راز خوشمزگی ترشی قارچ و فوت و فن ترشی قارچ خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی لوبیا چیتی و ادویه خوراک لوبیا چیتی و علت سیاه شدن آن

راز خوشمزگی لوبیا چیتی و ادویه خوراک لوبیا چیتی و علت سیاه شدن آن

راز خوشمزگی لوبیا چیتی راز خوشمزگی لوبیا چیتی و ادویه خوراک لوبیا چیتی و علت سیاه شدن آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی خوراک لوبیا : …

راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو حرفه ای و رستورانی چیست

راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو حرفه ای و رستورانی چیست

راز خوشمزگی ژیگو راز خوشمزگی ژیگو و نکات پخت ژیگو حرفه ای و رستورانی چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ژیگو یک مخلوط فرانسوی است که از گوشت …

راز خوشمزگی باتر میلک و فوت و فن باتر میلک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باتر میلک و فوت و فن باتر میلک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باتر میلک راز خوشمزگی باتر میلک و فوت و فن باتر میلک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. باترمیلک، که در زبان …

راز خوشمزگی ترشی قارچ

طرز تهیه ترشی قارچ عمه لیلا ترشی قارچ مخلوط ترشی قارچ مکزیکی طرز تهیه ترشی قارچ با گوجه فیلم ترشی قارچ طرز تهیه ترشی قارچ و گل کلم ترشی قارچ و ذرت طرز تهیه ترشی قارچ با رب انار

راز خوشمزگی ترشی قارچ و فوت و فن ترشی قارچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

ترشی قارچ، نوعی از ترشی است که با استفاده از قارچ به عنوان ماده اصلی تهیه می‌شود. قارچ‌های مورد استفاده در این ترشی معمولاً از نوع دکمه‌ای یا جنگلی هستند و به صورت درسته یا خرد شده به کار می‌روند.

مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ

قارچ

سرکه

آب

نمک

سبزیجات معطر (سیر، فلفل، ترخون، نعناع و …)

ادویه جات (زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز و …)

طرز تهیه ترشی قارچ

قارچ‌ها را به خوبی بشویید و در آبکش بگذارید تا خشک شوند.

در یک قابلمه، آب و سرکه را به همراه نمک مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

سبزیجات معطر و ادویه جات را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بجوشانید.

قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.

شعله را خاموش کنید و بگذارید تا مخلوط خنک شود.

ترشی را در شیشه‌های استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

ترشی قارچ را می‌توان به صورت فوری یا دیرپز تهیه کرد. در روش فوری، قارچ‌ها فقط به مدت چند دقیقه پخته می‌شوند و پس از سرد شدن، در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می‌شوند. در روش دیرپز، قارچ‌ها به مدت طولانی‌تری پخته می‌شوند و سپس در شیشه ریخته و در مکانی خنک و تاریک نگهداری می‌شوند تا به مرور زمان طعم دار شوند.

ترشی قارچ یک خوراکی خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توان از آن به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف استفاده کرد. همچنین می‌توان از آن به عنوان پیش‌غذا یا میان وعده نیز لذت برد.

راز خوشمزگی ترشی قارچ

برای تهیه ترشی قارچ، از قارچ‌های تازه و سالم استفاده کنید.

قارچ‌ها را قبل از استفاده به خوبی بشویید و خشک کنید.

می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات معطر و ادویه جات برای طعم دادن به ترشی استفاده کنید.

اگر ترشی را به صورت فوری تهیه می‌کنید، حتماً آن را در یخچال نگهداری کنید.

برای تهیه ترشی دیرپز، از شیشه‌های استریل شده استفاده کنید و شیشه‌ها را در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.