;
راز خوشمزگی رولت مرغ و فوت و فن رولت مرغ خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی و نکات پخت حلوا کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی و نکات پخت حلوا کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی و نکات پخت حلوا کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوا کدو حلوایی یکی …

راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی تبریزی و قاشقی

راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی تبریزی و قاشقی

راز خوشمزگی کوکو سبزی راز خوشمزگی کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی تبریزی و قاشقی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکو سبزی یک نوع کوکو است که از تخم …

راز خوشمزگی کیک بادام و نکات کیک بادام خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک بادام و نکات کیک بادام خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک بادام راز خوشمزگی کیک بادام و نکات کیک بادام خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک بادامی، که در دسته کیک‌های خشک …

راز خوشمزگی رولت مرغ

رولت مرغ برای مهمانی خوشمزه ترین رولت مرغ فیلم طرز تهیه رولت مرغ رولت مرغ چرخ کرده طرز تهیه رولت مرغ مغزدار طرز تهیه رولت مرغ ساده رولت مرغ برای 10 نفر رولت مرغ با برنج

راز خوشمزگی رولت مرغ و فوت و فن رولت مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

رولت مرغ، یکی از خوراک‌های لذیذ و مناسب برای مراسم است که جایگاهی در فهرست غذاهای بین‌المللی دارد. این غذا با طعم جذاب و دلپذیرش برای سرو در جشن‌ها و میهمانی‌های مختلف ایده‌آل است. رولت مرغ هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان یک پیش غذای شیک به کار می‌رود. علی‌رغم نام پیچیده‌اش، رولت مرغ را می‌توان به روشی بسیار آسان تهیه کرد. در نتیجه، در این مقاله به بررسی دستور پخت ساده رولت مرغ خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ

فیله و ران مرغ، بهتر است نسبت ران بدون استخوان به سینه ۲ به ۱ باشد. یعنی ۲ عدد ران و یک سینه.

دنبه به منظور خشک نشدن رولت، ۵۰ گرم.

پیاز بسته به اندازه پیاز ۱ الی ۲ عدد.

سیر، ۳ حبه.

زرشک، ۳ قاشق غذاخوری.

جعفری، ۳ قاشق غذاخوری.

آردسوخاری یا پودر نان فانتزی، ۳ قاشق غذاخوری.

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه، زنجبیل، پودر زیره به میزان لازم.

زعفران دم کرده، به مقدار لازم.

هویج آب پز، ۱ الی ۲ عدد.

تخم مرغ، یک عدد.

گردو، به میزان دلخواه.

پاپریکا و پودر گوجه به میزان دلخواه.

مواد مورد نیاز برای سس رولت مرغ

پیاز ۱ عدد.

رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری.

سس کچاپ به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری.

آب جوش ۲ لیوان.

ادویه (نمک، فلفل سیاه، چوب دارچین و زردچوبه) به میزان لازم.

زعفران دم کرده به مقدار کافی و دلخواه.

طرز تهیه رولت مرغ

برای تهیه رولت مرغ، ابتدا ترکیبی از گوشت سینه و ران مرغ را به قطعات ریز برش دهید. این مخلوط را به همراه دنبه در یک غذاساز یا چرخ گوشت قرار داده و دو بار چرخ کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

پیاز و سیر را پوست کنده و با بخش ریز رنده، رنده کنید.

ادویه‌جات، زعفران دم کرده و پودر سوخاری را به همراه سیر و پیاز رنده شده به گوشت اضافه کرده و با ورز دادن دستی مایه را یکنواخت کنید.

روی میز کار یک پلاستیک پهن کرده و آن را چرب نمایید، سپس مایه رولت را روی پلاستیک قرار داده و با دستان چرب شده آن را به شکل ورقه‌ای باز کنید.

زرشک و جعفری خرد شده را روی مایه رولت پخش کنید و در صورت تمایل، گردو خرد شده نیز اضافه کنید.

هویج پخته شده را در مرکز مایه قرار داده و با استفاده از پلاستیک، مایه را دور هویج رول کنید. رولت را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خود را بگیرند.

در زمان استراحت رولت در یخچال، سس را آماده کنید. پیاز را پوست کنده و آن را ریز خرد یا رنده کنید و در یک تابه نچسب سرخ کنید.

پس از شفاف و نرم شدن پیازها، ادویه‌ها، رب گوجه فرنگی و سس کچاپ را اضافه کنید و تا زمانی که رب گوجه رنگ عوض کند تفت دهید.

سپس آب جوش را به سس اضافه کرده و اجازه دهید تا سس یکدست شود. پس از آن، رولت را از یخچال خارج کرده و در تابه‌ای دیگر سرخ کنید.

در پایان، سس آماده شده را روی رولت ریخته و آب لیموترش، چوب دارچین و زعفران را به آن اضافه کنید. در تابه را بگذارید و رولت را تا زمانی که به خوبی پخته شود، بپزید.

طرز تهیه رولت مرغ در فر

اگر مایلید رولت را در فر بپزید، کافی است آن را در فری که به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت دو ساعت قرار دهید.

پس از اتمام پخت رولت مرغ، آن را به ظرف سرو منتقل کرده و با انتخاب‌های تزیینی مورد نظر خود آراسته کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.