راز خوشمزگی سوپ جو و ورمیشل و فوت و فن سوپ جو و ورمیشل خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی دلمه و فوت و فن دلمه برگ مو با سرکه و شکر

راز خوشمزگی دلمه و فوت و فن دلمه برگ مو با سرکه و شکر

راز خوشمزگی دلمه راز خوشمزگی دلمه و فوت و فن دلمه برگ مو با سرکه و شکر و نکات پخت دلمه برگ مو در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

راز خوشمزگی مرغ کره ای و نکات پخت مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ کره ای و نکات پخت مرغ کره ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ کره ای راز خوشمزگی مرغ کره ای و نکات پخت مرغ کره ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ کره‌ای به عنوان …

راز خوشمزگی خورش اناربیج و فوت و فن خورش اناربیج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش اناربیج و فوت و فن خورش اناربیج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش اناربیج راز خوشمزگی خورش اناربیج و فوت و فن خورش اناربیج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش اناربیج، با طعم …

راز خوشمزگی سوپ جو و ورمیشل

راز خوشمزگی سوپ جو و ورمیشل و فوت و فن سوپ جو و ورمیشل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ جو و ورمیشل و فوت و فن سوپ جو و ورمیشل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

سوپ جو و ورمیشل، یکی از سوپ‌های ساده، مغذی و پرطرفدار در سراسر جهان است که با ترکیبی دلچسب از جو، ورمیشل، سبزیجات و مرغ یا گوشت، تهیه می‌شود. این سوپ با طعم ملایم و بافت نرم و لطیفی که دارد، به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی سبک و سالم در برنامه غذایی بسیاری از خانواده‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد. تاریخچه سوپ جو به دوران باستان بازمی‌گردد و به نظر می‌رسد که با کشف جو و استفاده از آن در پخت غذاها، سوپ جو نیز به وجود آمده باشد. در گذشته، جو به عنوان یک غله ارزشمند و سرشار از مواد مغذی شناخته می‌شد و در تهیه انواع غذاها و سوپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت. سوپ جو و ورمیشل نیز به عنوان یکی از سوپ‌های سنتی و محبوب در کشورهای مختلف جهان شناخته می‌شود و با دستورهای متنوعی، متناسب با ذائقه‌های مختلف، تهیه و طبخ می‌شود. امروزه، سوپ جو و ورمیشل با توجه به خواص فراوان و سهولت در تهیه، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است و به عنوان یک غذای سالم و مغذی در برنامه غذایی بسیاری از خانواده‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد.

مواد اولیه برای تهیه سوپ جو و ورمیشل (برای ۴ نفر)

جو پرک: ½ پیمانه

ورمیشل: ½ پیمانه

هویج: ۱ عدد متوسط

سیب زمینی: ۱ عدد متوسط

پیاز: ۱ عدد کوچک

مرغ یا گوشت: ۲۵۰ گرم (اختیاری)

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۸ پیمانه

روغن: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو و ورمیشل

ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

جو پرک را شسته و به مواد اضافه کنید.

آب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد تا جو و سبزیجات نرم شوند.

در صورت تمایل، مرغ یا گوشت پخته و ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید.

ورمیشل را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزد تا ورمیشل نرم شود.

جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد.

سوپ جو و ورمیشل آماده است. می‌توانید آن را با کمی آبلیمو یا لیمو ترش تازه سرو کنید.

راز خوشمزگی سوپ جو و ورمیشل

استفاده از جو پرک با کیفیت

پخت جو و سبزیجات تا کاملا نرم شوند.

استفاده از مرغ یا گوشت با کیفیت (در صورت تمایل)

افزودن ادویه‌های مناسب و به اندازه کافی

جا افتادن سوپ روی حرارت ملایم

نکات تکمیلی

می‌توانید به دلخواه از سایر سبزیجات مانند قارچ، کرفس یا جعفری فرنگی نیز در تهیه سوپ جو و ورمیشل استفاده کنید.

می‌توانید به جای ورمیشل از رشته فرنگی یا رشته پلویی نیز استفاده کنید.

۱۰ مورد از خواص سوپ جو و ورمیشل

منبع غنی فیبر

حاوی ویتامین‌های گروه B و E

سرشار از مواد معدنی مانند آهن، روی و منیزیم

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت قلب و عروق

کاهش کلسترول خون

کنترل قند خون

بهبود هضم

پیشگیری از یبوست

کمک به کاهش وزن

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.