راز خوشمزگی خورش به قورمه و فوت و فن خورش به قورمه خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی همبرگر با تن ماهی و فوت و فن همبرگر با تن ماهی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی همبرگر با تن ماهی و فوت و فن همبرگر با تن ماهی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی همبرگر با تن ماهی راز خوشمزگی همبرگر با تن ماهی و فوت و فن همبرگر با تن ماهی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی چیکن تیکا ماسالا و فوت و فن چیکن تیکا ماسالا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی چیکن تیکا ماسالا و فوت و فن چیکن تیکا ماسالا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی چیکن تیکا ماسالا راز خوشمزگی چیکن تیکا ماسالا و فوت و فن چیکن تیکا ماسالا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. چیکن …

راز خوشمزگی کیک گلاب و فوت و فن کیک گلاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک گلاب و فوت و فن کیک گلاب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک گلاب راز خوشمزگی کیک گلاب و فوت و فن کیک گلاب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک گلاب یکی از دسرهای …

راز خوشمزگی خورش به قورمه

راز خوشمزگی خورش به قورمه و فوت و فن خورش به قورمه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش به قورمه و فوت و فن خورش به قورمه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

خورش به قورمه، یکی از غذاهای اصیل و خوش‌طعم ایرانی است که ریشه در تاریخ و فرهنگ این سرزمین دارد. اگرچه نام “قورمه” در این غذا به ذهن متبادر می‌شود که با قورمه سبزی ارتباطی داشته باشد، اما در واقع این دو غذا کاملا متفاوت هستند. خورش به قورمه با استفاده از به (میوه)، گوشت، لپه و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و طعمی ملس و دلپذیر دارد. تاریخچه دقیق این خورش به طور قطع مشخص نیست، اما می‌توان گفت که از دیرباز در سفره ایرانیان جای داشته و به عنوان یک غذای مجلسی و محبوب شناخته می‌شده است. استفاده از به در این خورش، نشان از توجه ایرانیان به استفاده از میوه‌ها در غذاها و بهره‌گیری از خواص آن‌ها دارد. امروزه خورش به قورمه همچنان یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است و در مناسبت‌های مختلف و مهمانی‌ها تهیه و سرو می‌شود.

مواد اولیه برای تهیه خورش به قورمه

برای تهیه خورش به قورمه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

گوشت خورشتی (گوسفند یا گوساله): ۵۰۰ گرم

به: ۲ عدد متوسط

لپه: ۱ پیمانه

پیاز: ۱ عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

آب: به میزان لازم

مرحله به مرحله با طرز تهیه خورش به قورمه

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

لپه را اضافه کرده و با مواد تفت دهید.

به‌ها را پوست کنده و خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

آب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بپزد تا گوشت و لپه کاملا نرم شوند و خورش جا بیفتد.

در اواخر پخت، زعفران دم کرده را اضافه کنید و نمک خورش را اندازه کنید.

خورش به قورمه را با برنج سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

راز خوشمزگی خورش به قورمه

راز خوشمزگی خورش به قورمه در استفاده از مواد اولیه با کیفیت، پخت آرام و طولانی مدت و همچنین استفاده از ادویه‌های مناسب است. به علاوه، استفاده از به تازه و رسیده نیز در طعم و عطر خورش بسیار موثر است. برای اینکه خورش به قورمه شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از نکات زیر استفاده کنید:

از گوشت با کیفیت و تازه استفاده کنید.

لپه را حتما از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

به‌ها را کاملا رسیده و شیرین انتخاب کنید.

خورش را با حرارت ملایم و به مدت طولانی بپزید تا جا بیفتد.

در صورت تمایل، می‌توانید از کمی دارچین یا هل نیز در خورش استفاده کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده قلقلی نیز استفاده کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید کمی شکر یا آبلیمو به خورش اضافه کنید تا طعم ملس‌تری داشته باشد.

خورش به قورمه را می‌توانید با انواع پلو، نان یا حتی به تنهایی سرو کنید.

این خورش را می‌توانید به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید و در صورت نیاز گرم کنید و سرو کنید.

۱۰ مورد از خواص خورش به قورمه

تقویت سیستم ایمنی بدن به دلیل وجود ویتامین C در به

بهبود سلامت قلب و عروق به دلیل وجود پتاسیم در به

کمک به کاهش وزن به دلیل فیبر بالای لپه

بهبود سلامت دستگاه گوارش به دلیل فیبر بالای لپه و به

تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها به دلیل کلسیم موجود در لپه

بهبود عملکرد مغز و اعصاب به دلیل ویتامین B موجود در گوشت

افزایش انرژی و کاهش خستگی به دلیل آهن موجود در گوشت و لپه

کمک به سلامت پوست و مو به دلیل ویتامین A موجود در به

بهبود بینایی به دلیل ویتامین A موجود در به

خاصیت آنتی اکسیدانی به دلیل وجود ویتامین C و فلاونوئیدها در به

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.