راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پاستا سوسیس دودی و فوت و فن پاستا سوسیس دودی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پاستا سوسیس دودی راز خوشمزگی پاستا سوسیس دودی و فوت و فن پاستا سوسیس دودی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پاستا …
راز خوشمزگی کیک پرتقال و فوت و فن کیک پرتقال خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک پرتقال راز خوشمزگی کیک پرتقال و فوت و فن کیک پرتقال خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک پرتقال، این شیرینی …
راز خوشمزگی مرغ زعفرانی و فوت و فن مرغ زعفرانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مرغ زعفرانی راز خوشمزگی مرغ زعفرانی و فوت و فن مرغ زعفرانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مرغ زعفرانی، یکی از …
راز خوشمزگی ترتیلا
راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نان ترتیلا، که در زبان اسپانیایی به معنی “کیک کوچک” است و به صورت محلی “ترتیا” تلفظ میشود (با حذف صدای “ل” در کلمه)، یک نوع نان مرسوم در آشپزی مکزیکی است. این نان به طور سنتی با آرد ذرت مخصوص مکزیکی تهیه میشود، اما آرد ذرت معمولی برای پخت آن مناسب نیست. در دستورالعملهای متفاوت، برای دستیابی به نتیجهای بهتر، گاهی از آرد گندم به جای آرد ذرت استفاده میشود.
ترتیلاهایی که با ترکیب آرد گندم و آرد ذرت تهیه میشوند، به ترتیب فلاور ترتیلا و کرن ترتیلا نامیده میشوند. ترتیلاهای گندمی، به دلیل داشتن بافتی نرمتر، طرفداران بیشتری دارند. در مقابل، ترتیلاهای ذرتی به خاطر طعم متمایز و کالری پایینتر خود، دارای طرفداران خاص خود هستند. این نان در تهیه غذاهایی مانند تاکو، انواع ساندویچ و چیپس تورتیلا کاربرد دارد.
مواد لازم
۲ فنجان (۲۸۳ گرم) آرد کامل سبوس دار