راز خوشمزگی شامی مرغ و نکات شامی مرغ خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی مارمالاد پرتقال و فوت و فن مارمالاد پرتقالخوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مارمالاد پرتقال و فوت و فن مارمالاد پرتقالخوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مارمالاد پرتقال راز خوشمزگی مارمالاد پرتقال و فوت و فن مارمالاد پرتقالخوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مارمالاد پرتقال، این چاشنی خوش‌طعم …

راز خوشمزگی سالاد لوبیا سفید و نکات تهیه سالاد لوبیا سفید خوشمزه

راز خوشمزگی سالاد لوبیا سفید و نکات تهیه سالاد لوبیا سفید خوشمزه

راز خوشمزگی سالاد لوبیا سفید راز خوشمزگی سالاد لوبیا سفید و نکات تهیه سالاد لوبیا سفید خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد لوبیای سفید، از لوبیای سفید …

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه و نکات پخت آبگوشت سنتی متنجنه

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه و نکات پخت آبگوشت سنتی متنجنه

راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه و نکات پخت آبگوشت سنتی متنجنه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت متنجنه یا مطنجنه یکی از غذاهای …

راز خوشمزگی شامی مرغ

راز ترد شدن کتلت طرز تهیه شامی مرغ ساده طرز تهیه شامی مرغ و سیب زمینی شامی مرغ چرخ کرده علت سفت شدن شامی مرغ راز خوشمزه شدن کتلت نی نی سایت شامی مرغ با برنج شامی مرغ نی نی سایت

راز خوشمزگی شامی مرغ و نکات شامی مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شامی مرغ یک انتخاب عالی برای وعده‌های غذایی است، چرا که تهیه‌ی آن آسان بوده و مواد اولیه‌ی آن به سادگی در دسترس هستند. این غذا نه تنها در وعده‌های معمولی بلکه در مواقع خاص مانند سفره‌های افطار و سحر نیز بسیار مناسب است. شامی مرغ، همچون کوکو، کتلت و غذاهای مشابه، در میان کودکان بسیار محبوب است و آن‌ها از خوردن این نوع غذاها بسیار لذت می‌برند. به خصوص اگر این غذاها با کمترین میزان روغن پخته شوند، نه تنها خوشمزه بلکه سالم و مغذی نیز خواهند بود. از میان انواع غذاهای مبتنی بر نان، شامی مرغ یکی از جذاب‌ترین گزینه‌ها به شمار می‌رود.

مواد لازم

سینه مرغ ۴۰۰ گرم

نخود پخته ۱/۴ پیمانه

پیاز متوسط ۱ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری

جعفری خشک شده ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه به میزان نیاز

بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری(اختیاری)

طرز تهیه شامی مرغ

ابتدا پیاز، مرغ و نخود را با هم چرخ کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

سپس تخم‌مرغ، پودر سوخاری، بیکینگ پودر و انواع ادویه‌ها را به همراه جعفری خرد شده به ترکیب چرخ‌شده اضافه کنید.

مواد را به دقت و به طور کامل با دست ورز دهید تا مخلوط به صورت یکدست درآید.

برای اینکه مایه شامی مرغ بهتر جا بیفتد، آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. من معمولاً مایه شامی و کتلت را از شب قبل آماده می‌کنم که هم طعم بهتری می‌دهد و هم باعث می‌شود مایه چسبندگی بیشتری پیدا کند، که در نتیجه فرم دادن به آن آسان‌تر می‌شود.

پس از استراحت مایه، با دست فرم‌های دلخواه به آن بدهید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا زمانی که رنگ آن طلایی و جذاب شود.

راز های خوشمزگی شامی و کتلت

در دستور تهیه کتلت سیب زمینی، ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده یا چرخ کرده و سپس آب آنها را بگیرید. این اقدام از وا رفتن کتلت جلوگیری می‌کند و در عین حال، کتلت‌هایی با طعم و رنگ بهتری به شما می‌دهد. این که آب سیب زمینی گرفته شود، به ترد شدن کتلت کمک می‌کند.

گاهی برای تهیه کوکو یا کتلت از سیب زمینی پخته استفاده می‌شود، اما باید توجه داشت که کتلت با سیب زمینی پخته به روغن بیشتری برای سرخ شدن نیاز دارد.

استفاده از آرد نخودچی در کتلت گوشت، باعث می‌شود کتلت‌ها پف کنند و بافت ترد و پوک‌تری داشته باشند. همچنین می‌توانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک نیز استفاده کنید. راز خوشمزه‌تر شدن کتلت و شامی، اضافه کردن آرد نخودچی و پودر سوخاری به همراه ادویه‌‌های مورد علاقه به مواد و سپس سرخ کردن آنهاست.

کتلت بدون تخم مرغ نیز قابل تهیه است.

اضافه کردن انواع سبزی‌های معطر خشک یا تازه مانند ترخون و مرزه به مایه کوکو یا شامی، طعم ویژه و فوق العاده‌ای ایجاد می‌کند.

بهترین روش برای خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال و در ظرفی دربسته استراحت دهید.

در تهیه شامی کباب تهرانی و شیرازی، استفاده از تخم مرغ الزامی نیست. میزان مواد اضافه شده باید با دقت رعایت شود.

گوشت بدون ریشه برای تهیه شامی مهم است. اگر از گوشت گوساله استفاده می‌کنید، ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده به آن اضافه کنید تا گوشت خشک نشود.

در تهیه شامی با گوشت مرغ، اضافه کردن ۲ قاشق آب مرغ و کره توصیه می‌شود.

اگر در هنگام سرخ کردن کتلت، روغن کف کرد، روغن را تعویض کنید.

برای زیباتر شدن رنگ کتلت یا کوکو، می‌توانید کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید.

یکی دیگر از رازهای خوشمزه شدن کتلت و شامی، اضافه کردن مقداری زعفران دم کرده به مواد است. این کار طعم آنها را فوق العاده می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.