راز خوشمزگی کیک توت فرنگی و نکات کیک توت فرنگی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مرغ و ادویه برای خوشمزه شدن مرغ رستورانی

راز خوشمزگی مرغ و ادویه برای خوشمزه شدن مرغ رستورانی

راز خوشمزگی مرغ راز خوشمزگی مرغ و ادویه برای خوشمزه شدن مرغ رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در مهمانی‌های ایرانی، …

راز خوشمزگی دسر شیر کاکائو و فوت و فن دسر شیر کاکائو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دسر شیر کاکائو و فوت و فن دسر شیر کاکائو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دسر شیر کاکائو راز خوشمزگی دسر شیر کاکائو و فوت و فن دسر شیر کاکائو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دسر …

راز خوشمزگی بلدرچین شکم پر و فوت و فن بلدرچین شکم پر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بلدرچین شکم پر و فوت و فن بلدرچین شکم پر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بلدرچین شکم پر راز خوشمزگی بلدرچین شکم پر و فوت و فن بلدرچین شکم پر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بلدرچین …

راز خوشمزگی کیک توت فرنگی

طرز تهیه کیک توت فرنگی فرانسوی کیک توت فرنگی با شیر کیک توت فرنگی کافی شاپی کیک توت فرنگی با ماست طرز تهیه کیک توت فرنگی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه کیک توت فرنگی صورتی کیک توت فرنگی در قابلمه کیک توت فرنگی قرمز

راز خوشمزگی کیک توت فرنگی و نکات کیک توت فرنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کیک توت فرنگی با شربت توت فرنگی، یک دسر خوشمزه با مواد رایج است: تخم مرغ، شکر، آرد، وانیل، روغن، خامه ترش، بیکینگ پودر و نمک. برای این کیک، تنها به ۹۰۰ گرم توت فرنگی نیاز دارید که در داخل کیک پخش شده و سپس با شربت توت فرنگی تزئین می‌شود. اگر به دنبال افزایش محتوای پروتئینی هستید، خامه ترش را با ماست یونانی جایگزین کنید.

این کیک در هر وعده دارای محتوای کالری و مواد مغذی معینی است: حدود ۳۶۸ کالری، ۱۶ گرم چربی، ۵۱ گرم کربوهیدرات و ۴ گرم پروتئین.

مواد لازم

۲ تخم بزرگ که به دمای اتاق رسیده باشند

۱ پیمانه شکر گرانول

۱ پیمانه خامه ترش

۱/۲ پیمانه روغن زیتون سبک یا روغن نباتی

۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

۲ پیمانه آرد همه منظوره ( به درستی اندازه گیری شود)

۲ قاشق غذاخوری پودر بیکینگ

۱/۴ قاشق غذاخوری نمک

توت فرنگی ۳۴۰ گرم

۱ قاشق غذاخوری پودر شکر یا قند برای گرد و غبار، اختیاری

مواد لازم برای شربت توت فرنگی

توت فرنگی ۴۵۰ گرم خرد شده

۱/۴ پیمانه شکر گرانول

شربت توت فرنگی تنها ۲ ماده تشکیل دهنده (توت فرنگی و شکر) دارد و به سرعت در یک غذا ساز یا مخلوط کن تهیه می شود.

طرز تهیه کیک توت فرنگی

برای پخت کیک توت فرنگی، ابتدا تابه فر را با کره یا روغن چرب کنید و کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید. فر را قبل از شروع به ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

آماده‌سازی ۳۴۰ گرم توت فرنگی: نیمی از توت‌ها را به شکل مکعب برش بزنید و نیم دیگر را نصف کنید.

در یک کاسه بزرگ، با یک میکسر دستی یا برقی، ۲ عدد تخم مرغ و ۱ پیمانه شکر را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرمی و روشن شود.

۱ پیمانه خامه ترش، ۱/۲ پیمانه روغن و ۱ قاشق غذاخوری وانیل را اضافه کرده و با سرعت کم مخلوط کنید تا یکدست شود.

در کاسه کوچکتری، ۲ پیمانه آرد، ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و ۱/۴ قاشق غذاخوری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط آردی را با سرعت متوسط به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا ترکیب شود.

نصف خمیر را در تابه فر ریخته، توت فرنگی‌های مکعبی شده را اضافه کنید و سپس باقیمانده خمیر را روی آن پخش کنید. توت فرنگی‌های نصف شده را با برش رو به پایین روی خمیر قرار دهید و آن‌ها را کمی فشار دهید. کیک را در فر گرم شده به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون آید. پس از پخت، کیک را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در تابه استراحت دهید و سپس آن را از تابه خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.

برای جدا کردن کیک از لبه‌های تابه، از یک کفگیر نازک استفاده کنید و سپس آن را به بشقاب کیک منتقل کنید. در صورت تمایل، کمی پودر قند روی کیک بپاشید و با ریختن شربت توت فرنگی روی کیک، آن را سرو کنید.

همزمان با پخت کیک، شربت توت فرنگی را آماده کنید: ۴۵۰ گرم توت فرنگی و ۱/۴ پیمانه شکر را در مخلوط کن یا غذاساز ترکیب کرده و پوره کنید.

راز خوشمزگی کیک توت فرنگی

استفاده از تخم مرغ‌هایی که دمای اتاق دارند: برای رساندن تخم مرغ‌های سرد به دمای اتاق، آنها را برای ۵ تا ۷ دقیقه در کاسه‌ای از آب گرم (ولرم) قرار دهید. پس از این مدت، آنها را با دقت خشک کنید تا برای استفاده در دستور پخت آماده شوند.

عدم افراط در مخلوط کردن خمیر: به محض اینکه آرد به خوبی با سایر مواد ترکیب شد، مخلوط کردن را متوقف کنید. بیش از حد مخلوط کردن خمیر می‌تواند باعث شود کیک سفت و متراکم شود.

دقت در اندازه‌گیری آرد: هنگام اندازه‌گیری آرد، آن را به آرامی در پیمانه اندازه‌گیری خشک بریزید و با استفاده از لبه‌ای صاف، سطح پیمانه را صاف کنید. به یاد داشته باشید که روی پیمانه فشار وارد نکنید، زیرا فشار دادن باعث فشرده شدن آرد و در نتیجه افزایش ۲۵٪ حجم آرد می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.