راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کیک یک تخم مرغی و فوت و فن کیک یک تخم مرغی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک یک تخم مرغی و فوت و فن کیک یک تخم مرغی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک یک تخم مرغی راز خوشمزگی کیک یک تخم مرغی و فوت و فن کیک یک تخم مرغی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی ماهی و نکات پخت ماهی و بهترین طعم دهنده ماهی

راز خوشمزگی ماهی و نکات پخت ماهی و بهترین طعم دهنده ماهی

راز خوشمزگی ماهی راز خوشمزگی ماهی و نکات پخت ماهی و بهترین طعم دهنده ماهی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بوی نامطبوع نشانه کهنگی ماهی را معرفی می‌کند؛ …

راز خوشمزگی آش حلیم با جو و فوت و فن آش حلیم با جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش حلیم با جو و فوت و فن آش حلیم با جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش حلیم با جو راز خوشمزگی آش حلیم با جو و فوت و فن آش حلیم با جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی ترتیلا

نان ترتیلا از کجا بخریم موارد مصرف نان ترتیلا نان ترتیلا سحر غذا با نان تورتیلا نان ترتیلا دیجی کالا نان ترتیلا سه نان خرید نان تورتیلا نان تورتیلا مکزیکی

راز خوشمزگی ترتیلا و نکات پخت ترتیلا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

نان ترتیلا، که در زبان اسپانیایی به معنی “کیک کوچک” است و به صورت محلی “ترتیا” تلفظ می‌شود (با حذف صدای “ل” در کلمه)، یک نوع نان مرسوم در آشپزی مکزیکی است. این نان به طور سنتی با آرد ذرت مخصوص مکزیکی تهیه می‌شود، اما آرد ذرت معمولی برای پخت آن مناسب نیست. در دستورالعمل‌های متفاوت، برای دستیابی به نتیجه‌ای بهتر، گاهی از آرد گندم به جای آرد ذرت استفاده می‌شود.

ترتیلا‌هایی که با ترکیب آرد گندم و آرد ذرت تهیه می‌شوند، به ترتیب فلاور ترتیلا و کرن ترتیلا نامیده می‌شوند. ترتیلا‌های گندمی، به دلیل داشتن بافتی نرم‌تر، طرفداران بیشتری دارند. در مقابل، ترتیلا‌های ذرتی به خاطر طعم متمایز و کالری پایین‌تر خود، دارای طرفداران خاص خود هستند. این نان در تهیه غذاهایی مانند تاکو، انواع ساندویچ و چیپس تورتیلا کاربرد دارد.

مواد لازم

۲ فنجان (۲۸۳ گرم) آرد کامل سبوس دار

نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری نمکیک چهارم فنجان روغن نباتیسه چهارم فنجان آب گرم

طرز تهیه

در کاسه مخلوط‌کن، آرد، بیکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید. سپس، روغن نباتی و آب را افزوده و تنها به اندازه‌ای هم بزنید که خمیر به شکل یک توده شکل گیرد.

از چنگک مخصوص خمیر در همزن برقی استفاده کنید و با سرعت متوسط خمیر را به مدت تقریبی ۲ دقیقه ورز دهید (یا حدود ۵ دقیقه با دست). خمیر باید نرم و انعطاف‌پذیر باشد. در صورت چسبنده بودن بیش از حد، به تدریج یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید تا خمیری قابل انعطاف و کشدار به دست آید. اگر خمیر خشک به نظر می‌رسد، یک قاشق غذاخوری آب به آن بیفزایید.

خمیر را به کاسه‌ای روغن‌زده منتقل کنید. کاسه باید به اندازه‌ای باشد که فضای کافی برای ور آمدن خمیر وجود داشته باشد. خمیر را با پوشش پلاستیکی یا پارچه مرطوب بپوشانید و برای ۱ ساعت به آن استراحت دهید.

خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید (یا برای ترتیلاهای بزرگتر، تعداد کمتری با وزن بیشتر از خمیر تهیه کنید) و آن‌ها را به شکل گرد درآورید. این توپ‌های خمیر را به بشقاب چرب شده منتقل کرده، بپوشانید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

یک ماهیتابه چدنی را روی حرارت متوسط تا بالا گرم کنید.

سطح کار را با آرد پوشانده و یک قطعه خمیر را گرفته، باقیمانده را پوشانده نگه دارید. برای پهن کردن خمیر، وردنه را با آرد آغشته کرده و خمیر را به سمت بالا و پایین حرکت دهید، سپس آن را بچرخانید و برگردانید. این کار را تکرار کنید تا خمیر به قطر حدود ۱۵ سانتی‌متر پهن شود.

ترتیلاها را در ماهیتابه گرم شده قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه پخته، تا حباب‌دار و با لکه‌های قهوه‌ای طلایی شوند.

پس از برگرداندن، ۱۵ ثانیه دیگر پخته تا لکه‌های قهوه‌ای روشن ایجاد شود. مراقب باشید بیش از حد نپزد تا خشک نشود.

ترتیلاهای پخته شده را در ظرفی با درپوش یا کیسه زیپ‌دار با دستمال کاغذی قرار دهید، ببندید و اجازه دهید بخار کنند. سپس با بقیه ترتیلاها همین کار را تکرار کنید.

در صورت داغ شدن بیش از حد ماهیتابه، شعله را به حرارت متوسط کاهش دهید.

ترتیلاها را به مدت چند روز در ظرف دربسته در دمای اتاق یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید.

راز خوشمزگی ترتیلا

چیپس با کیفیت‌تری از نان‌های نازک‌تر به دست می‌آید.

استفاده از آرد نانوایی برای تهیه نان توصیه می‌شود.

پخت نان روی تابه‌های چدنی و ضخیم، که حرارت را به طور یکنواخت منتقل می‌کنند، ایده‌آل است.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.