;
راز خوشمزگی کالباس خانگی و نکات پخت کالباس خانگی خوشمزه - مُچُم
راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی و نکات پخت آش گوجه فرنگی خیلی خوشمزه

راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی و نکات پخت آش گوجه فرنگی خیلی خوشمزه

راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی و نکات پخت آش گوجه فرنگی خیلی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش گوجه یکی از خوراک‌های …

راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان و فوت و فن خورش غوره بادمجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان و فوت و فن خورش غوره بادمجان خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان و فوت و فن خورش غوره بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی از …

راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آدانا کباب راز خوشمزگی آدانا کباب و فوت و فن آدانا کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آدانا کباب (انگلیسی: Adana kebabı) …

راز خوشمزگی کالباس خانگی

علت خشک شدن کالباس خانگی کالباس خانگی نواب ابراهیمی طرز تهیه کالباس خانگی با کاور کالباس کالباس خانگی در بطری نوشابه ادویه کالباس خانگی ادویه کالباس خانگی مرغ طرز تهیه کالباس خانگی خانم کامیار طرز تهیه کالباس بازاری

راز خوشمزگی کالباس خانگی و نکات پخت کالباس خانگی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

بسیاری از ما عاشق سوسیس و کالباس هستیم، اما به دلیل مخاطراتی که به همراه مصرف این محصولات غذایی می‌آید، از لذت چشیدن آنها منصرف شده‌ایم. با تهیه خودمان سوسیس و کالباس در خانه، می‌توانیم از لذت طعم سوسیس و کالباس خانگی بدون هیچ گونه نگرانی بهره‌مند شویم.

مواد لازم

سینه‌ی مرغ یا بوقلمون ۵۰۰ گرم

روغن مایع ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

آب و یخ ۱۰۰ گرم

پودر آب پنیر ۱۵ گرم

شیر خشک ۱۵ گرم

شکر ۱ قاشق چای‌خوری

آرد سفید ۷۵ گرم

سیر ۳ حبه

ادویه جات لازم

میخک ۱ عدد

فلفل سفید ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری

زنجبیل ۱/۵ قاشق چای‌خوری

هل سائیده شده ۱/۲ قاشق چای خوری

آویشن ۱ قاشق چای خوری

پودر ریشه‌ی جوز ۱/۴ قاشق چای‌خوری

نمک ۳ قاشق چای خوری

طرز تهیه کالباس خانگی

در فرآیند تهیه کالباس خانگی، می‌توانید از گوشت قرمز بدون چربی، گوشت سینه‌ی مرغ یا گوشت بوقلمون استفاده کنید. همچنین، در صورت تمایل، می‌توانید فلفل دلمه‌ای رنگی، هویج تازه و قارچ را به عنوان تزئین و تنوع از آن در استفاده کنید. برای تهیه این خمیر، شما می‌توانید به این صورت عمل کنید:

ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود.

گوشت منجمد شده را دو بار با ۳ حبه سیر چرخ کنید. (اگر از گوشت مرغ استفاده می‌کنید، ابتدا پوست، چربی و استخوان‌های مرغ را جدا کنید و سپس گوشت را چرخ کنید.)

گوشت چرخ‌کرده، روغن مایع، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را درون غذاساز بریزید و به مدت ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید.

سپس آب و یخ را به مخلوط اضافه کنید.

آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.

در مرحله آخر، نمک و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به رنگ صورتی برسد. (اگر تمایل دارید از هویج، فلفل دلمه‌ای رنگی، قارچ و پسته استفاده کنید، می‌توانید آنها را در این مرحله به مخلوط اضافه کنید.)

سپس خمیر را به کمک چرخ گوشت به محفظه نگهداری کالباس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید. (در صورت تمایل می‌توانید به جای چرخ گوشت و روده از سلفون استفاده کنید. برای این کار، سلفون را پهن کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.)

سپس با کمک سلفون خمیر کالباس را رول کرده و به نحوی که حباب هوا در آن نباشد و خمیر به خوبی فشرده شود.

سه دور سلفون را دور گوشت پیچیده و یک سر آن را با سیم محکم ببندید، سپس از طرف دیگر خمیر را به خوبی فشار دهید و سر دیگر را نیز گره بزنید یا با سیم محکم ببندید.

کالباس را به صورت بخارپز کنید. برای این منظور، آب جوش در یک ظرف بزرگ تا دو سانتی‌متر زیر آب قرار بگیرد تا کالباس در آن به خوبی پخته شود.

کالباس را تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بخارپز کنید.

حالا رول کالباس را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود، سپس برش بزنید. در صورت تمایل، می‌توانید آن را برای مدت طولانی‌تر در فریزر نگهداری کنید.

توجه: اگر کالباس را قبل از سرد شدن برش دهید، بافت آن از هم جدا می‌شود.

راز خوشمزگی کالباس خانگی

میزان استفاده از سیر به تفاوت در سلیقه‌ی افراد وابسته است.

در صورتی که فلفل سفید در دسترس نباشد، می‌توانید فلفل سیاه را به عنوان جایگزین استفاده کنید.

اگر از گوشت قرمز برای تهیه کالباس استفاده می‌کنید، مناسب است مدت بخارپزی آن را بیشتر کنید.

توجه داشته باشید که در صورت تصمیم به استفاده از پسته در کالباس، ضرورت دارد که پسته را از شب قبل به آب بنشینانید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.