راز خوشمزگی کیک آلبالو و فوت و فن کیک آلبالو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک توت فرنگی و نکات کیک توت فرنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک توت فرنگی راز خوشمزگی کیک توت فرنگی و نکات کیک توت فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک توت فرنگی با …
راز خوشمزگی دال عدس و نکات پخت دال عدس و فوت و فن دال عدس خوشمزه
راز خوشمزگی دال عدس راز خوشمزگی دال عدس و نکات پخت دال عدس و فوت و فن دال عدس خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دال عدس، نوعی …
راز خوشمزگی مانی پلو و فوت و فن مانی پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مانی پلو راز خوشمزگی مانی پلو و فوت و فن مانی پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانی پلو، یکی از …
راز خوشمزگی کیک آلبالو
راز خوشمزگی کیک آلبالو و فوت و فن کیک آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کیکها به عنوان دسرها و تنقلات عصرانه در سرتاسر جهان شناخته میشوند و با طعمهای متنوعی مانند میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و غیره پخته میشوند که هر یک طرفداران مختص به خود را دارند. کیکهای میوهای با استفاده از میوههای تازه، به خاطر عطر و طعم دلنشینشان، همواره مورد استقبال قرار میگیرند.
یکی از این کیکهای فصلی و پرطرفدار، کیک آلبالو است که در فصول بهار و تابستان و با رسیدن آلبالوها پخته میشود. این کیک با بهرهگیری از آلبالوی تازه در دستور پخت خود، طعمی خوشایند و منحصر به فرد دارد. در بخش بعدی، دستورالعمل تهیه کیک آلبالو به همراه نکات کلیدی و تکنیکهای خاص پخت کیک ارائه میشود تا شما عزیزان بتوانید این کیک خوش طعم را تهیه کنید.
مواد اولیه برای تهیه کیک آلبالو
تخم مرغ درشت: ۲ عدد
آرد سفید شیرینی: یک و نیم لیوان
شکر: ۱ لیوان
کره: ۱۵۰ گرم
ماست پر چرب: یک دوم لیوان
آلبالو بدون هسته: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری سر پر
وانیل: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک آلبالو
ابتدا، آرد و بکینگ پودر را در کاسهای ریخته، خوب با هم مخلوط کرده و سه بار از الک عبور دهید؛ بعد از آن مخلوط را کنار بگذارید.
آلبالوهایی که هستهشان گرفته شده را در کاسهای دیگر قرار دهید، یک قاشق آرد روی آنها بپاشید و خوب هم بزنید تا آلبالوها پوشیده شوند. در صورت ترش بودن بیش از حد آلبالوها، کمی شکر نیز میتوانید افزوده تا طعم آنها ملایمتر شود.
کرهای که به دمای اتاق رسیده را به کاسهای بریزید، شکر را به آن اضافه کرده و با استفاده از همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا مخلوط کرمی و روشنی به دست آید.
یکی از تخممرغها به همراه وانیل را به مخلوط کره و شکر افزوده، حدود یک دقیقه با همزن بزنید؛ سپس تخممرغ دیگر را اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر هم بزنید.
همزن را کنار گذاشته، کمی از ماست را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک لیسک یا همزن دستی هم بزنید. پس از آن، بخشی از آرد را به مخلوط اضافه کرده، از یک سمت هم بزنید. باقیمانده ماست و آرد را به ترتیب و در سه مرحله اضافه کنید، آرد را فقط تا حدی اضافه نمایید که مایه کیک به غلظت مناسب برسد.
کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیوارههای آن را با کمی روغن چرب کنید. نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و صاف کنید، نیمی از آلبالوها را روی آن پخش کنید. مابقی مایه کیک را اضافه کرده و باقیمانده آلبالوها را روی سطح بریزید.
قالب را چند بار بکوبید تا حبابهای هوا خارج شوند؛ سپس آن را در فر پیشگرمشده به دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخت، با خلال دندان تست کنید. کیک را از فر خارج کرده، خنک کنید و برای تزیین، از پودر قند، آلبالوی تازه یا مربای آلبالو استفاده کنید.
راز خوشمزگی کیک آلبالو
پیش از شروع پخت کیک، مهم است که همه مواد اولیه را به دمای اتاق برسانید؛ بنابراین توصیه میشود که همه مواد را حدود نیم ساعت پیش از آغاز پخت از یخچال خارج سازید.
با توجه به اینکه فرها از نظر دما و زمان پخت متفاوت هستند، ممکن است دما و زمان پیشنهادی در دستور پخت در فر شما به نتیجه متفاوتی بینجامد. نگرانی نداشته باشید، با استفاده مکرر از فر خود، به زودی دما و زمان مناسب برای پخت کیکهای خود را کشف خواهید کرد.
توجه داشته باشید که دمای پیشنهادی در دستورها معمولا بر اساس فر برقی است. در صورت استفاده از فر گازی، دما را ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتیگراد بالاتر تنظیم کنید، اما این نیز به نوع فر شما بستگی دارد و با تجربه، تنظیمات مناسب را پیدا خواهید کرد.
قبل از آغاز به کار، فر را روشن کنید تا گرم شود. فر باید پیش از قرار دادن کیک، به خوبی گرم باشد.
برای دقت بیشتر در اندازهگیریها، بهتر است از یک ترازوی دیجیتال و پیمانههای استاندارد استفاده کنید، زیرا دقت در میزان مواد اولیه برای پخت کیک بسیار مهم است.
در هنگام هم زدن تخممرغ، چند بار مواد اطراف ظرف را با لیسک جمع آوری کنید تا تخممرغ به طور کامل هم بزند و بوی تخممرغ از بین برود.
آرد و سایر مواد خشک را سه بار الک کنید تا بافت کیک سبکتر و هوادارتر شود.
در انتخاب قالب کیک، به اندازه و جنس قالب توجه کنید. قالب باید به اندازهای باشد که بعد از ریختن مواد، ۱/۳ فضای قالب خالی بماند. قالبهای گالوانیزه از جمله بهترین گزینهها برای پخت کیک هستند و در انواع شکلها موجودند.
اگر متوجه شدید که مواد کیک زیادی سفت شده است ولی هنوز آرد باقیمانده، به معنای کافی بودن مقدار آرد اضافه شده است و نیازی به اضافه کردن بقیه نیست.
همچنین، درب فر را قبل از گذشت ۳۰ دقیقه از زمان پخت باز نکنید تا کیک به خوبی پف کند و بافت مناسبی داشته باشد.