لبنانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد لبنانی راز خوشمزگی سالاد لبنانی و فوت و فن سالاد لبنانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد لبنانی، که با …
راز خوشمزگی ته چین مرغ و فوت فن ته چین در قابلمه با ماست معمولی
راز خوشمزگی ته چین مرغ راز خوشمزگی ته چین مرغ و فوت فن ته چین در قابلمه با ماست معمولی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی پاستا …
فوت و فن تپسی کباب
فوت و فن تپسی کباب و راز خوشمزگی تپسی کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
توضیحاتی در مورد تپسی کباب
تپسی کباب یکی از غذاهای محلی استان کرمانشاه است که با گوشت چرخکرده، پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی و ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذا در تابه و به صورت یکجا پخته میشود و به همین دلیل به آن تپسی کباب میگویند. تپسی کباب را میتوان به عنوان یک غذای کامل و یا به همراه پلو سرو کرد. این غذا بسیار لذیذ و مقوی است و طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه تپسی کباب
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد بزرگ
سیبزمینی: ۲ عدد متوسط
گوجهفرنگی: ۳ عدد متوسط
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر: به مقدار لازم
طرز تهیه تپسی کباب
پیازها را رنده کرده و آب اضافی آنها را بگیرید.
گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
سیبزمینیها را پوست گرفته و به صورت حلقهای برش بزنید.
گوجهفرنگیها را نیز به صورت حلقهای برش بزنید.
کف تابه را با روغن چرب کنید و یک لایه سیبزمینی بچینید.
روی سیبزمینیها یک لایه گوشت چرخکرده قرار دهید و سپس یک لایه گوجهفرنگی بچینید.
این لایهها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
رب گوجهفرنگی را با کمی آب رقیق کرده و روی مواد بریزید.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا تپسی کباب با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد.
فوت و فن تپسی کباب
برای اینکه تپسی کباب خوشمزهتری داشته باشید، میتوانید از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
میتوانید به جای رب گوجهفرنگی از گوجهفرنگی تازه رنده شده استفاده کنید.
میتوانید به مواد تپسی کباب، فلفل دلمهای خرد شده، قارچ یا سبزیجات معطر اضافه کنید.
برای اینکه تپسی کباب شما ته نگیرد، میتوانید از یک تابه نچسب استفاده کنید و یا کف تابه را با نان یا سیبزمینی بپوشانید.
میتوانید تپسی کباب را در فر نیز تهیه کنید. برای این کار، مواد را در ظرف فر بریزید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.