راز خوشمزگی املت نودل و نکات پخت املت نودل خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش امام حسین و نکات پخت آش امام حسین خوشمزه

راز خوشمزگی آش امام حسین و نکات پخت آش امام حسین خوشمزه

راز خوشمزگی آش امام حسین راز خوشمزگی آش امام حسین و نکات پخت آش امام حسین خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش گندم یزدی یکی از دستورهای …

راز خوشمزگی شیر و دارچین و فوت و فن شیر و دارچین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیر و دارچین و فوت و فن شیر و دارچین خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیر و دارچین راز خوشمزگی شیر و دارچین و فوت و فن شیر و دارچین خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیر …

راز خوشمزگی آش فاطمه زهرا و فوت و فن آش فاطمه زهرا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش فاطمه زهرا و فوت و فن آش فاطمه زهرا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش فاطمه زهرا راز خوشمزگی آش فاطمه زهرا و فوت و فن آش فاطمه زهرا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …

راز خوشمزگی املت نودل

 نودل برای صبحانه نی نی سایت پاستا با نودل طرز تهیه نودل با کالباس نودل با چی خوشمزه میشه طرز تهیه نودل با ذرت طرز تهیه نودل باربیکیو چگونه ادویه نودل درست کنیم طرز تهیه نودل با شیر و قارچ

راز خوشمزگی املت نودل و نکات پخت املت نودل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

نودل می‌تواند برای وعده صبحانه نیز استفاده شود! تهیه املت با ترکیبی از نودل، ژامبون و تخم‌مرغ، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دنیا را فراهم می‌کند. ابتدا، نودل را طبق روش معمول در آب جوش بپزید و سپس آن را آبکشی کنید. بعد، نودل پخته شده را داخل یک ماهیتابه گرم شده بریزید و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید. نودل و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و صاف کنید. در مرحله بعد، ژامبون و پنیر را افزوده و کمی صبر کنید تا عطر و طعم مواد با یکدیگر ترکیب شوند.

مواد لازم

نودل ۱ بسته

تخم مرغ ۵ عدد

پیاز ۱ عدد درشت

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

فلفل دلمه ای ۱ عدد

پودر سیر ½ قاشق چایخوری

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آویشن و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه املت نودل

برای درست کردن املت نودل صبحانه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه‌ای مناسب تفت می‌دهیم تا رنگ آن طلایی شود. سپس، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کرده و ادویه‌ها را با پیاز تفت می‌دهیم تا ترکیب یکنواختی حاصل شود.

در مرحله بعدی، فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را اضافه می‌کنیم و با پیاز کمی تفت می‌دهیم تا نرم شود. پس از آن، گوجه‌فرنگی‌های پوست گرفته و نگینی خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

سپس، کمی پودر سیر و نمک به تابه افزوده و اجازه می‌دهیم آب اضافه تبخیر شود. در همین زمان، نودل را در قابلمه‌ای با آب جوش به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم تا نرم شود.

پس از آبکش کردن نودل، آن را به تابه اضافه کرده و با سایر مواد تفت می‌دهیم. وقتی مواد به روغن افتادند، تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

تخم‌مرغ‌ها و کمی ادویه را به تابه اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا بپزند. سپس، پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و در تابه را می‌گذاریم تا پنیر آب شود (برای طلایی شدن پنیر می‌توان املت را چند دقیقه در فر گریل قرار داد).

پس از آب شدن پنیر، برای تزیین املت می‌توانیم پیازچه یا جعفری خرد شده روی آن بریزیم. در نهایت، املت را در ظرف مورد نظرمان کشیده، مانند پیتزا برش می‌زنیم و به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

طرز تهیه املت نودل با قارچ

اگر مایل به افزودن قارچ به املت خود هستید، برای همان مقدار مواد اولیه، ۲۰۰ گرم قارچ را حلقه‌ای برش دهید و زمانی که فلفل دلمه‌ای به اندازه کافی نرم شد، آن‌ها را به تابه اضافه کنید. برای جلوگیری از تیرگی قارچ در هنگام تفت، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن افزوده و تفت دهید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.