;
راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای و فوت و فن جوجه کباب تابه ای خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی پیتزا و فوت و فن و راز کش آمدن پنیر پیتزا

راز خوشمزگی پیتزا و فوت و فن و راز کش آمدن پنیر پیتزا

راز خوشمزگی پیتزا راز خوشمزگی پیتزا و فوت و فن و راز کش آمدن پنیر پیتزا در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نکات اولیه پیتزا برای پخت پیتزا، خمیر …

راز خوشمزگی خورشت بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه

راز خوشمزگی خورشت بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه

راز خوشمزگی خورشت بامیه راز خوشمزگی خورشت بامیه و چاشنی برای غلیظ شدن خورشت بامیه و نکات خورش بامیه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بامیه یکی از …

مدل لباس آینه دوزی + زیباترین و جذاب ترین لباس های دوخته شده با هنر آینه دوزی

مدل لباس آینه دوزی + زیباترین و جذاب ترین لباس های دوخته شده با هنر آینه دوزی

مدل لباس آینه دوزی مدل لباس آینه دوزی + زیباترین و جذاب ترین لباس های دوخته شده با هنر آینه دوزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …

راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بدون سیخ طرز تهیه جوجه کباب تابه ای آبدار خوشمزه ترین جوجه کباب تابه ای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی سس مخصوص جوجه کباب تابه ای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای چرخ شده طرز تهیه جوجه کباب تابه ای آبدار نی نی سایت نرم شدن جوجه تا

راز خوشمزگی جوجه کباب تابه ای و فوت و فن جوجه کباب تابه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

جوجه کباب از جمله کباب‌های بسیار محبوب و شناخته‌شده در میان غذاهای ایرانی است و به همین خاطر، دستورالعمل‌های گوناگونی برای آماده‌سازی آن وجود دارد. یکی از این روش‌ها، جوجه کباب پخته‌شده در تابه است که توسط بانوان خانه به خوبی پذیرفته شده است.

پخت جوجه کباب در تابه نه تنها باعث کاهش به هم ریختگی و کثیفی می‌شود، بلکه برای بانوان خانه‌دار، روشی بسیار آسان‌تر و سریع‌تر به شمار می‌رود. این نوع جوجه کباب می‌تواند هم با استفاده از سیخ‌های چوبی و هم بدون آن‌ها تهیه شود، بسته به ترجیح شخصی.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب تابه ای

کره ۵۰ گرم

پیاز بزرگ ۱ عدد

مرغ متوسط ۱ عدد

گوجه فرنگی ۴ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

روغن مایع به مقدار لازم

زعفران دم کرده ۱ ق غذا خوری

نمک ، پودر سیر و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

برای آماده‌سازی جوجه کباب تابه‌ای، ابتدا مرغ را پاک کنید و به قطعات مناسب برای کباب تقطیع نمایید، سپس آن را بشویید و خوب آبکش کنید. اجازه دهید مرغ کاملاً خشک شود تا هرگونه رطوبت اضافی از بین برود. در صورت تمایل، می‌توانید مرغ را با آبلیمو، ماست و سایر مواد طعم‌دار کنید تا مزه‌دار شود.

این روش اجازه می‌دهد که جوجه کباب را حتی بدون پیش طعم‌دار کردن به طور مستقیم طبخ کنید. برای این کار، تابه‌ای مناسب را روی شعله قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا سطح تابه به آرامی چرب شود، سپس قطعات مرغ را در تابه چیده و پخت را آغاز کنید.

استفاده از تابه‌های چدنی یا تفلون توصیه می‌شود تا از چسبیدن مرغ به کف تابه جلوگیری شود. پس از قرار دادن مرغ در تابه، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را روی آن بپاشید و درب تابه را بگذارید تا مرغ در حرارت پایین به خوبی سرخ شود.

هنگامی که مرغ پخته شد، زعفران و کره را اضافه کرده و قطعات جوجه را در کره به خوبی تفت دهید تا طعمی نرم و خوشمزه پیدا کنند. سپس فلفل دلمه‌ای و پیاز را خلالی خرد کرده و آن‌ها را در کنار جوجه‌ها در کره سرخ کنید.

گوجه فرنگی‌ها را نیز از وسط نصف کرده و در کنار تابه بچینید تا سرخ شوند. به عنوان یک افزودنی خوشمزه، می‌توانید کنار جوجه کباب تابه‌ای از سیب زمینی‌های سرخ کرده استفاده کنید. در نهایت، جوجه کباب آماده را همراه با نان یا برنج سرو نمایید.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با سیخ

برای تهیه این غذای لذیذ با استفاده از سیخ، ابتدا سیخ‌های چوبی را برای حدود ۲۰ دقیقه درون آب سرد خیس کنید. سپس، قطعات یکنواخت گوشت مرغ را به دقت در سیخ‌ها قرار دهید. بعد از این که گوشت را به سیخ کشیدید، آن‌ها را در تابه مرتب کنید و به طور پیوسته بچرخانید تا جوجه کباب به طور کامل پخته شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.