راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف و فوت و فن ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش لوبیا سفید و فوت و فن خورش لوبیا سفید خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش لوبیا سفید راز خوشمزگی خورش لوبیا سفید و فوت و فن خورش لوبیا سفید خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اگر به …
راز خوشمزگی شامی گیلانی و فوت و فن شامی گیلانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شامی گیلانی راز خوشمزگی شامی گیلانی و فوت و فن شامی گیلانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شامی گیلانی، این غذای …
راز خوشمزگی املت اسفناج و فوت و فن املت اسفناج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی املت اسفناج راز خوشمزگی املت اسفناج و فوت و فن املت اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. املت اسفناج یک غذای ساده، …
راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف
راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف و فوت و فن ساندویچ رست بیف خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ساندویچ رست بیف، با طعمی لذیذ، در منوی بسیاری از رستورانها خودنمایی میکند و ریشههایی در فرهنگ آشپزی انگلستان دارد، جایی که روش پخت آن در فر مرسوم است. این ساندویچ با استفاده از برشهایی از گوشت گاو آماده میشود و یکی از مشهورترین نمونههایش در سواحل شمالی ماساچوست پیدا میشود، جایی که مردم معتقدند این ساندویچ در سال ۱۹۵۱ توسط ساکنان آن منطقه ابداع شده است. ساندویچ رست بیف هم با نان گرد و هم با نان معمولی سرو میشود و اغلب همراه با سس مایونز یا پنیر آمریکایی عرضه میگردد. این ساندویچ را میتوان هم به صورت گرم و هم به صورت سرد میل کرد.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ رست بیف
گوشت گوساله ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
پنیر ورقه ای به میزان لازم
کاهو خرد شده به میزان لازم
سس فرانسوی ۲ ق غذا خوری
نان ساندویچی به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه، پودر سیر،کاری، رزماری، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ رست بیف
راز خوشمزگی ساندویچ رست بیف
برای افزودن به مواد داخل ساندویچ، میتوانید از گوجه فرنگی حلقهای یا چیپس به عنوان انتخابی دلخواه استفاده نمایید. برای ارائه طعمی منحصربهفرد به رست بیف، افزودن کمی گشنیز و ریحان خشک به ترکیب گوشتی توصیه میشود که به آن عطر و طعم ایتالیایی میبخشد. مراقب باشید ساندویچ را بیش از حد در فر نگه ندارید، زیرا ممکن است باعث خشک شدن آن شود.