راز خوشمزگی کوکو رشته ای و نکات کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی جوجه کباب کاری و فوت و فن جوجه کباب کاری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی جوجه کباب کاری راز خوشمزگی جوجه کباب کاری و فوت و فن جوجه کباب کاری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. جوجه …
راز خوشمزگی کباب زردک و فوت و فن کباب زردک خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کباب زردک راز خوشمزگی کباب زردک و فوت و فن کباب زردک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کباب از دیرباز در فرهنگ …
راز خوشمزگی باقلا قاتق و فوت و فن باقلا قاتق خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی باقلا قاتق راز خوشمزگی باقلا قاتق و فوت و فن باقلا قاتق خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. باقلاقاتوق، که به آن گل …
راز خوشمزگی کوکو رشته ای
راز خوشمزگی کوکو رشته ای و نکات کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کوکو رشتهای، یکی از پرطرفدارترین انواع کوکو در آشپزی ایرانی است که به کوکو سیب زمینی شباهت زیادی دارد. نام این کوکو به دلیل شکلدهی سیب زمینیها به صورت رشتههای باریک و نازک، به این نام مشهور شده است.
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
اگر تمایل دارید که کوکوی شما ظاهری زیباتر و مجلسیتر داشته باشد، میتوانید به مایه آن سبزیهای معطر مانند جعفری و گشنیز، چه تازه و چه خشک شده، افزوده نمایید.
طرز تهیه کوکو رشته ای
اولین قدم در تهیه کوکو رشتهای این است که سیب زمینیها را پوست بکنیم، آبکش کرده و با رشتهکن یا رنده درشت رنده کنیم. سپس کنار میگذاریم. تخم مرغها را در یک پیاله میشکنیم و سپس به کاسهای منتقل کرده، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم.
یک چهارم لیوان آب به تخممرغها افزوده و هم میزنیم. سپس آرد را به تدریج اضافه میکنیم و مراقبیم تا مایه گلوله نشود. توجه داشته باشید که آرد به اندازهای اضافه شود که مایه کوکو بیش از حد سفت نشود و کمی نرم باقی بماند. در مرحله بعد، پنیر پیتزای رنده شده را به مخلوط اضافه میکنیم.
در نهایت، سیب زمینیهای رنده شده را به مایه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شوند. تابهای را روی حرارت قرار داده و روغن در آن میریزیم و منتظر میمانیم تا با حرارت ملایم داغ شود. سپس، کمی از مایه را برداشته و در روغن میریزیم و با کف قاشق به شکل دلخواه درآوریم. میتوانید آنها را تخت کنید تا به شکل دایره درآیند. پس از سرخ شدن یک طرف، کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
کوکوهای رشتهای آماده را در ظرف قرار داده و با گوجه فرنگی، خیارشور یا سس کچاپ تزیین کنید و با نان تازه میل نمایید.
راز خوشمزگی انواع کوکو سیب زمینی
برای به دست آوردن یک کوکو ترد و پفدار، ابتدا تخممرغها را در ظرفی جدا زده تا کاملاً صاف و یکدست شوند، سپس آنها را به مخلوط کوکو اضافه نمایید.
برای ایجاد حجم بیشتر در کوکو، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید.
اگر تمایل دارید، میتوانید از سیر یا پودر سیر استفاده کنید یا آن را حذف نمایید.
برای افزایش طعم کوکو سیب زمینی، افزودن جعفری، پودر ریحان، نعناع خشک، آویشن خشک یا پیازچه تازه و خرد شده پیشنهاد میشود.
زعفران دم کرده، راز رنگ زیبا و خوشرنگ شدن کوکو سیب زمینی است. کمی از آن را به مواد اضافه کنید تا طعم و رنگ کوکو سیب زمینی بهبود یابد.