راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف و فوت و فن ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی خورش لوبیا سفید و فوت و فن خورش لوبیا سفید خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش لوبیا سفید و فوت و فن خورش لوبیا سفید خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش لوبیا سفید راز خوشمزگی خورش لوبیا سفید و فوت و فن خورش لوبیا سفید خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اگر به …

راز خوشمزگی شامی گیلانی و فوت و فن شامی گیلانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شامی گیلانی و فوت و فن شامی گیلانی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شامی گیلانی راز خوشمزگی شامی گیلانی و فوت و فن شامی گیلانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شامی گیلانی، این غذای …

راز خوشمزگی املت اسفناج و فوت و فن املت اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی املت اسفناج و فوت و فن املت اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی املت اسفناج راز خوشمزگی املت اسفناج و فوت و فن املت اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. املت اسفناج یک غذای ساده، …

راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف

ساندویچ رست بیف نواب ابراهیمی طرز تهیه ساندویچ رست بیف مرغ طرز تهیه رست بیف ارمنی ساندویچ رست بیف ارمنی طرز تهیه رست بیف ساناز مینایی ساندویچ رست بیف ایتالیایی طرز تهیه رست بیف ریش ریش طرز تهیه ساندویچ رست بیف با گوشت گوسفندی

راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف و فوت و فن ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

ساندویچ رست بیف، با طعمی لذیذ، در منوی بسیاری از رستوران‌ها خودنمایی می‌کند و ریشه‌هایی در فرهنگ آشپزی انگلستان دارد، جایی که روش پخت آن در فر مرسوم است. این ساندویچ با استفاده از برش‌هایی از گوشت گاو آماده می‌شود و یکی از مشهورترین نمونه‌هایش در سواحل شمالی ماساچوست پیدا می‌شود، جایی که مردم معتقدند این ساندویچ در سال ۱۹۵۱ توسط ساکنان آن منطقه ابداع شده است. ساندویچ رست بیف هم با نان گرد و هم با نان معمولی سرو می‌شود و اغلب همراه با سس مایونز یا پنیر آمریکایی عرضه می‌گردد. این ساندویچ را می‌توان هم به صورت گرم و هم به صورت سرد میل کرد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ رست بیف

گوشت گوساله ۳۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

قارچ ۲۵۰ گرم

پنیر ورقه ای به میزان لازم

کاهو خرد شده به میزان لازم

سس فرانسوی ۲ ق غذا خوری

نان ساندویچی به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه، پودر سیر،کاری، رزماری، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

برای تهیه ساندویچ رست بیف، ابتدا گوشت گوساله را به قطعات کوچک تقسیم کنید و آن را در یک قابلمه با کمی روغن و بدون افزودن هیچ ماده دیگری، تفت دهید تا تکه‌های گوشت به خوبی برشته شوند. پس از آنکه گوشت آب انداخت، پیاز خرد شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. در ادامه، ادویه‌جات شامل پودر پیاز، رزماری، آویشن، فلفل سیاه، کاری و پودر سیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس، کمی آب جوش به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به طور کامل بپزد و در نهایت یک سس غلیظ به همراه گوشت‌های پخته شده خواهید داشت. گوشت‌ها را از سس خارج کرده، ریش ریش کرده و کنار بگذارید.

قارچ‌ها را بشویید، برش بزنید و با آبلیمو تازه طعم‌دار کنید تا رنگشان تیره نشود. سپس، قارچ‌ها را در یک تابه با حرارت بالا تفت دهید و پس از چند لحظه، گوشت‌های ریش ریش شده را به قارچ اضافه کرده و تفت دهید تا مخلوط شوند. زیاده‌روی در سرخ کردن گوشت ممکن است به خشک شدن و از دست دادن آب گوشت منجر شود. در پایان، سس آب گوشت را اضافه کرده و هم بزنید تا سس حالت ژله‌ای خود را از دست بدهد و کمی نمک اضافه کنید. سپس رست بیف را از روی حرارت بردارید.

نان ساندویچ را آماده کرده و با سس فرانسوی بمالید، کمی کاهو خرد شده و پنیر ورقه‌ای روی آن قرار دهید و مخلوط رست بیف را داخل نان قرار دهید. ساندویچ را برای مدت کوتاهی درون فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود و سپس آن را سرو کنید.

راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف

برای افزودن به مواد داخل ساندویچ، می‌توانید از گوجه فرنگی حلقه‌ای یا چیپس به عنوان انتخابی دلخواه استفاده نمایید. برای ارائه طعمی منحصربه‌فرد به رست بیف، افزودن کمی گشنیز و ریحان خشک به ترکیب گوشتی توصیه می‌شود که به آن عطر و طعم ایتالیایی می‌بخشد. مراقب باشید ساندویچ را بیش از حد در فر نگه ندارید، زیرا ممکن است باعث خشک شدن آن شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.