راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک یک تخم مرغی و فوت و فن کیک یک تخم مرغی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک یک تخم مرغی راز خوشمزگی کیک یک تخم مرغی و فوت و فن کیک یک تخم مرغی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی ماهی و نکات پخت ماهی و بهترین طعم دهنده ماهی
راز خوشمزگی ماهی راز خوشمزگی ماهی و نکات پخت ماهی و بهترین طعم دهنده ماهی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بوی نامطبوع نشانه کهنگی ماهی را معرفی میکند؛ …
راز خوشمزگی آش حلیم با جو و فوت و فن آش حلیم با جو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش حلیم با جو راز خوشمزگی آش حلیم با جو و فوت و فن آش حلیم با جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی ترتیلا
راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نان ترتیلا، که در زبان اسپانیایی به معنی “کیک کوچک” است و به صورت محلی “ترتیا” تلفظ میشود (با حذف صدای “ل” در کلمه)، یک نوع نان مرسوم در آشپزی مکزیکی است. این نان به طور سنتی با آرد ذرت مخصوص مکزیکی تهیه میشود، اما آرد ذرت معمولی برای پخت آن مناسب نیست. در دستورالعملهای متفاوت، برای دستیابی به نتیجهای بهتر، گاهی از آرد گندم به جای آرد ذرت استفاده میشود.
ترتیلاهایی که با ترکیب آرد گندم و آرد ذرت تهیه میشوند، به ترتیب فلاور ترتیلا و کرن ترتیلا نامیده میشوند. ترتیلاهای گندمی، به دلیل داشتن بافتی نرمتر، طرفداران بیشتری دارند. در مقابل، ترتیلاهای ذرتی به خاطر طعم متمایز و کالری پایینتر خود، دارای طرفداران خاص خود هستند. این نان در تهیه غذاهایی مانند تاکو، انواع ساندویچ و چیپس تورتیلا کاربرد دارد.
مواد لازم
۲ فنجان (۲۸۳ گرم) آرد کامل سبوس دار