راز خوشمزگی پفیلا و علت سفت شدن پفیلا و راه حل چیست
مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن
مدل دسته گل مدل دسته گل ساده + شیک ترین و زیباترین مدل های دسته گل برای تبریک تولد و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی
مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …
مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها
مدل سرویس طلا جدید عروس مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
راز خوشمزگی پفیلا
راز خوشمزگی پفیلا و علت سفت شدن پفیلا و راه حل چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نکات پخت پفیلا : ذرتی که با نام اصلی پاپکورن شناخته میشود، یکی از تنقلات قدیمی و محبوب در ایالات متحده آمریکا است.
پاپکورن قدیمیترین ذرت مربوط به ۵۶۰۰ سال پیش است که توسط هربرت دیک در غار بت مکزیک کشف شد.
شواهدی نیز وجود دارد که به وجود پاپکورن در آمریکای مرکزی و جنوبی، به ویژه در پرو، گواتمالا و مکزیک اشاره میکند.
سرخپوستان نه تنها برای خوردن ذرت پاپکورن بلکه برای تزیین لباس و زیورآلات از دانههای آن استفاده میکردند.
اختراع اولین ماشین تجاری برای تولید پاپکورن در سال ۱۸۶۵ توسط چارلز کرتورز در شیکاگو صورت گرفت و از آن پس، این خوراکی به یکی از محبوبترین تنقلات در آمریکا تبدیل شد. دستگاه تولید پاپکورن در شکل یک ماشین سیار بود. رواج مصرف پاپکورن همزمان با رشد صنعت نمایش تئاتر بود و فروشندههای آن در اطراف سالنهای تئاتر، با استفاده از ماشینهای سیار، پاپکورن را تهیه و به فروش میرساندند. امروزه نیز این خوراکی خوشمزه از محبوبترین تنقلات برای تماشای فیلم در سینما یا خانه به شمار میرود.
طرز تهیه پفیلا در قابلمه
برای تهیه پاپکورن در قابلمه، لازم نیست ذرت را خیس کنید. هر زمان که به آن اشتیاق کردید، میتوانید پاپکورن درست کنید. مواد لازم شامل ذرت خشک، نمک و یک کمی روغن (تقریباً یک یا دو قاشق غذاخوری برای چرب کردن قابلمه) است.
برای تهیه پاپکورن در قابلمه، پیشنهاد میکنم از قابلمه رویی استفاده کنید. این نوع قابلمه سریعاً داغ میشود و دمای بالایی را دارد. اما قابلمههای رویی بهترین گزینه برای باز شدن ذرتها هستند. همچنین، میتوانید از قابلمههای ماهیتابه نیز استفاده کنید. اما قابلمههای استیل به خوبی قابلمههای رویی ذرتها را باز نمیکنند و قابلمههای چدن نیز برای این منظور مناسب نیستند.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و در ته قابلمه حدود ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن بریزید تا ته قابلمه چرب شود.
ذرتها را به صورت پخش شده در ته قابلمه قرار دهید، به طوری که روی هم قرار نگیرند تا همه آنها به یکنواختی دما ببینند. در صورت تمایل به تهیه مقدار بیشتری پاپکورن، از یک قابلمه بزرگتر استفاده کنید.
توجه: در این مرحله نمک به ذرتها اضافه نکنید، زیرا نمکها به ذرت چسبیده و در ته قابلمه باقی میمانند.
حرارت گاز را به متوسط تنظیم کنید و درب قابلمه را بهطور کامل بسته نکنید. به جای آن،درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا بخار خروجی داشته باشد و پفیلاها خیس نشوند. میتوانید یک عدد آبکش رویی را روی قابلمه قرار دهید.
در زمان درست کردن پاپکورن خانگی، درب قابلمه را بسته نکنید تا داخل قابلمه بخار تشکیل نشود و ذرتها به خوبی باز شوند.
حدود ۴ الی ۶ دقیقه طول میکشد تا صدای ترکیدن ذرتها بلند شود و آنها شروع به باز شدن کنند. در این مرحله، درب قابلمه را بردارید تا پفیلاها به بیرون پرتاب شوند.
وقتی صدای ترکیدن ذرتها کم شد، قابلمه را کمی تکان دهید تا همه ذرتها بهطور کامل باز شوند، سپس شعله را خاموش کنید.
توجه کنید که پس از قطع صدای ترکیدن ذرتها، باید سریعاً شعله را خاموش کنید تا پفیلاها نسوزند.
در نهایت، پفیلاها را در یک سینی بریزید و روی آنها نمک بپاشید و مزه دهید.
راز خوشمزگی پفیلا
حین پخت پاپکورن، توصیه میشود حرارت را نه زیاد کنید و نه کم. به جای آن، چند بار قابلمه را تکان دهید تا همه ذرتها به خوبی باز شوند و از نسوزیدن جلوگیری شود.
در حین باز شدن ذرتها، توصیه میشود درب قابلمه را باز نکنید، زیرا پفیلاها به بیرون پرتاب میشوند.
در صورتی که پاپکورنی که درست کردهاید بهطور کامل باز نشده یا سفت بود، ممکن است مشکل از ذرت باشد. اگر ذرت خشکی که استفاده میکنید کیفیت خوبی نداشته باشد، پفیلاها بهطور کامل باز نمیشوند.
همیشه ذرت خشک را در پاکت یا ظرفی سربسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا رطوبت آن را تحت تأثیر قرار ندهد و ذرتها در هنگام تهیه پاپکورن بهخوبی و بهصورت کامل باز شوند.
آموزش تهیه پفیلا فلفلی و گوجه ای
برای افزودن طعم به ذرت بو داده یا پاپ کورن، اگر از مواد خشک مانند پودر گوجه فرنگی یا فلفل استفاده میکنید، زمانی که ذرتها باز شدند، شعله را خاموش کنید. سپس روی پفیلاها در قابلمه که هنوز داغ هستند، پودر گوجه فرنگی یا فلفل را به همراه نمک بپاشید و پفیلاها را بهم بزنید تا طعم دلخواهتان به آنها منتقل شود.
آموزش تهیه پفیلا سرکه ای
طرز تهیه پفیلا سرکهای بسیار آسان است. ابتدا پفیلا ساده را با استفاده از روشی که در بالا توضیح داده شد، آماده کنید. در مرحله بعد، با توجه به تعداد پفیلاهایی که دارید، روی پفیلاهایی که هنوز داغ هستند، یک قاشق سرکه اضافه کنید و آنها را بهم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی سرکه به تمام پفیلاها رسید، کافیست پاپ کورنهای سرکهزده را به مدت چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا رطوبت آنها جذب شود. اگر فری ندارید، پفیلاهای سرکهای را در قابلمه یا ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید، مانند قرار دادن آن روی آب کتری در حال جوشیدن. در این حالت، درب قابلمه باید باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها را بهم بزنید تا رطوبت آنها از بین برود.
خواص پفیلا که احتمالا نمی دانید
پفیلا یک میانوعده سالم و پرانرژی است که حاوی میزان آهن بیشتری نسبت به اسفناج و تخممرغ میباشد. علاوه بر این، پفیلا بدون گلوتن است و به روند استخوانسازی و رفع کمخونی در کودکان بسیار کمک میکند.
پفیلا و پوست آن حاوی آنتیاکسیدانهای مفید به نام پلیفنولها هستند که در مبارزه با رادیکالهای آزاد در بدن کمک میکنند. به همین دلیل، مصرف پفیلا میتواند به پیشگیری از بیماریهای قلبی و آسیبهای سلولی کمک کند. همچنین، پفیلا دارای فرولیک اسید است که در غذاهایی مانند برنج، جو، لوبیا و سایر دانههای کامل یافت میشود.
این میانوعده حاوی ویتامین E است که به جلوگیری از پیری و زیبایی پوست کمک میکند. همچنین، پفیلا دارای مقدار زیادی پروتئین و فیبر است. به علاوه، به دلیل داشتن فیبر بالا، مصرف پفیلا به کنترل اشتهای کاذب کمک بسیار میکند و احساس سیری بیشتری به همراه دارد. سه فنجان پفیلا تنها ۹۳ کالری دارد، که در مقابل خوراکیهای مشابه مانند چیپس و پفک، کمکالریتر و سالمتر است.