راز خوشمزگی رولت مرغ و فوت و فن رولت مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای نارنگی راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مربای نارنگی، همچون بسیاری …
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خوراک گل کلم راز خوشمزگی گل کلم و فوت و فن گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل کلم، این …
راز خوشمزگی رولت مرغ
راز خوشمزگی رولت مرغ و فوت و فن رولت مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
رولت مرغ، یکی از خوراکهای لذیذ و مناسب برای مراسم است که جایگاهی در فهرست غذاهای بینالمللی دارد. این غذا با طعم جذاب و دلپذیرش برای سرو در جشنها و میهمانیهای مختلف ایدهآل است. رولت مرغ هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان یک پیش غذای شیک به کار میرود. علیرغم نام پیچیدهاش، رولت مرغ را میتوان به روشی بسیار آسان تهیه کرد. در نتیجه، در این مقاله به بررسی دستور پخت ساده رولت مرغ خواهیم پرداخت.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ
فیله و ران مرغ، بهتر است نسبت ران بدون استخوان به سینه ۲ به ۱ باشد. یعنی ۲ عدد ران و یک سینه.
دنبه به منظور خشک نشدن رولت، ۵۰ گرم.
پیاز بسته به اندازه پیاز ۱ الی ۲ عدد.
سیر، ۳ حبه.
زرشک، ۳ قاشق غذاخوری.
جعفری، ۳ قاشق غذاخوری.
آردسوخاری یا پودر نان فانتزی، ۳ قاشق غذاخوری.
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه، زنجبیل، پودر زیره به میزان لازم.
زعفران دم کرده، به مقدار لازم.
هویج آب پز، ۱ الی ۲ عدد.
تخم مرغ، یک عدد.
گردو، به میزان دلخواه.
پاپریکا و پودر گوجه به میزان دلخواه.
مواد مورد نیاز برای سس رولت مرغ
پیاز ۱ عدد.
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری.
سس کچاپ به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری.
آب جوش ۲ لیوان.
ادویه (نمک، فلفل سیاه، چوب دارچین و زردچوبه) به میزان لازم.
زعفران دم کرده به مقدار کافی و دلخواه.
طرز تهیه رولت مرغ
برای تهیه رولت مرغ، ابتدا ترکیبی از گوشت سینه و ران مرغ را به قطعات ریز برش دهید. این مخلوط را به همراه دنبه در یک غذاساز یا چرخ گوشت قرار داده و دو بار چرخ کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
پیاز و سیر را پوست کنده و با بخش ریز رنده، رنده کنید.
ادویهجات، زعفران دم کرده و پودر سوخاری را به همراه سیر و پیاز رنده شده به گوشت اضافه کرده و با ورز دادن دستی مایه را یکنواخت کنید.
روی میز کار یک پلاستیک پهن کرده و آن را چرب نمایید، سپس مایه رولت را روی پلاستیک قرار داده و با دستان چرب شده آن را به شکل ورقهای باز کنید.
زرشک و جعفری خرد شده را روی مایه رولت پخش کنید و در صورت تمایل، گردو خرد شده نیز اضافه کنید.
هویج پخته شده را در مرکز مایه قرار داده و با استفاده از پلاستیک، مایه را دور هویج رول کنید. رولت را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خود را بگیرند.
در زمان استراحت رولت در یخچال، سس را آماده کنید. پیاز را پوست کنده و آن را ریز خرد یا رنده کنید و در یک تابه نچسب سرخ کنید.
پس از شفاف و نرم شدن پیازها، ادویهها، رب گوجه فرنگی و سس کچاپ را اضافه کنید و تا زمانی که رب گوجه رنگ عوض کند تفت دهید.
سپس آب جوش را به سس اضافه کرده و اجازه دهید تا سس یکدست شود. پس از آن، رولت را از یخچال خارج کرده و در تابهای دیگر سرخ کنید.
در پایان، سس آماده شده را روی رولت ریخته و آب لیموترش، چوب دارچین و زعفران را به آن اضافه کنید. در تابه را بگذارید و رولت را تا زمانی که به خوبی پخته شود، بپزید.
طرز تهیه رولت مرغ در فر
اگر مایلید رولت را در فر بپزید، کافی است آن را در فری که به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت دو ساعت قرار دهید.
پس از اتمام پخت رولت مرغ، آن را به ظرف سرو منتقل کرده و با انتخابهای تزیینی مورد نظر خود آراسته کنید.